FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2017, 21:44

Losa mu je vala statistika i u Svicarskoj i u Rusiji bila a u Hrvatskoj nije ni igrao kako treba, u nasoj je ligi dobar bio. Mozda radi poznanstva sa Calom ali nisam nesto impresioniran..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 jan 2017, 21:54

MortemHz je napisao/la:Losa mu je vala statistika i u Svicarskoj i u Rusiji bila a u Hrvatskoj nije ni igrao kako treba, u nasoj je ligi dobar bio. Mozda radi poznanstva sa Calom ali nisam nesto impresioniran..
Oscilira mu karijera, od Lecha do Rudara, pa od Rudara do Ufe i Rijeke :hmmmmm:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 26 jan 2017, 21:55

FrancescoTotti je napisao/la:Aha, misli na to da ce biti mlad?
Realno nije on vise ni dijete da bi ga se forsiralo. Imao je priliku kao rijetko ko, nije je znao iskoristit i to je to. Idemo dalje, sad tu priliku treba dati Veladzicu. I svaku minutu koju daju Radovcu oni uzimaju od Veladzica sad.
Nista vise radovac nije zasluzio od Sarajeva.
Upravo to, sjecam se kad je produzio bilo prica da ide u Bayer, zali Boze para i minuta koje uzima momcima koji za razliku od njega zele nesto da postignu u zivotu, a ne auto, trebe, kafane.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 jan 2017, 21:57

franklampard8 je napisao/la:Nije Hodzic toliko los.
Ne trebaju nam nelosi igraci, nego dobri.
Kadusic je nelos i uvjek treba imati prednost ispred ovog Husarinog pulena.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jan 2017, 22:08

Dobar je Hodza.Nevidim da u ligi postoji uopste bolje rijesenje za to mjesto,on i Advan super je to za desnu stranu :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 26 jan 2017, 22:17

miky_hz je napisao/la:Dobar je Hodza.Nevidim da u ligi postoji uopste bolje rijesenje za to mjesto,on i Advan super je to za desnu stranu :salut:
Upravo to.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 jan 2017, 22:45

pasica je napisao/la:Ma ni slucajno.
Sad kad se javi Iskren pa te naruzi :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jan 2017, 22:45

miky_hz je napisao/la:Dobar je Hodza.Nevidim da u ligi postoji uopste bolje rijesenje za to mjesto,on i Advan super je to za desnu stranu :salut:
:salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 jan 2017, 22:59

+1
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MACMUDAN
Kontakt:

Post Postao/la MACMUDAN » 26 jan 2017, 23:09

+1

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 jan 2017, 23:12

Dvolicno razmisljate sto se tice Hodzica. Niko ovdje ne voli Husarica, ali moramo biti realni prema Hodzicu koji je po meni dobar. To ko mu je menadzer, sta radi izvan terena me ne zanima dok ne bruka klub i dok igrama zadovoljava.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 jan 2017, 23:13

Ovo oko Radovca, da su pametni da ga pošalju negdje na posudbu sa pravom otkupa al samo vani, na fazon Ćatakovića. Češka, Slovenija ili Slovačka. Pa ako se tamo pokaže, mjera, ako ne, nakupio bi utakmica što mu treba, vratit će se bolji, možemo samo imati korist. On je posto teret ogroman, patnja i teret i sebi i klubu. Mahalski mentalitet, rob mahale. Napredak dosad ogromna nula.

Hodžić je dobar prema naprijed, defanziva je katastrofalna, plus lik nije profesionalan, menadžer fuj, i realno nije mentalitetom za ovaj klub. Kadušić prema svemu treba imati prednost, iako je mlađi od Hodžića, igraju haman na istom nivou plus je iz akademije.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jan 2017, 23:26

Jbt Kadusic tek 19 godina. :D Znaci igra od 18-te za prvu ekipu...u prevodu: ''gura se maksimalno.''
Sad je do njega, hoce li to iskoristiti, i vec sad izbaciti Dusana iz prvih 11, ili ce potpisati novi ugovor, stagnirati i zavrsiti kao Samir.
Bolje im je da se na vrijeme opamete i pocnu raditi sa 120%, jer samo tako mogu napredovati - i otici iz ove znj lige. Ili da igraju za milju po premijerligaskim oranicama :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 26 jan 2017, 23:46

