ronaldo99 je napisao/la:Smijem li napisati Dimitrov dobija 3-1,a da ne budem napadnut
Ma naravno
Sve je moguce iako mi se cini da se Nadal malo vratio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
ronaldo99 je napisao/la:Smijem li napisati Dimitrov dobija 3-1,a da ne budem napadnut
Bice ti naruceno ubistvo od Rafatardova!ronaldo99 je napisao/la:Smijem li napisati Dimitrov dobija 3-1,a da ne budem napadnut
Ko je ono otego papke? Sta mu bi?jestamaji je napisao/la:u jeb.emti izvališ se bruku para, dođeš da gledaš tenis i iznesu te sa nogama naprijed
nemam pojma, ali nekoga su reanimirali. učinilo mi se da je neka baba (njih je uvijek gomila na mečevima) ali nisam siguran, nisam tačno vidioEffenberg je napisao/la:Ko je ono otego papke? Sta mu bi?jestamaji je napisao/la:u jeb.emti izvališ se bruku para, dođeš da gledaš tenis i iznesu te sa nogama naprijed
to i ja kazem, samo da ovo uvede nekako u TB sad, ova pauza sigurno nece prijatisamosarajvo je napisao/la:U ovom gemu na 5:5 je Dimitrov ubacio samo 1 prvi servis i nadal opet nije napravio brejk.Dva prelagana pasinga promašio.On te pasinge mora pogodit da ga bacis iz svemirskog broda na tu poziciju na terenu sa reketom u rukama i 1 sekundom vremena da pogleda šta se dešava oko njega
dimitrovu nećebodi123 je napisao/la:to i ja kazem, samo da ovo uvede nekako u TB sad, ova pauza sigurno nece prijatisamosarajvo je napisao/la:U ovom gemu na 5:5 je Dimitrov ubacio samo 1 prvi servis i nadal opet nije napravio brejk.Dva prelagana pasinga promašio.On te pasinge mora pogodit da ga bacis iz svemirskog broda na tu poziciju na terenu sa reketom u rukama i 1 sekundom vremena da pogleda šta se dešava oko njega
ovo je već trećiEld0rado je napisao/la:Evoooo Nadalaaaaa
Vamos za tie break pa drugi set da uzme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.