Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nema Nadalu šta stat servis, on je teniser koji lopticu ubacuje u servis polje samo da bi započeo poen. Ne znam tenisera sa lošijim servisom, ali eto bar ga je korigovao nekim slajsevima da te istjera s terena i slično.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Jes pad u igri, to je moralo doc jer je prvi set savrseno igrao, ali nekako mi na fizickom planu izgleda istroseno ne znam sad cemo vidjet treci set sve.bodi123 je napisao/la:Pad u igri, nesto kao Roger u 3. i 4. setu, vidjet cemo sad na sta ce liciti u 3. setu, smijesno da mu pravi covjek 3 brejka u 1. setu, a servis stao totalnoEdin TM87 je napisao/la:Meni Rafa izgleda kao da je presaho coek nema snage vise, imal neko slicno misljenje?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Stručnjaci mu proglasiše kapitulaciju nakon par uvodnih gameova. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
naći će rafa načina da ovo dobije, ne posustaje se tek tako na korak od zadnjeg finala protiv rogera 
evo počeo je već igrice sa dugim brisanjem nakon dobijenog poene i odma dupla i break lopta
evo počeo je već igrice sa dugim brisanjem nakon dobijenog poene i odma dupla i break lopta
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 jan 2017, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Grand Slam
Tako je! [emoji106]bhfanatic14 je napisao/la:Cuj dedicabhfanatic14 je napisao/la:Znas sta ja kazem momak:Effenberg je napisao/la:
Jesi ti šef ovdje ovog podforuma?? Znaci ti si nadalov Fan? Vidio si da sam sve pogodio za svena i germaniju, znaci da me ide i tenis
bas gledam evo ovo polufinale ovako nemaju sta da traze protiv najveceg svih vremena, sta ti kazes stefan
Onu Papetovu: "momak ti si zaluto ovdje izgleda."
Vjerovatno i ne znas ko je Dimitrov i da li bi on mogao prismrditi. Budi sretan da udje Rafa u finale jer ce on pustiti dedici, a Bugar je nabrijan ako prodje ovdje on ce ishasati dedicu.A majko dedica sa 36 lagano u finale sa pola snage sa pokvarenim koljenom...ma gdje cu znat Dimitrova ja tenis gledam tek od juce... neznam dal ti poznajes safina,hewitta,santoro, Tommy haasa, stepaneka,moyu itd... upravo se roger smije u hotelu na igru ove dvojca
uzivaj u tenisu dok jos igra roger maestro [emoji106]
I sta kazes pratis ga od vremena Safina pijanice?!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ma ovdje to ide kako vjetar puše. Više puta "završi" meč nego što poena odigrajuAnkleBreaker je napisao/la:Stručnjaci mu proglasiše kapitulaciju nakon par uvodnih gameova.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Niko nije proglasio kapitulaciju, ne znam otkuda to izvlačiš uopšte
Ma nije vjeruj, sjeti se kako je odigrao 5. set sa Zverevom.. jednostavno Nadal u ovom ritmu jos uvijek ima padove u igri, koji moraju doci na 15-20 minuta, kad stane servis kola krenu nizbrdo, koliko god Rafin servis nije dobar kao Rogerov, vjeruj da mu jako puno znaci, uostalom znas i sam da je Rafa u karijeri na oko 70% ubacenog prvog servisa, sve sam ti rekoEdin TM87 je napisao/la:Jes pad u igri, to je moralo doc jer je prvi set savrseno igrao, ali nekako mi na fizickom planu izgleda istroseno ne znam sad cemo vidjet treci set sve.bodi123 je napisao/la:Pad u igri, nesto kao Roger u 3. i 4. setu, vidjet cemo sad na sta ce liciti u 3. setu, smijesno da mu pravi covjek 3 brejka u 1. setu, a servis stao totalnoEdin TM87 je napisao/la:Meni Rafa izgleda kao da je presaho coek nema snage vise, imal neko slicno misljenje?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: Grand Slam
Ma sta ce mu servis kad zna uzeti brejk vise!Nitro je napisao/la:Nema Nadalu šta stat servis, on je teniser koji lopticu ubacuje u servis polje samo da bi započeo poen. Ne znam tenisera sa lošijim servisom, ali eto bar ga je korigovao nekim slajsevima da te istjera s terena i slično.
stvarno je merak gledat ovo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najveći napredak Dimitrova je to što se ne predaje, vjeruje da može ovo dobiti. Idemo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma Rafa ne koristi šanse kao sad ovdje da napravi break.
Al ima jos da se igra, tako da ocekujem prolaz pa sa djedom u finalu za 15-ti GS
Sent from my iPhone using Tapatalk
Al ima jos da se igra, tako da ocekujem prolaz pa sa djedom u finalu za 15-ti GS
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ili se Rafa stedi, ili su mu loptice odjednom, iz nekog' razloga izgubile na brzini. Ne moze kupiti winner vise.
Hahahahleorey je napisao/la:Gubi ovo Nadal.
Koji strucnjak haahhaa
senzacionalna igra!
Ja se i usra i upisha i mrsko mi do cenife otici koliko je uzbudljiv mec!jestamaji je napisao/la:stvarno je merak gledat ovo
Ne osporavam ti da se razumijes u sport i u tenis generalno sudeci po vecini komentara. Al gledaj sumu a ne drvece. Ne zakljucujte na osnovu jednog poena gema pa cak i seta sta moze biti.TrollsRoyce je napisao/la:Ili se Rafa stedi, ili su mu loptice odjednom, iz nekog' razloga izgubile na brzini. Ne moze kupiti winner vise.
Evo breaka Nadala i treceg seta u njegovu korist 
Vamooos
Vamooos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.