Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Dobio je poklon brejk i jednostavno mora sad da odservira dobro. Ukoliko Wawrinka uzme brejk to ce najverovatnije biti na kraju njegova pobeda, ocigledan je pad u Federerovoj igri, ovo mu je poslednji voz.
Ljudi moji ovdje je mozda i kladionica upetljana. Vi morate znati koliku paniku stvara kod ljudi sto se klade i reakcije kod nekoga ko bi se doso sad live okladiti i vidi ovog ide u cenifu konta vidi ga sepa ta ce dedica satrace ga. Navlace da im uleti para na Stana malo da se pokriju jer imaju ogromne isplate sad na babuku. Onda ljudi koji cekaju Fedju isto da prodaju tikete ispod vrijednosti itd. Itd. Bog te pito koja je volumina kapitala ulozena na Fedexu ne smijem ni smisliti. Valja im i Rafu isplatiti jos njima se gace tresu jer je javna tajna Fedal finale i to je procurilo i sad globaalni bookiesi ne prezu ni od cega!
Ja sam btw. odlucio da vjerujem babuki i da ne prodajem svoju okladu. Pikiro si Fedal finale i amin i drzim se ko pjan plota!
Ja sam btw. odlucio da vjerujem babuki i da ne prodajem svoju okladu. Pikiro si Fedal finale i amin i drzim se ko pjan plota!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
E moj Stanu. Povrijeđen čovjek te pobjedi.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Tako je doktoreee!!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
aha, a normalno je 3:0?AA23 je napisao/la:Pričajte šta želite, ovo nije normalno stanje za Rogera, vidi se po njemu, al svako ima svoje mišljenje.

maestralan zadnji gem rogera ... ajmo klaaaaaaaaassssikkkkk u nedjelju!!!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Samo je još ovo trebalo.Effenberg je napisao/la:Ljudi moji ovdje je mozda i kladionica upetljana. Vi morate znati koliku paniku stvara kod ljudi sto se klade i reakcije kod nekoga ko bi se doso sad live okladiti i vidi ovog ide u cenifu konta vidi ga sepa ta ce dedica satrace ga. Navlace da im uleti para na Stana malo da se pokriju jer imaju ogromne isplate sad na babuku. Onda ljudi koji cekaju Fedju isto da prodaju tikete ispod vrijednosti itd. Itd. Bog te pito koja je volumina kapitala ulozena na Fedexu ne smijem ni smisliti. Valja im i Rafu isplatiti jos njima se gace tresu jer je javna tajna Fedal finale i to je procurilo i sad globaalni bookiesi ne prezu ni od cega!

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
to dedukaaaaaaaa
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Nail for Real
- Kontakt:
VELIKI SAMPION, SVAKA CAST!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Svaka cast Rogeru, ajmo jos Rafica sutra da rijesi baby Federera pa cemo onog pravog u nedjelju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
AnkleBreaker je napisao/la:E moj Stanu. Povrijeđen čovjek te pobjedi.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
COME ON ROGEEEER! Bravo majstoreee!
Vrijeme je bilo za to finale. Idemo po još jedan GS.

Vrijeme je bilo za to finale. Idemo po još jedan GS.

Povreda jel?

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
"If you go off the court, that means the treatment is further up the leg"
otišo roger na pauzu da ga baci unesvjest, sad je sve jasno
otišo roger na pauzu da ga baci unesvjest, sad je sve jasno

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 26 jan 2017, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Roger stari svicarski bankar a kamata 60 % na 3.5 h!AnkleBreaker je napisao/la:Samo je još ovo trebalo.Effenberg je napisao/la:Ljudi moji ovdje je mozda i kladionica upetljana. Vi morate znati koliku paniku stvara kod ljudi sto se klade i reakcije kod nekoga ko bi se doso sad live okladiti i vidi ovog ide u cenifu konta vidi ga sepa ta ce dedica satrace ga. Navlace da im uleti para na Stana malo da se pokriju jer imaju ogromne isplate sad na babuku. Onda ljudi koji cekaju Fedju isto da prodaju tikete ispod vrijednosti itd. Itd. Bog te pito koja je volumina kapitala ulozena na Fedexu ne smijem ni smisliti. Valja im i Rafu isplatiti jos njima se gace tresu jer je javna tajna Fedal finale i to je procurilo i sad globaalni bookiesi ne prezu ni od cega!

Coronados de gloria vivamos,
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, namjestiše da je danas četvrtak. A, imao sam dobar single da će danas osvanuti petak. Kako namjestiše, jbt?!Effenberg je napisao/la:Ljudi moji ovdje je mozda i kladionica upetljana. Vi morate znati koliku paniku stvara kod ljudi sto se klade i reakcije kod nekoga ko bi se doso sad live okladiti i vidi ovog ide u cenifu konta vidi ga sepa ta ce dedica satrace ga. Navlace da im uleti para na Stana malo da se pokriju jer imaju ogromne isplate sad na babuku. Onda ljudi koji cekaju Fedju isto da prodaju tikete ispod vrijednosti itd. Itd. Bog te pito koja je volumina kapitala ulozena na Fedexu ne smijem ni smisliti. Valja im i Rafu isplatiti jos njima se gace tresu jer je javna tajna Fedal finale i to je procurilo i sad globaalni bookiesi ne prezu ni od cega!

Nikakva ozbiljnija povreda. Više se zayebava Roger, vidi se da mu je pao teret sa leđa što je u finalu i daje izjave k'o da je Andy Roddick.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dan odmora, ko te izmisli na Australiji svaka mu dala, jesi li to ti Laver Rode ljubavi

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Toliko o povredi
Fala Bogu pa se nmg.federerovi navijaci vaditi na to kad ga Rafa pocisti sa terena.

Fala Bogu pa se nmg.federerovi navijaci vaditi na to kad ga Rafa pocisti sa terena.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
evo edo, i roger je rafin fan 
maestralan intervju

maestralan intervju

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 26 jan 2017, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.