City tv imas na telemachu,mojoj tv,home tv a ako nemas ni to pri ruci skini aplikaciju sa play store listen2Myradio i gledaj preko nje.Ja sam preko nje gledo na mob naše utakmice na poslu.Stolice idu nakon krova jer Hasić neda obične već će se uzeti kvalitetnije,led semafor ide,a tribina prema predionici se pocinje raditi 2018.MACMUDAN je napisao/la:Sve najbolje Velezu i brz povratak u Premier Ligu.Samo pitanje posto u subotu igrate sa nama ,ova City tv je li samo na netu se moze gledati,kako mi u Sarajevu mozemo gledati i pitanje hoce li se postavljati stolice na tribine i sta ce biti sa onom tribinom i onom stranom gdje budu gpstujuci navijaci?
emil02in je napisao/la:City tv imas na telemachu,mojoj tv,home tv a ako nemas ni to pri ruci skini aplikaciju sa play store listen2Myradio i gledaj preko nje.Ja sam preko nje gledo na mob naše utakmice na poslu.Stolice idu nakon krova jer Hasić neda obične već će se uzeti kvalitetnije,led semafor ide,a tribina prema predionici se pocinje raditi 2018.MACMUDAN je napisao/la:Sve najbolje Velezu i brz povratak u Premier Ligu.Samo pitanje posto u subotu igrate sa nama ,ova City tv je li samo na netu se moze gledati,kako mi u Sarajevu mozemo gledati i pitanje hoce li se postavljati stolice na tribine i sta ce biti sa onom tribinom i onom stranom gdje budu gpstujuci navijaci?
shaman7 je napisao/la:
ovo je maketa stadiona zamisljeno da izgleda iduce sezone ovako.
Prvo idu gradjevinski radovi , pa onda krov na sadasnju VIP , a na centralnu krov i stolice. Skoro pa je zatvorena centralna tribina i odradjeni zidovi s vanjske strane. Ograda postavljena, danas se postavljala ograda na RA tribinu. OVih dana je i zvanicno prepisano 15-20 metara prostora od zida onog gdje su klupe za rezervne igrace. Tu bi trebala tribina da bude od 2018. pa na dalje.
Kako je lijepo vidjeti to danas bilo. Na pomocnom se igraci hrvu sa Vitezom i odigraju odlicnu utakmicu, a samo preko puta, jedan zid ih dijeli, majstori deveraju, rade i prave. Fantastican osjecaj
Kada se postavi krov , onda idu stolice. Tako da smo na betonu ovu polusezonu, ali mozda i kratko, zavisno od toga koliko brzo se krov postavi s obzirom da radovi pocinju za 15-ak danaAlminjo99 je napisao/la:Koliko stadion izgleda ljepse kad su se postavile ograde.
Sta je na redu poslje ograda? Kada ide postavljenje stolica na centralnu?
I Brandao Sosastampy je napisao/la:Penasso lijevo, Rodrigo desno
![]()
Eno ih ispod centralne. Ma nema smisla, raspale se od kise i sunca, jos su uzete neke jeftine. Koliko znam bit ce i stolice praaavo i kad se krov postaviScout1921 je napisao/la:Gdje ce zavrsiti stare stolice,mogu li dati nekom klubu?
Bice objavljen projekt u narednih 10-tak dana. Restoran ce biti u ovoj "vip" tribini i stanovi za igrace Veleza s strane.Motti je napisao/la:
Znaci li ovo da imamo neki plan aktivnosti, a koji nije jos uvijek prezentovan ili? Lijepo je vidjeti kako je zavrsen pomocni teren, sada uredjenje terena i ograde na stadionu te ovi radovi na centralnoj tribini. Zna li se tacno kako ce biti iskoristen prostor ispod centralne tribine?
PS. Spominje se krov i stolice na centralnoj tribini , restoran tamo kod tribine gdje su svlacionice itd., zato bih volio da se objavi neki plan aktivnosti za naredni period
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.