Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bigbangbig
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bigbangbig » 24 jan 2017, 21:56

Artetitis je napisao/la:
Bigbangbig je napisao/la:Pa da se kladimo da onog momenta kad dodje onaj trenutak kad svaka budala shvati da Arsenal ispada iz borbe za titulu (mada mi pametniji znamo da u toj borbi nikad nije ni bio) pocece protesti kao krajem prosle sezone, samo mislim da ce sada biti jos zesci. Voajer nije produzio ugovor i to moze biti dobar znak da smo se rijesili spodobe koje godinama koci progres kluba svojim prisustvom u istom. Naravno ko god bude nasljednik ne mogu ocekivati odma titulu jer voajer je nakupio toliko smeca, svaki polovnjak je produzio ugovor a dva glavna igraca nisu, valja pocistiti svo smece koje ce ostati iza voajera, desetine igraca mora biti otjerano.
Zanimljivo je da usprkos tezama po kojima Wenger mora otići da bi glavni igrači ostali, jedan od njih izričito naglašava da hoće da zna da Wenger ostaje da bi i on ostao u Arsenalu.
Zanimljivo je da su svi mediji to prenijeli iako u izjavi doticnog stoji da nece produziti ugovor dok se ne razjasni situacija ko ce voditi ekipu sto ne mora da znaci da ce Ozil otici ako se voajer otjera nego da ce njegov ostanak ovisiti o tome ko bude trener. Naravno da ako bude neka ubleha tipa PIksi Stojkovic ili neko slican da ce Ozil pakovati kofere.

A interesantno je da prenosite zasto Alexis nece da produzi, nagadja se da on navija za odlazak voajera...Sve u svemu u teska **** nas je voajer uvalio kako god se zavrsi ostane li ne osvjamo ode li valja pocistiti sva **** koja je izasrao.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 jan 2017, 23:52

Čuj promijenio računar i ne može se sjetiti šifre. Kaljaš nick takve legende ovog foruma. Grijeh je.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 jan 2017, 00:23

Prošli put je otišao na more i zaboravio šifru :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Bigbangbig
Kontakt:

Post Postao/la Bigbangbig » 25 jan 2017, 11:34

Sta je cudno registrovao sam se prije par godina i samo sam jednom upisao istu logicno da je se necu sjecati, a na moru realno i da sam je znao ne bi ulazio na forum...

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 25 jan 2017, 15:37

Bigbangbig je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:
Bigbangbig je napisao/la:Pa da se kladimo da onog momenta kad dodje onaj trenutak kad svaka budala shvati da Arsenal ispada iz borbe za titulu (mada mi pametniji znamo da u toj borbi nikad nije ni bio) pocece protesti kao krajem prosle sezone, samo mislim da ce sada biti jos zesci. Voajer nije produzio ugovor i to moze biti dobar znak da smo se rijesili spodobe koje godinama koci progres kluba svojim prisustvom u istom. Naravno ko god bude nasljednik ne mogu ocekivati odma titulu jer voajer je nakupio toliko smeca, svaki polovnjak je produzio ugovor a dva glavna igraca nisu, valja pocistiti svo smece koje ce ostati iza voajera, desetine igraca mora biti otjerano.
Zanimljivo je da usprkos tezama po kojima Wenger mora otići da bi glavni igrači ostali, jedan od njih izričito naglašava da hoće da zna da Wenger ostaje da bi i on ostao u Arsenalu.
Zanimljivo je da su svi mediji to prenijeli iako u izjavi doticnog stoji da nece produziti ugovor dok se ne razjasni situacija ko ce voditi ekipu sto ne mora da znaci da ce Ozil otici ako se voajer otjera nego da ce njegov ostanak ovisiti o tome ko bude trener. Naravno da ako bude neka ubleha tipa PIksi Stojkovic ili neko slican da ce Ozil pakovati kofere.

A interesantno je da prenosite zasto Alexis nece da produzi, nagadja se da on navija za odlazak voajera...Sve u svemu u teska **** nas je voajer uvalio kako god se zavrsi ostane li ne osvjamo ode li valja pocistiti sva **** koja je izasrao.
kako los pokusaj kopiranja bbb, dobro ti rece coek, nemoj kaljat nick legende foruma
pi.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 jan 2017, 15:37

ma nije ovo paja

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 jan 2017, 15:51

Ma i da jest, smara.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 25 jan 2017, 16:00

Pratite li neke naše Facebook stranice o Arsenalu? Koju preporučujete? :))

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 jan 2017, 18:15

remA1 je napisao/la:Pratite li neke naše Facebook stranice o Arsenalu? Koju preporučujete? :))

https://www.facebook.com/thearseblog/?fref=ts

https://www.facebook.com/arsenalistblog/?fref=ts

https://www.facebook.com/arsenalyufans/?fref=ts

Bigbangbig
Kontakt:

Post Postao/la Bigbangbig » 27 jan 2017, 12:12

Speaking in North Carolina during the GOP Presidential nomination campaigns, Trump, the Republican front runner said Arsenal fans are tired of Wenger and its time they got someone else to manage the club.

