PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Neandertalac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 18:39

DenchiNL je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Klekni sirotinjo. :kafa:
Gospoda!

Npr, kada ste trebali uplatiti za stolice što ste polomli, kukate nemate sredstava. Mi fino kažemo nije frka, kad budete imali.

Ko je sad Bijednik a ko Gospodin?
pa vi nama govorite da nemamo love , Tan zavrnuo pipu, pa onda prosite od nas ???

haj dogovorite se malo jbg :urnebes: :urnebes: :rol: :tralala: :tralala:
Puno milja?

Naravno da je zavrnuo, nema više galaktikosa i ostalih nebuloza, igrača iz Bugarske što su protiv Ronalda igrali :lol: . Iz Porta, Čelzija. Nego se "pojačavate" iz kluba koji iz lige ispada.

Pa bi vas zvali na otvaranje, da dođete i proslavite :rol: zajedno sa nama.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jan 2017, 18:42

Pa sto onda prosis i od nas ako znas da nam klub nema para?
Navika je cudo kazu...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2017, 18:44

Neandertalac je napisao/la: Puno milja?

Naravno da je zavrnuo, nema više galaktikosa i ostalih nebuloza, igrača iz Bugarske što su protiv Ronalda igrali :lol: . Iz Porta, Čelzija. Nego se "pojačavate" iz kluba koji iz lige ispada.

Pa bi vas zvali na otvaranje, da dođete i proslavite :rol: zajedno sa nama.
puno , puno, pipa zavrnuta i tako to....

ali evo prijedlog: pomozi ti meni da ja uzmem Jordanke jedne svega 3-4 joje, a zauzvrat ćeš imat čast da vidiš mene u njima ;)
zašto ti ne bi pomogao meni da ja kupim "Moje Jordanke" iz istog smo grada jel ? :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :clap:

poslo bi ti par slika da ih vidiš ;) :wave: :rol: :rol:

odsad te zovem "intelekt" :njanjanja: :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 18:44

Znas sta kontam @Neandretalac, dobro se oni drze, zamisli jbt da mi prodamo svoj klub? Zamisli, probudis se i prvo sto pomislis da ti je klub privatizovan, nemas stadion...nemas nista! Eh, haj ti njih sad razumi kako se oni osjecaju pored tog sto se nas klub nije prodao i sto gradimo tribinu, probaj ih razumjeti?

@DenchiNL evo za tebe jedan post:

:tokralju: :ljepota: :beba: :rol: :plac: :bow: :bow: :opaopa: :opaopa: :tralala: :tralala: :stop: :nene: :salut: :urnebes:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2017, 18:48

Zeljo92 je napisao/la:Znas sta kontam @Neandretalac, dobro se oni drze, zamisli jbt da mi prodamo svoj klub? Zamisli, probudis se i prvo sto pomislis da ti je klub privatizovan, nemas stadion...nemas nista! Eh, haj ti njih sad razumi kako se oni osjecaju pored tog sto se nas klub nije prodao i sto gradimo tribinu, probaj ih razumjeti?
svega 7% te razumijem :urnebes: :rol: :rol: slaba veza :rol:

zamisli "nemaš ništa" jel a ovi kao "imaju nešto" a traže od ovog što "nema ništa" , e koliko tek oni nemaju :rol: :urnebes: :urnebes: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jan 2017, 18:49

Pa vi ste privatizovani a niste ni svjesni. :lol:

A hvala Bogu, otkako je amidza dosao pehari odustali od doline mumijeva. Suha vam nesto qara od tad

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 18:52

Jbg ja ne kontam svrhu vase zajebancije sto mi prodamo desetogodisnju za 1000KM dok po vama mi na taj nacin "prosimo". Slaba vam furka a i inace to samo papci furaju haha. Bude zajebancije na nas racun gdje se i ja posteno ismijem dok ovo pokazuje vasu nemoc i ljubomoru. :wave:

@Totti samo opusteno, mogli ste uzet titulu sa 7mil KM budzetom, ne cudim se sad sto se ovako zabrinuti. Za sve je duska kriv :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jan 2017, 18:56

A jbt u jednom trenutku privatizovani a nemamo nista u drugom odjednom imamo budzete od 7 miliona.. De dogovorite se sami sa sobom.

Ko je zabrinut? Zbog cega? Zeljeznicar evo cetvrtu godinu ispod Sarajeva na tabeli!? Sve normalno..

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 18:57

Kakve paralele ovaj pajac povlači :bow:

Umjesto da ispoštuju akciju i učvrste vezu gradskih rivala, malo poprave u zadnje vrijeme narušene odnose oni radije biraju da budu fukare i ljubomorno svoj gest objašnjavaju tezom; zašto da vam pomognemo da gradite vaš stadion.

Koliko glup moraš biti da ovo izjaviš :lol:

Najtužnija stvar je da uopšte ne konta šta priča, još bahat smiješno mu.

