I sta ga je na kraju "handrilo"bodi123 je napisao/la:Povreda jel?![]()
![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
I sta ga je na kraju "handrilo"bodi123 je napisao/la:Povreda jel?![]()
![]()
Za Rafu isto vrijedi. Apsolutno isto.Nail for Real je napisao/la:Citas Rogerove navijace i zgadi ti se zivot.
Gledas Rogerov interview i shvatis kakav je Roger gospodin.
Nije nista prika, takticki medical time out covjek jos prizna, samo je to na drugi nacin nam opisao.Kelner69 je napisao/la:I sta ga je na kraju "handrilo"bodi123 je napisao/la:Povreda jel?![]()
![]()
Dje je Ljubicic
Evo i svejedno mu ko ce biti u finalu. A vidi se strah u ocima od Rafe
+1Nail for Real je napisao/la:Citas Rogerove navijace i zgadi ti se zivot.
Gledas Rogerov interview i shvatis kakav je Roger gospodin.
Dje si Monoloze stari antikonspiracionalisto?Monolog je napisao/la:Evo, namjestiše da je danas četvrtak. A, imao sam dobar single da će danas osvanuti petak. Kako namjestiše, jbt?!Effenberg je napisao/la:Ljudi moji ovdje je mozda i kladionica upetljana. Vi morate znati koliku paniku stvara kod ljudi sto se klade i reakcije kod nekoga ko bi se doso sad live okladiti i vidi ovog ide u cenifu konta vidi ga sepa ta ce dedica satrace ga. Navlace da im uleti para na Stana malo da se pokriju jer imaju ogromne isplate sad na babuku. Onda ljudi koji cekaju Fedju isto da prodaju tikete ispod vrijednosti itd. Itd. Bog te pito koja je volumina kapitala ulozena na Fedexu ne smijem ni smisliti. Valja im i Rafu isplatiti jos njima se gace tresu jer je javna tajna Fedal finale i to je procurilo i sad globaalni bookiesi ne prezu ni od cega!
Ja sam btw. odlucio da vjerujem babuki i da ne prodajem svoju okladu. Pikiro si Fedal finale i amin i drzim se ko pjan plota!![]()
Nikakva ozbiljnija povreda. Više se zayebava Roger, vidi se da mu je pao teret sa leđa što je u finalu i daje izjave k'o da je Andy Roddick.
Ti si gori što odgovaraš na njihove postove. Ovo ti iskreno govorim.Edin TM87 je napisao/la:Povreda noge, nauci engleski.
Reko je jos da mu je krivo sto je to doslo u tom trenutku da se Stan naljuti i da mnogi pomisle da je trazio takticki. Al' ne moze mozak od bukovine u Bosnje to skontat. Btw Roger se nema sta pravdat za taj medical i objasnjavat ljudima.
Za budućnost tenisa to bi bilo najbolje. Jer Dimi bi probio led i krenuo ka vrhu. Imali bi tenisera da vlada sa Zverevim kad odu matori. Jer jbt inače tenis ostaje u luzeriskim šapama Keia, Miloša, Tima...Dex je napisao/la:Ja upisujem Dimitrovu prvi
Upravu si 100%.arelinho je napisao/la:Ti si gori što odgovaraš na njihove postove. Ovo ti iskreno govorim.Edin TM87 je napisao/la:Povreda noge, nauci engleski.
Reko je jos da mu je krivo sto je to doslo u tom trenutku da se Stan naljuti i da mnogi pomisle da je trazio takticki. Al' ne moze mozak od bukovine u Bosnje to skontat. Btw Roger se nema sta pravdat za taj medical i objasnjavat ljudima.
Eno amputiraju mu nogu.Edin TM87 je napisao/la:Povreda noge, nauci engleski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.