“I am a number one supporter of Arsenal FC and as a real GUNNER, I expect us to humiliate other minor clubs. Arsene Wenger has hurt so many souls worldwide, including myself. This man runs the club like his own property and he does whatever he pleases with it. How could Manchester beat us? As if that is not enough, Swansea hammered us and the best we could do is hit the woodwork three times. Wenger is a clown, a masquerade and an original version of fake” Said Trump.

MAKE ARSENAL GREAT AGAIN!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 jan 2017, 16:55

Zaista nadahnjujući govor. Treba mu predložiti da kupi Arsenal. :rol:
Fali ti u potpisu "Voajeru cigane odlazi iz Arsenala".

Nisi uspio obratiti pažnju na sve detalje. :lol:

Samo loša kopija.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 jan 2017, 19:56

4 meča za Wengera :mrgreen:

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 27 jan 2017, 22:25

Wenga je pretjerao, zasluzeno.

Mislim da bi trebali iskoristit umor kod Svetaca i sa najjačim timom probati izvuć' remi

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 27 jan 2017, 23:40

Kontraa je napisao/la:probati izvuć' remi
Radije izgubiti nego replay.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 28 jan 2017, 12:50

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 28 jan 2017, 20:32

Brokula je napisao/la:http://news.arseblog.com/2017/01/alexis ... m=facebook

Ovo je već bolest :mrgreen:
Sve je ovo super, cijeni se ta njegova posvecenost ali brate dragi dobro pretjeruje?! Zapravo pokazuje manjak inteligencije, da ne kazem da je glup. Veceras vodimo 0-3 i on kao najbolji igrac pespotrebno ulazi na rijesenu utakmicu pola sata prije kraja?! Kaze komentator na licno insistiranje? (to vec pokazuje autoritete kod Arsenala) Pa jbgo ga ti kako tako ne znas da se pazis ni najmanje?! Nije problem samo u trosenju, njemu je Bog dao takvu fizicku konstituciju da ima durasel u dupetu ali zasto bespotrebno rizikovati povredu? Da ga je neko od ovih levata iz Sotona izdigao pa 2 mjeseca aut sami bi sebi sjekli muda!

Sto se tice utakmice petarda puce! Walcott proglasen igracem utakmice a lik ni kriv ni duzan dade het-trick :rol: Ali dobro nakon povrede...
Lucas mora vise da igra, OX bolji od Ramseya u sredini a mali Nailes igra odlicno i mogao bi i on koji minut tu da dobije vise kada nam je sredina kratez.

Pored prolaza dalje najbitnije je da se Crna Mamba vratila. Valjda ce biti sada zdraviji vise mnogo nam znaci njegova pokretljivost!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 28 jan 2017, 20:40

Sve je lakše bez Čeha i Wengera

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 28 jan 2017, 20:41

Ne znam iskreno šta bi rekao što se tiče Sancheza. Mislim da što više igra, manja je mogućnost da se povrijedi... Ovo je meni iskreno nevjerovatno, da se čak više ni istrošenost ne vidi nakon ovoliko utakmica.

Momak je čudo prirode

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 28 jan 2017, 20:48

Bio je i Nadal cudo prirode, pa grohnu preko noci.

Alexisa sam uvijek gotivio kao igraca, ali u zadnje vrijeme mi nevjerovatno ide na nerv ta njegova juznoamericka strana.Za sve postoji vrijeme i mjesto.Ne bi me cudilo, da ima i kakve klauzule u ugovoru za svaki dati gol i asistenciju, pa se slomi zbog toga.Shvatam da je psihicki udar, kad su ti pojedini suigraci setaci na terenu, ali nije mi on uopce za nekog autoriteta koji sebi moze dopustit reakcije kakve on ima, niti je Arsenal ikad bio klub koji je dopustao takve gluposti.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 28 jan 2017, 20:54

Kontraa je napisao/la:Sve je lakše bez Čeha i Wengera
IN BOULD WE TRUST
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.