Sent from my iPhone using Tapatalk
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nek je samo veselo za oci
Izvlaci sad gace iz tih bokserica ****
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Al' onu lopticu poslije asa ili vineraUnofficialpage je napisao/la:Napokon je dobio opomenu. Hajd 2-3 sekunde da pređeš ali 7, previše. Kako Damir, prosječno 5 sekundi, od toga 4 potroši dok čeka da mu dadnu staru lopticu s kojom je poen završio.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Cuj ovi se ponadali, a nije jos ni krenuo mec, sta se imam nadat' nije mi bitno ko ce Fedexu doci u finalu, to sto Nadal povede 1:0 u setovima ne mijenja cinjenicu da Dimitrov dobro igra. Ne razumijem kako pojedini ljudi ovoliko pisu na ovoj temi, a tako slabo poznaju tenis.
Re: RE: Re: Grand Slam
Vrijeme je novac parola Damira. Mozda eventualno tu i tamo rastegne izmedju kojih poena da dadne Nerfidu vise vremena da uplati sta na live!Unofficialpage je napisao/la:Napokon je dobio opomenu. Hajd 2-3 sekunde da pređeš ali 7, previše. Kako Damir, prosječno 5 sekundi, od toga 4 potroši dok čeka da mu dadnu staru lopticu s kojom je poen završio.
Evo bas i Becker govori na svapskom ES da mu je ovo bez premca najbolji mec dosad. Veli sori Fedja ali ovo je visi nivo!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 27 jan 2017, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- TrollsRoyce
- Kontakt:
? Zasto ponavljas, nesto sto si ismijavao prije 10 minuta ?bodi123 je napisao/la:Strasan Dimitrov nema sta, nikad bolje nije igrao
@samosarajvo, ma dobro, mora ga brejknut kad tad, neka i izgubi ovaj set, ne vidim kako moze mec mu uzet Grisha ako nastavi Rafa s ovim intenzitetom
Re: RE: Re: Grand Slam
šta ćeš, moraju se kuće na karibima od nečega financiratiEffenberg je napisao/la:Vrijeme je novac parola Damira. Mozda eventualno tu i tamo rastegne izmedju kojih poena da dadne Nerfidu vise vremena da uplati sta na live!Unofficialpage je napisao/la:Napokon je dobio opomenu. Hajd 2-3 sekunde da pređeš ali 7, previše. Kako Damir, prosječno 5 sekundi, od toga 4 potroši dok čeka da mu dadnu staru lopticu s kojom je poen završio.
- Nail for Real
- Kontakt:
Evo ga!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Aaaa sto ga zeznu..
Ipak break Nadal vraca
Vamossss
Ipak break Nadal vraca
Vamossss
griša mora više pogađati prvu ako hoće da nešto napravi. mada kad ti nadal opuca ovakvu paralelu tu ne pomaže ništa
Zamolit cu te da me vise ne citiras, uzivaj u tenisu Rafaela Nadala i Grigora Dimitrova i budi mi pozdavljen.TrollsRoyce je napisao/la:? Zasto ponavljas, nesto sto si ismijavao prije 10 minuta ?bodi123 je napisao/la:Strasan Dimitrov nema sta, nikad bolje nije igrao
@samosarajvo, ma dobro, mora ga brejknut kad tad, neka i izgubi ovaj set, ne vidim kako moze mec mu uzet Grisha ako nastavi Rafa s ovim intenzitetom
Bekend passing shot.. strahota.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
samosarajvo
- Kontakt:
Rafi je najvise ofalio servis.I procentualno i snagom.Opet mi je to cudno jer igra sa osnovne je manje više ista..čudno.
šta radiš bem teeeeeeeeee
šta radiš bem teeeeeeeeee
wow, promaši rafa tri identična forehanda zaredom ... i odma nesigurnost i break

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 jan 2017, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
E **** Rafa, sa ovakvim servisom se ne moze...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Rafa "good guy". Vraća pošteno, istom mjerom. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nema servisa nikako od pocetka 2. seta, steta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bhfanatic14
- Kontakt:
U nedjelju Doktor tenisa samo se moze sam pobjedit...ova dvojca mu nemogu prismrdit u finalu nikako ovo je rogerov turnir sve mu ide od ruke.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
ovaj break bi mogao biti turning point .... ali neće biti, ipak je to rafa
evo opet sve na svom
evo opet sve na svom
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 jan 2017, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Kakav pacenik i neznalica. Nevjerovatno.
Nije ni cudo sto ti 80% foruma govori da veze nemas.
I ti si se uhvatio za moje rijeci, cim je Nadal uzeo break, kao ja se nesto ponadao kada sam napisao da Dimitrov dobro igra i da ce Rafa tesko do pobjede.
Sada uzivaj.
Nije ni cudo sto ti 80% foruma govori da veze nemas.
I ti si se uhvatio za moje rijeci, cim je Nadal uzeo break, kao ja se nesto ponadao kada sam napisao da Dimitrov dobro igra i da ce Rafa tesko do pobjede.
Sada uzivaj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.