zna se šta se nosi u torbicamaUnofficialpage je napisao/la:Izgleda da je neka povreda. Otišao je s njim čovjek sa nakom torbicom.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
zna se šta se nosi u torbicamaUnofficialpage je napisao/la:Izgleda da je neka povreda. Otišao je s njim čovjek sa nakom torbicom.
Evo ga zdravEdin TM87 je napisao/la:Sta sam reko povreda, znao sam odmah, a ovi laici se smiju na celu s bodijem. Vidjelo se iz aviona, ako je ozbiljno nek Wawrinka prodje jbg, nadam se da nije
Kakav ba umor 2 i po sata mec traje, pa njemu je trening ovo, jos nema duzih poena.bodi123 je napisao/la:Ma kakva povreda, vjerovatno umor i grcevi, ipak je covjeku 36. godina, hajde Rogeru, fakat sam uz tebe sad
jesi da ga lakse Rafa otrese u finalubodi123 je napisao/la:Ma kakva povreda, vjerovatno umor i grcevi, ipak je covjeku 36. godina, hajde Rogeru, fakat sam uz tebe sad
Edin TM87 je napisao/la:
Vec u trecem setu su se javili problemi, evidentni, znam govor tijela svog igraca vjeruj mi.
ja ne vidim ništa čudnoAA23 je napisao/la:Federer je prehlađen meščini od početka AO, gledao sam intervju al nije bilo ništa ozbiljno, možda groznica..nemam pojma fakat.
Evo kakav je sada poen izgubio, pa budite realni ljudi dal se ovo inače dešava Federeru, svi vidite da nešto nije uredu..
Ne budi smijesan, povreda nije jer ne bi mogao igrati ovako kao sto igra, ocigledan je jedino umor a radi se vjerovatno o grcevima, ne mora umor biti zbog ova 3 seta tenisa, ima tu akumuliranih 10ak sati u zadnjih 10 dana.Edin TM87 je napisao/la:Kakav ba umor 2 i po sata mec traje, pa njemu je trening ovo, jos nema duzih poena.bodi123 je napisao/la:Ma kakva povreda, vjerovatno umor i grcevi, ipak je covjeku 36. godina, hajde Rogeru, fakat sam uz tebe sad
Vec u trecem setu su se javili problemi, evidentni, znam govor tijela svog igraca vjeruj mi.
bhsport je napisao/la:jesi da ga lakse Rafa otrese u finalubodi123 je napisao/la:Ma kakva povreda, vjerovatno umor i grcevi, ipak je covjeku 36. godina, hajde Rogeru, fakat sam uz tebe sad
Pitaj Edina on mu zna govor tijela. Njegov igracAA23 je napisao/la:Federer je prehlađen meščini od početka AO, gledao sam intervju al nije bilo ništa ozbiljno, možda groznica..nemam pojma fakat.
Evo kakav je sada poen izgubio, pa budite realni ljudi dal se ovo inače dešava Federeru, svi vidite da nešto nije uredu..
A kako je onda uspio ostati čitav nakon onakvog Wawrinkinog returna na drugi servis?AA23 je napisao/la:Federer je prehlađen meščini od početka AO, gledao sam intervju al nije bilo ništa ozbiljno, možda groznica..nemam pojma fakat.
Pa nakon ispadanja prvo Novaka, pa i Andya, ovdje je sve procvijetalo. Desio bi se kolaps ako im ne puste makar neki egzibicioni set da odigraju, čisto da se vide "kompleksi", "lijepi strah", "foliranja" i sve ostalo lijepo što tenis nosi a mogu pružiti samo ova dvojica.Monolog je napisao/la:Ma ja, nek' Federer i Nadal odigraju za treće mjesto da se udovolji ss.ba forumašima.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kakva bi to fantazija bila da u nedjelju izađu Stan i Grisha![]()
Da se ugasi podforum čitav odmah da ne moram da čitam svakakve gluposti i ovu "diskusiju" koja se proteže danima.
Ma takticki timeout 100%, nije covjeku nista, igrao potpuno prirodno, to samo ne vide ovi zaguljeni RogerovciMonolog je napisao/la:A kako je onda uspio ostati čitav nakon onakvog Wawrinkinog returna na drugi servis?AA23 je napisao/la:Federer je prehlađen meščini od početka AO, gledao sam intervju al nije bilo ništa ozbiljno, možda groznica..nemam pojma fakat.
Eto, sad će haman svaka Federerova greška biti "povrijeđen je, inače ne bi pogriješio", dok će se svaki njegov odličan udarac svesti pod pojmom "genijalno".![]()
Možda i jest povrijeđen, možda je samo umor, ali kreće se jako dobro. Nema uopće nikakvih bolnih grimasa na licu, tako da vjerujem kako nije uopće ništa strašno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.