UPRAVA NAPOLJE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jan 2017, 18:59

Zeljo92 je napisao/la:Jbg ja ne kontam svrhu vase zajebancije sto mi prodamo desetogodisnju za 1000KM dok po vama mi na taj nacin "prosimo". Slaba vam furka a i inace to samo papci furaju haha. Bude zajebancije na nas racun gdje se i ja posteno ismijem dok ovo pokazuje vasu nemoc i ljubomoru. :wave:
Prodaju i u deichmanu cipele al ne idu od stana do stana s kutijama cipela i nude raji da kupe :lol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2017, 19:01

Zeljo92 je napisao/la:Jbg ja ne kontam svrhu vase zajebancije sto mi prodamo desetogodisnju za 1000KM dok po vama mi na taj nacin "prosimo". Slaba vam furka a i inace to samo papci furaju haha. Bude zajebancije na nas racun gdje se i ja posteno ismijem dok ovo pokazuje vasu nemoc i ljubomoru. :wave:

@Totti samo opusteno, mogli ste uzet titulu sa 7mil KM budzetom, ne cudim se sad sto se ovako zabrinuti. Za sve je duska kriv :kafa:
kako je slaba furka??? skoro svaki klub ove lige je radio sebi tribinu: lištica, velež,ove manje da i ne spominjem... ko je od njih tražio pare od donacija svojih navijača ili donacija lica koja nisu sponzori???
Apsolutno NIKO
to je za klub koji bi rado da je velik porazno i ogroman osnov za šprdnju doživotnu, zahvalite se kreatoru idejnih rješenja vaše avlije :lol:

nađi mi sličnu akciju na planeti eto molim te...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 19:02

FrancescoTotti je napisao/la:
Prodaju i u deichmanu cipele al ne idu od stana do stana s kutijama cipela i nude raji da kupe :lol:
Divi i Totti slikovit :lol:

Kakvi superiorni intelekti :lol:

Jao, pupak mi se odvezao....

UPRAVA NAPOLJE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jan 2017, 19:03

Dobar si ti decko :bih:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2017, 19:05

Neandertalac je napisao/la:Kakve paralele ovaj pajac povlači :bow:

Umjesto da ispoštuju akciju i učvrste vezu gradskih rivala, malo poprave u zadnje vrijeme narušene odnose oni radije biraju da budu fukare i ljubomorno svoj gest objašnjavaju tezom; zašto da vam pomognemo da gradite vaš stadion.

Koliko glup moraš biti da ovo izjaviš :lol:

Najtužnija stvar je da uopšte ne konta šta priča, još bahat smiješno mu.
nemoj u trećem licu tu sam ja intelektu moj :D

evo pošto ste vi ukenjali taj odnos , učini prvi korak, pomozi meni da uzmem jordanke, ako sve bude ok i ja ću lično vama :D
pređi s riječi na djela, javi se na pp da to izgladimo :D

eto nemoj ispustit ovakvu šansu, ne odbijaj ruku pomirenja :thumbup:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 jan 2017, 19:06

Prozivanje sirotinje je fuj, kako vas nije stid svih ljudi koji moraju pruziti ruku i ocekivati koju marku/fening. Znas koliko je ratnih invalida sto prose jer život ih tako natjerao. Tu rijec izbacite, uzmite nesto drugo ozbiljno. Sramota vala ako vjerujete u Boga.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 jan 2017, 19:07

MocMahale444 je napisao/la:Prozivanje sirotinje je fuj, kako vas nije stid svih ljudi koji moraju pruziti ruku i ocekivati koju marku/fening. Znas koliko je ratnih invalida sto prose jer život ih tako natjerao. Tu rijec izbacite, uzmite nesto drugo ozbiljno. Sramota vala ako vjerujete u Boga.
Pa koja muka vas onda natjera? :hmmmmm:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 26 jan 2017, 19:07

Imali dok sad nemate. Vama je veca briga kako biti trofejniji od nas a lazete sami sebe da ste najveci klub u BiH a to sto se branite cinjenicom da u ove 4 godine ste uzeli kup i titulu sta trebamo mi onda reci, da smo mi bili 3x prvaci od 2009 do 2013, odbranili titulu i uzeli duplu krunu dok ste vi na virslama prezivljavali? De...nije to furka, prezvakana tema i postalo je dosadno to spominjati, draze mi je vako vas gledat kako se koprcate jer vam je tek doslo iz guzice u glavu koliku gresku ste napravili sto ste klub prodali Tanu :kafa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 jan 2017, 19:09

FrancescoTotti je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Prozivanje sirotinje je fuj, kako vas nije stid svih ljudi koji moraju pruziti ruku i ocekivati koju marku/fening. Znas koliko je ratnih invalida sto prose jer život ih tako natjerao. Tu rijec izbacite, uzmite nesto drugo ozbiljno. Sramota vala ako vjerujete u Boga.
Pa koja muka vas onda natjera? :hmmmmm:
Ima milion drugih nacina da nas zezate i mi vas isto. Meni se gadi citati. Nikad ne znas kako ce tebe licno zivot okrenuti ;)
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 jan 2017, 19:09

Može Denicl, evo pomoći ću ti. Javi se u pp iimaš cvaju od mene. Već sutra možeš doći po nju.

UPRAVA NAPOLJE!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2017, 19:11

Zeljo92 je napisao/la:Imali dok sad nemate. Vama je veca briga kako biti trofejniji od nas a lazete sami sebe da ste najveci klub u BiH a to sto se branite cinjenicom da u ove 4 godine ste uzeli kup i titulu sta trebamo mi onda reci, da smo mi bili 3x prvaci od 2009 do 2013, odbranili titulu i uzeli duplu krunu dok ste vi na virslama prezivljavali? De...nije to furka, prezvakana tema i postalo je dosadno to spominjati, draze mi je vako vas gledat kako se koprcate jer vam je tek doslo iz guzice u glavu koliku gresku ste napravili sto ste klub prodali Tanu :kafa:
pa to sam i ja reko , al opet ovaj intelekt od nas pare traži... nemamo za cigare jbg život, prodajte Zakarića snađite se jbg , visok je datum :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.