Suzavac u torbu i ko ti god priđe pršći, preventive radi.rasavoje je napisao/la:Ima svakakvih budala, ne bih ja da rizikujem.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ukradi iz prodavnicerasavoje je napisao/la:Ko ce mi kupiti suzavac?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gdje se ima kupiti? 
Treba li dozvola za to?
Treba li dozvola za to?
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Valjda ne treba, ne čini mi se kao neko oružje ili oruđe, mislim da nema trajnih posljedica. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Kako ces se udati, ako ces svakog ko se pozdravi s tobom napadatirasavoje je napisao/la:Ima svakakvih budala, ne bih ja da rizikujem.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma Hendo imao fašistički komentar o pripadnicima jednog od konstitutivnih naroda.Federer17 je napisao/la:Je l' se to opet kak'a fina rasprava vodila dok mene nije bilo, vidim @Hendo dobio ban?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Magnet za kretene, lijepe se za mene,legenda reala je napisao/la: Kako ces se udati, ako ces svakog ko se pozdravi s tobom napadati
magija mi treba, da mi padne pravi s neba..
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa sinoc si se udavala zar nije paorasavoje je napisao/la:Magnet za kretene, lijepe se za mene,legenda reala je napisao/la: Kako ces se udati, ako ces svakog ko se pozdravi s tobom napadati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: RE: Re: Chat
miki_92 je napisao/la:lik ti rekao cao, nije izvadio noz da te izboderasavoje je napisao/la:Cekam bus. I sad ispred mene klupa. I odjednom neki lik prilazi iza mene, dolazi pred tu klupu, stavlja na nju kesu koju je nosio, okrece se za 45 stepeni, pogleda me i kaze cao. Ja 'vakoi samo lagano pocnem hodati gore-dolje.
Nakon pet minuta takvog hodanja, idem pravo i sad ne gledam pravo, ali vidim preko oka da prilazi neko, kontam u sebi, evo jos jedne budale, staje pored i vice selam, ja stala, pogledam preko oka, kad jaran iz osnovne. A mati moja ovo sve ludo. [emoji38]
Za*ebano je biti corav. Moze ti prici neko, i izbosti te dok skontas koliko je sati.
Kako zračiš, tako i privlačiš.rasavoje je napisao/la:Magnet za kretene, lijepe se za mene,legenda reala je napisao/la: Kako ces se udati, ako ces svakog ko se pozdravi s tobom napadati
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 26 jan 2017, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: RE: Re: Chat
shzna je napisao/la:miki_92 je napisao/la:lik ti rekao cao, nije izvadio noz da te izboderasavoje je napisao/la:Cekam bus. I sad ispred mene klupa. I odjednom neki lik prilazi iza mene, dolazi pred tu klupu, stavlja na nju kesu koju je nosio, okrece se za 45 stepeni, pogleda me i kaze cao. Ja 'vakoi samo lagano pocnem hodati gore-dolje.
Nakon pet minuta takvog hodanja, idem pravo i sad ne gledam pravo, ali vidim preko oka da prilazi neko, kontam u sebi, evo jos jedne budale, staje pored i vice selam, ja stala, pogledam preko oka, kad jaran iz osnovne. A mati moja ovo sve ludo. [emoji38]
Za*ebano je biti corav. Moze ti prici neko, i izbosti te dok skontas koliko je sati.![]()
![]()
![]()
MAJKU VAM KURVARSKU, TUKE
Kako ste zlocesti
sexisti
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nemoj da hodaš iza 3, svakakvih ljudi hodarasavoje je napisao/la:.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Mozda je Besic s kesom ...
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Nocima sam vani.Vijadukt je napisao/la:Mozda je Besic s kesom ...
Uzimamo li Francuze u finalu?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nabacivo se lik sa čakijom koja romantika 
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Njemačka je ispala davno od KataraBesic je napisao/la:Nocima sam vani.Vijadukt je napisao/la:Mozda je Besic s kesom ...
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Uz pomoc nase gospe medjugorske.Besic je napisao/la:Nocima sam vani.Vijadukt je napisao/la:Mozda je Besic s kesom ...
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Na kraju cemo za Fr pocet navijat
- tuzlak1987
- Kontakt:
To isto kao da si napisao gdje u Rimu pojesti dobru baklavumiki_92 je napisao/la:Gdje u TZ pojesti dobar calzone
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 3 gosta.