Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo gradite, vjeruj da nemam nista protiv, drago mi je sto gradite stadionwobly92 je napisao/la:I mi gradimo istok. Spavašli mirno Želješčare?
ne grade stadion, nego istok. citaj malo sta je cojek napiso!!Zeljo92 je napisao/la:Samo gradite, vjeruj da nemam nista protiv, drago mi je sto gradite stadionwobly92 je napisao/la:I mi gradimo istok. Spavašli mirno Želješčare?
pokažite svima da to može i bez prosjačenja ovolikogwobly92 je napisao/la:I mi gradimo istok. Spavašli mirno Želješčare?
jesul ovo cevljanovici?HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ovako se puni navijacka tribina za derbineki to vec ne znaju 10 godina. Ma da ce se ubjediti i u tu laz al hajde navikli smo na to...
Podstanaru tisinaTobeYarabi je napisao/la:ne grade stadion, nego istok. citaj malo sta je cojek napiso!!Zeljo92 je napisao/la:Samo gradite, vjeruj da nemam nista protiv, drago mi je sto gradite stadionwobly92 je napisao/la:I mi gradimo istok. Spavašli mirno Želješčare?
ovo je stara slika , nema vam stolica niđeHajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ovako se puni navijacka tribina za derbineki to vec ne znaju 10 godina. Ma da ce se ubjediti i u tu laz al hajde navikli smo na to...
Oj sjecam se ovogaSabinho je napisao/la:Zeljznicar-Zrinjski:
Koševo je vece, molim lijepo da ispravis taj podatak.Memara je napisao/la:Ovo je ona klasična debilna logika jednog prosječnog štrumfa, inače dobra stara plava mitomanija koja se ponavlja zadnjih pet godina. Imaš dvije tribine "sjever, jug" i k.určiš se da su pune za vrijeme derbija. Pa gdje neće biti kad vam je trenutni kap. Grbavice 9k a Koševo 32kAko ćemo tako, onda dajte i nama za sljedeći derbi otvorite cijeli sjever pa da se i mi kao što i vi kur.čite da "nas ima više!!"
podjelila se braca. pola ih doslo na jug i navijali za zelja, a druga polovina je bila na sjeveru i dali podrsku svom bratskom klubu iz mostaraSabinho je napisao/la:Zeljznicar-Zrinjski:
![]()
Ovo će im biti standardna slika juga sljedeće sezone nakon izgradnje istoka, živi bili pa vidjeli...Sabinho je napisao/la:Zeljznicar-Zrinjski:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.