Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
mozes i bez deluxe igrat sve moduse. samo eto deluxe te skuplje kosta al dobijes coinsa da kupujes igrace na futu. te coinse mozes i sam zaradit pobjedama u utakmicamaarelinho je napisao/la:Znači morao bi to uzeti da bi igrao obične utakmice online?
Inače igram manager mode na fifi i to je to. Nisam neki ljubitelj FUT-a.
Uzet ću ovu običnu jer inače ne igram FUT, a davati za tu drugu verziju 50 KM više nema logike.BigDaddy je napisao/la:mozes i bez deluxe igrat sve moduse. samo eto deluxe te skuplje kosta al dobijes coinsa da kupujes igrace na futu. te coinse mozes i sam zaradit pobjedama u utakmicamaarelinho je napisao/la:Znači morao bi to uzeti da bi igrao obične utakmice online?
Inače igram manager mode na fifi i to je to. Nisam neki ljubitelj FUT-a.
ma uzet cu novu kako stvari stoje jer nece da ukinu kaznu.. danas cu opet probat i molit se da mi ukinumirgerr je napisao/la:Jah ba Pozde, kakva je situacija sa EAom i kaznom. Imali šta, igraš li 2. sezonu ??Pozde je napisao/la:
Izjasni se definitivno kojom ćeš ekipom igrati pa da je mogu upisati.ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Šta je sa Lennyem? Jesu li mu odobrili profil na forumu?CROtorious je napisao/la:
Ima li te?TravnikBoy je napisao/la:
Kakva je kod tebe situacija? Jesi li kupio igricu?Pozde je napisao/la:
Dodao sam te na origin. Ukoliko se otvori slobodno mjesto u ligi, ti upadašPonos Torina je napisao/la:
Mislio sam da sam ti vec napisao... Pisi AS Monaco!mirgerr je napisao/la:@ne_znam_ko_sam
Izjasni se definitivno kojom ćeš ekipom igrati pa da je mogu upisati.
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Mislio sam da sam ti vec napisao... Pisi AS Monaco!mirgerr je napisao/la:@ne_znam_ko_sam
Izjasni se definitivno kojom ćeš ekipom igrati pa da je mogu upisati.
da nisi ti mozda taj lenny, napravio 2 profila da udvostrucis sanse u ligiCROtorious je napisao/la:Javim danas do navecer sta je lenny rekao.
A Pozde se ne pojavljuje nigdje XD
ma tu sam ja ali reci kad mozes ti, a za kup isto hahaCROtorious je napisao/la:Javim danas do navecer sta je lenny rekao.
Odigrajte sad ti i Cro. Eno Croa na originu online jePozde je napisao/la:ma tu sam ja ali reci kad mozes ti, a za kup isto hahaCROtorious je napisao/la:Javim danas do navecer sta je lenny rekao.
Hajmo momci, you can do it!mirgerr je napisao/la:Odigrajte sad ti i Cro. Eno Croa na originu online jePozde je napisao/la:ma tu sam ja ali reci kad mozes ti, a za kup isto hahaCROtorious je napisao/la:Javim danas do navecer sta je lenny rekao.
Polufinale sa Artetitisom, i on je na originu samo je ono "away"
haj evo ulazimCROtorious je napisao/la:aj sad cemo odigrat ako hoces
samo da vidim jel drug na originu da nas ne prekine u pola tekmePozde je napisao/la:haj evo ulazimCROtorious je napisao/la:aj sad cemo odigrat ako hoces
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.