FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
Tu sam i pratim. Pivo i cips su pri ruci 

Gianni je tu također. Pitanje je kojim igračima će na kraju dodijeliti zlatne medalje 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Cestitam Pozde-u jos jednom. Zasluzena titula.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
HvalaCROtorious je napisao/la:Cestitam Pozde-u jos jednom. Zasluzena titula.

Cestitke i od mene. Uzivaj u svojih 5 minuta slave 

Pozde je napisao/la:

Čestitke na zasluženoj tituli

Tabela za kraj
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Odigrajte i taj kup dok si jos online. Da nocas igramo finalePozde je napisao/la:
cestitam i ja na tituli, iako nisam pratio od pocetka 

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Završilo moje mučenje sa Tottenhamom porazom u polufinalu Kupa od Bayerna 0:1. Strijelac jedinog gola je bio Arturo Vidal početkom drugog poluvremena na asistenciju zlatne rezerve Thomasa Müllera. Rezultat puno bolji od igre Tottenhama koji osim jedne solidne šanse Kanea u prvom dijelu nije ozbiljnije prijetio Bayernu.
Bruko jedna s kim to igrasArtetitis je napisao/la:Završilo moje mučenje sa Tottenhamom porazom u polufinalu Kupa od Bayerna 0:1. Strijelac jedinog gola je bio Arturo Vidal početkom drugog poluvremena na asistenciju zlatne rezerve Thomasa Müllera. Rezultat puno bolji od igre Tottenhama koji osim jedne solidne šanse Kanea u prvom dijelu nije ozbiljnije prijetio Bayernu.

Nadam se makar da si svaku tekmu izgubio

Nije svaku, ali hamanRamsey16 je napisao/la:Bruko jedna s kim to igrasArtetitis je napisao/la:Završilo moje mučenje sa Tottenhamom porazom u polufinalu Kupa od Bayerna 0:1. Strijelac jedinog gola je bio Arturo Vidal početkom drugog poluvremena na asistenciju zlatne rezerve Thomasa Müllera. Rezultat puno bolji od igre Tottenhama koji osim jedne solidne šanse Kanea u prvom dijelu nije ozbiljnije prijetio Bayernu.![]()
Nadam se makar da si svaku tekmu izgubio

Spamm
Spamm
Sinoc je odigrano i finale kupa..
Izvjestaj ce biti postavljen malo kasnije.
Vase misljenje? Je li Dortmund uspio osvojiti kup i na lijep nacin se oprotiti sa trenerom ili je Bayern osvojio duplu krunu?
Izvjestaj ce biti postavljen malo kasnije.
Vase misljenje? Je li Dortmund uspio osvojiti kup i na lijep nacin se oprotiti sa trenerom ili je Bayern osvojio duplu krunu?
AUBAMEYANG: "NISMO IMALI SREĆE"

Nakon sinoćnjeg poraza u finalu kupa protiv Bayerna, oglasio se jedini strijelac Borussije, Pierre-Emerick Aubameyang:
Šta da kažem, super smo igrali. Posebno Andre (Schurrle, op.a.), prvo je pogodio stativu a onda je meni nabacio za vodstvo. U drugom poluvremenu nam je ponestalo snage a to su Bavarci dobro iskoristili. Ne smijes pustiti Lewandowskog da šutira, to je igrač svjetske klase. Ipak mislim da smo ove sezone u kupu igrali iznad očekivanja, ali u najbitnijem trenutku nismo imali sreće."
On se osvrnuo i na incident kada je poslije utakmice Sven Bender udario Manuela Neuera:
"Neuer je provocirao, poslije postignutog penala plesao je DAB. Mislim da će idući put razmisliti prije nego što to uradi."

Nakon sinoćnjeg poraza u finalu kupa protiv Bayerna, oglasio se jedini strijelac Borussije, Pierre-Emerick Aubameyang:
Šta da kažem, super smo igrali. Posebno Andre (Schurrle, op.a.), prvo je pogodio stativu a onda je meni nabacio za vodstvo. U drugom poluvremenu nam je ponestalo snage a to su Bavarci dobro iskoristili. Ne smijes pustiti Lewandowskog da šutira, to je igrač svjetske klase. Ipak mislim da smo ove sezone u kupu igrali iznad očekivanja, ali u najbitnijem trenutku nismo imali sreće."
On se osvrnuo i na incident kada je poslije utakmice Sven Bender udario Manuela Neuera:
"Neuer je provocirao, poslije postignutog penala plesao je DAB. Mislim da će idući put razmisliti prije nego što to uradi."
SPORTSPORT.BA LIGA(Sezona 1) - REVIEW
Kratki pregled i analiza prve sezone popularne SS.BA lige
Počinjemo sa šampionima...
BAYERN MUNCHEN
ARSENAL
LIVERPOOL
CHELSEA
BORUSSIA DORTMUND
TOTTENHAM
MANCHESTER UNITED
BAYERN MUNCHEN
Spamm
Spamm
svaka castmirgerr je napisao/la:

super napisano, a graficki prikaz maksimalno profesionalan. sad si mi otvorio apetit, jedva cekam zrijeb i pocetak nove sezone

dajte me u grupu smrti s pozdeom croom i amstaffom

ja bih napisao najavu 2.sezone, da bar znam ko ce sve ucestvovati

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobar.mirgerr je napisao/la:SPORTSPORT.BA LIGA(Sezona 1) - REVIEW
Jesu'l to prosli ispiti?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ma još jedan u ponedjeljak, taj mi je krucijalniJeftha je napisao/la:Dobar.mirgerr je napisao/la:SPORTSPORT.BA LIGA(Sezona 1) - REVIEW
Jesu'l to prosli ispiti?

Ali pravim česte pauze tokom učenja

ps. Hvala svima na lijepim riječima

Spamm
Spamm
BIENVENIDO A SEVILLA! - NAKON SAMO 4 DANA BIG DADDY NAPUŠTA BARCU!

Nakon što je prije 4 dana predstavljen kao novi trener Barcelone, BigDaddy napušta katalonskog giganta i prelazi u redove Seville. Prema nezvaničnim informacijama Daddy nije bio zadovoljan stanjem ekipe, koja je nakon loše prošle sezone još uvijek u šoku. U pripremnim utakmicama trio MSN nije postigao nijedan pogodak, što dovoljno govori o krizi Blaugrane.
Ekipa Seville je velika nepoznanica, s obzirom da im je ovo prvi nastup u SS.ba ligi. S druge strane Barca će propustiti iduću sezonu, ukoliko se neko ne odluči da preuzme posrnulog giganta.
Htjeli smo čuti i mišljenje Daddyja, ali on nam je u prolazu samo doviknuo: "Katalonija nikad neće biti nezavisna, živjela Španija!"

Nakon što je prije 4 dana predstavljen kao novi trener Barcelone, BigDaddy napušta katalonskog giganta i prelazi u redove Seville. Prema nezvaničnim informacijama Daddy nije bio zadovoljan stanjem ekipe, koja je nakon loše prošle sezone još uvijek u šoku. U pripremnim utakmicama trio MSN nije postigao nijedan pogodak, što dovoljno govori o krizi Blaugrane.
Ekipa Seville je velika nepoznanica, s obzirom da im je ovo prvi nastup u SS.ba ligi. S druge strane Barca će propustiti iduću sezonu, ukoliko se neko ne odluči da preuzme posrnulog giganta.
Htjeli smo čuti i mišljenje Daddyja, ali on nam je u prolazu samo doviknuo: "Katalonija nikad neće biti nezavisna, živjela Španija!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.