Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kao da zene igraju , fuj tenis
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
A Grishe ljudine! Hoce ba i on da sjedne i Fedala u nedelju gleda, nije lud da pobjedjuje! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ranjiv je Nadal sad bio itekako, al ne bori se Griša sa ovim nebeskim lopticama pametno, al nikako
-
- Kontakt:
Sto bi rekao vugdalic, nastavlja se poklanjanje, ja tebi ti meni..
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
-
- Kontakt:
BH mu je najbrutalniji danas, FH nije los ali oscilira za razliku od BH-a koji je u kontinuitetu dobar.
Ovo jeste pad za zabrinuti se sigurno, ali moze Rafa dici nivo igre sigurno.
Re: RE: Re: Grand Slam
Nisi u pravu. Jest puno brejkova ali igraju izvrsno oba.Harika je napisao/la:Kao da zene igraju , fuj tenis
Effenberg je napisao/la:A Grishe ljudine! Hoce ba i on da sjedne i Fedala u nedelju gleda, nije lud da pobjedjuje!

Ma opusteno vidis da je laik covjek, kad to svaris nema te sta nerviratTrollsRoyce je napisao/la:? Zasto ponavljas, nesto sto si ismijavao prije 10 minuta ?bodi123 je napisao/la:Strasan Dimitrov nema sta, nikad bolje nije igrao
@samosarajvo, ma dobro, mora ga brejknut kad tad, neka i izgubi ovaj set, ne vidim kako moze mec mu uzet Grisha ako nastavi Rafa s ovim intenzitetom

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Otkud ti zaluta ovdje ljudino. Deder idi tamo prozbori koju o Anelki i o Germaniji. Ne ide te ovdje!bhfanatic14 je napisao/la:U nedjelju Doktor tenisa samo se moze sam pobjedit...ova dvojca mu nemogu prismrdit u finalu nikako ovo je rogerov turnir sve mu ide od ruke.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, fh udara jednom rukom a bh sa dvije, duplo je uvijek jače bilo.samosarajvo je napisao/la:BH mu je najbrutalniji danas, FH nije los ali oscilira za razliku od BH-a koji je u kontinuitetu dobar.

Ma Rafa je dobar samo u 1. setu, dok ima snage.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
skroz cool meč .. lud forehand nadala na set loptu 

- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ovaj set je kljucan za mec.
jeko plavuša u grišinoj loži?
A ovaj gem za ovaj set. Evo uzima ga Rafa! Kolika muda na onoj prvoj set lopti i kako je spasi samo.TrollsRoyce je napisao/la:Ovaj set je kljucan za mec.
-
- Kontakt:
Jesi ti šef ovdje ovog podforumaEffenberg je napisao/la:Otkud ti zaluta ovdje ljudino. Deder idi tamo prozbori koju o Anelki i o Germaniji. Ne ide te ovdje!bhfanatic14 je napisao/la:U nedjelju Doktor tenisa samo se moze sam pobjedit...ova dvojca mu nemogu prismrdit u finalu nikako ovo je rogerov turnir sve mu ide od ruke.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako i dodje do tie-breaka, nema Rafa sanse sa ovakvim servisom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Auh kakav gem, inside out forehandi i onaj DTL izvukose gem. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Mislim da on moze imat snage i u trecem ili cetvrtom, jednostavno ima te oscilacije, padove ali i uspone...to je problem.Zasad se dobro drzi kako igra...Unofficialpage je napisao/la:Pa dobro, fh udara jednom rukom a bh sa dvije, duplo je uvijek jače bilo.samosarajvo je napisao/la:BH mu je najbrutalniji danas, FH nije los ali oscilira za razliku od BH-a koji je u kontinuitetu dobar.
Ovo jeste pad za zabrinuti se sigurno, ali moze Rafa dici nivo igre sigurno.![]()
Ma Rafa je dobar samo u 1. setu, dok ima snage.
opet najvise serva trpi...bez serve dolazi sumnja u sve ostale udarce.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Ali nevjerovatno, isto dijete, malo krene kontra nekog, eto njega sa "Aha, jesam ti rekao?".Edin TM87 je napisao/la:Ma opusteno vidis da je laik covjek, kad to svaris nema te sta nerviratTrollsRoyce je napisao/la:? Zasto ponavljas, nesto sto si ismijavao prije 10 minuta ?bodi123 je napisao/la:Strasan Dimitrov nema sta, nikad bolje nije igrao
@samosarajvo, ma dobro, mora ga brejknut kad tad, neka i izgubi ovaj set, ne vidim kako moze mec mu uzet Grisha ako nastavi Rafa s ovim intenzitetom
Jucer na 2-0 pise,ne moze Wawrinka igrat sa Federerom i Nadalom, to omjer sam govori, jednostavno ne zna igrati protiv njih. To je jasan znak da nikada nije gledao njihove meceve.
Znam ba sve skonto sam u medjuvremenu.TrollsRoyce je napisao/la:Ali nevjerovatno, isto dijete, malo krene kontra nekog, eto njega sa "Aha, jesam ti rekao?".
Jucer na 2-0 pise,ne moze Wawrinka igrat sa Federerom i Nadalom, to omjer sam govori, jednostavno ne zna igrati protiv njih. To je jasan znak da nikada nije gledao njihove meceve.
Grisha jesi choke, serviras za set. Imas 3 set lopte poslije i idalje se igra set. Steta za tenis, ako bude 1:1 ovaj mec poslastica ce da bude.
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.