Treba samo kopirati Chelski "loaning system" ;)

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2017, 23:50

kupus army je napisao/la:
pasica je napisao/la:Ma ni slucajno.
Sad kad se javi Iskren pa te naruzi :D
Pa jel iskren ili nije :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 jan 2017, 23:54

MCMXLVI je napisao/la:Treba samo kopirati Chelski "loaning system" ;)

:thumbup: Par u premijerligaske ekipe, par u federalce...i eto, nek' se bore :D
Samo nezz koliko imaju motiva da se pokazu, jer mi vecinom se 'odlucimo' za nekog iz juniora, i onda ga 'guramo' odmah u prvi tim. Vjerovatno drugi juniori misle da nece nikad zaigrati za prvu ekipu, ako odmah ne predju u seniore...jbg, neko mora i zaobilaznim putem.
Al' valjda dodje i taj vakat, da se vrate sa posudbe i zaigraju za prvi tim, ono da budu dobri na posudbi, a ne ko golman Plakalo, npr.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 26 jan 2017, 23:56

mensur55 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sta nam je ljudi s Projektom? Gledam tekmu against Brotnja, pa on ni protiv njih ne moze dominirati na terenu...
Realno nikad od njega igraca (nadam se da grijesim al da Bog da), neko vrijeme bio dobar jer je igrao sa Cimijem, Jajalom, Stojcevom pa su ga oni izvlacili. Sto ga se prije rijesimo bolje i za nas i za njega, ne moze citav zivot imat 18 godina, dzabe uzima mjesto akadecima. U klubu je samo zato sto je dijete kluba pa hajde neka ga, na kraju ce zavrsiti u Rudaru iz Kaknja i sl. ekipama ako ga Hase ne uhljebi u neki lijevi klub iz trece Svicarske lige jug. :mrgreen:
Ja ne poznajem toliko igrače drugih ekipa pa da upitam. Možete li mi nabrojati igrače iz naše lige ili one koji su realni za dovesti, a da su Samirovo godište ili mlađi, i da su bolji od njega?

Znam sve kakav je Samir, nema potrebe da mi to objašnjavate. Samo navedite imena.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jan 2017, 00:07

Elcor je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sta nam je ljudi s Projektom? Gledam tekmu against Brotnja, pa on ni protiv njih ne moze dominirati na terenu...
Realno nikad od njega igraca (nadam se da grijesim al da Bog da), neko vrijeme bio dobar jer je igrao sa Cimijem, Jajalom, Stojcevom pa su ga oni izvlacili. Sto ga se prije rijesimo bolje i za nas i za njega, ne moze citav zivot imat 18 godina, dzabe uzima mjesto akadecima. U klubu je samo zato sto je dijete kluba pa hajde neka ga, na kraju ce zavrsiti u Rudaru iz Kaknja i sl. ekipama ako ga Hase ne uhljebi u neki lijevi klub iz trece Svicarske lige jug. :mrgreen:
Ja ne poznajem toliko igrače drugih ekipa pa da upitam. Možete li mi nabrojati igrače iz naše lige ili one koji su realni za dovesti, a da su Samirovo godište ili mlađi, i da su bolji od njega?

Znam sve kakav je Samir, nema potrebe da mi to objašnjavate. Samo navedite imena.
Ajdin Redzic (Krupa) i Mak Varesanovic (olimpičk)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2017, 00:09

Elcor je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:

Trenutno svi. :mrgreen:

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 27 jan 2017, 00:21

FrancescoTotti je napisao/la:
Elcor je napisao/la: Ja ne poznajem toliko igrače drugih ekipa pa da upitam. Možete li mi nabrojati igrače iz naše lige ili one koji su realni za dovesti, a da su Samirovo godište ili mlađi, i da su bolji od njega?

Ajdin Redzic (Krupa) i Mak Varesanovic (olimpičk)
Čini mi se da smo pokušali dovesti Redzica (prilično traljavo btw) i znaci nije da nećemo. A je li taj mali Mak stvarno bolji toliko od Samira i zašto ga naši ne dovedu? Je li on ima mlađeg brata sto je otišao negdje vani?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.