Postao/la PiazzaGrande » 26 jan 2017, 10:58
PL Prepucavanja 19.01.2017...
Thetraphak1921 je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:Sramota je da jedan klub kao što je Željezničar lešinari po Slobodi koja je u problemima, ne mogu im isplatiti mizernu odštetu za igrača kojeg žele, a busaju se da su puni para, nego pokušavaju nagovoriti istog da arbitražom izdejstvuje slobodne papire...a ne tako davno (prije dvije-tri godine) taj isti Željo je za samo jednog igrača uplaćivao doprinose državi (Stanić), ako imam točne informacije, ako ne ispričavam se....ne sjećam se da je onda bilo tko lešinario po Želji...
Zaboli nas juznije od duse. Nismo mi krivi sto bi igraci sve uradili da dodju u najveci klub u drzavi. Je li sramota da klub koji je raskinuo ugovor sa igracem, moli istog da ne predje u direktnog konkurenta koji je, ujedno, najveci i najtrofejniji klub u drzavi?
Tuzi gamad Ivane !
Sem toga, kakve veze Zeljeznicar ima sa ovim? Mi smo ga nagovorili da tuzi klub sindikatu, jer su celni ljudi Slobode otvoreno govorili o njegovom mogucem namjestanju utakmica?
Predsjednik UO FK Sloboda Senad Mujkanović:- Nije tajna da je Željezničar zainteresiran za Kostića, ali za njega nisu ponudili ništa. Vjerovatno misle da će ga dobiti bez ijedne marke putem arbitraže. Upravo zbog toga smo do posljednje marke izmirili obaveze prema obojici igrača, tako da su naši igrači do ljeta, a ko ih želi odvesti morat će platiti obeštećenje
Šta ima...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!