Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Što se ženskog tenisa tiče i meni je drago zbog MLB jer je već u godinama, a i naša je. Jedino što mi je žao Garbine, ali šta je tu je.
@arelinho, @Effe, @Stone prijedlozi?
@arelinho, @Effe, @Stone prijedlozi?
Potvrdio si moju tezu da lupas ko Maksim po diviziji.. Procitaj malo njenu biografiju,pa ces vidjeti zasto u karijeri nije postigla ono sto su joj mnogi predvidjali,bila je jedna od najvecih svjetskih talenata u mladosti,ali je zivot nije mazio,cak je jedno vrijeme prekinula karijeru da bi radila kao blagajnica,uglavnom procitaj,zanimljivo je,naucit ces nestoEffenberg je napisao/la:Ma daj ba za karijere nije napravila nista specijalno samo lupeta lopticu napamet bez plana i juce je zamalo chokirala, imala srecu da joj je Pliskova poklonila mec. Ionako ce biti glineni golub Sereni.4040deuce je napisao/la:Kako mozes nazvati Mirjanu natelantiranom,a predstavljas se kao poznavalac tenisa?Effenberg je napisao/la:Bog da te sacuva kakve 2 netalentovane teniserke da se plasiraju u polufinale ako MLB jos udje. Ovo je gore nego onaj USO prije 2 godine kad su igrale Vinci i Panneta.

Ma znam cuo sam. Ne impresionira to mene plaho te patetike. Imas i Bascinsky koja je imala sepet povreda i radila ko kelnericama po hotelima u Alpama pa je eno konstantno medju 10 - 20. Vise me to impresionira npr.4040deuce je napisao/la: Potvrdio si moju tezu da lupas ko Maksim po diviziji.. Procitaj malo njenu biografiju,pa ces vidjeti zasto u karijeri nije postigla ono sto su joj mnogi predvidjali,bila je jedna od najvecih svjetskih talenata u mladosti,ali je zivot nije mazio,cak je jedno vrijeme prekinula karijeru da bi radila kao blagajnica,uglavnom procitaj,zanimljivo je,naucit ces nesto
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
@vedoz
Eto košarkaša iz EL. Možda još neki par kasnije predložim.

Egipat - Gana 0-0 poluvrijeme @1.80
Mislim da vrijedi ovo probati, isplati se vise nego igrati X na kraju jer na poluvremenu nece imati dovoljno informacija s druge utakmice nadam se. Ja cu probati sigurno na 40-50E, a malo manje, mozda 10E na 0-0 FT @3.90
Mislim da vrijedi ovo probati, isplati se vise nego igrati X na kraju jer na poluvremenu nece imati dovoljno informacija s druge utakmice nadam se. Ja cu probati sigurno na 40-50E, a malo manje, mozda 10E na 0-0 FT @3.90

Pa nema te sta impresionirat.. Curu je otac tukao i fizicki i psihicki maltretirao,pobjegla je sa majkom i cetvero brace i sestara od njega u Ameriku.. Firma koja ju je sponzorirala dotad joj je ukinula sve financije i kljukala je kojekakvim tabletama,sabotirala joj karijeru.. ostala je bez novaca,a morala se brinuti za bracu i sestre,nije se mogla vise baviti tenisom,impresioniralo tebe to ili ne,ona je bila smatrana top 3 talenta toga vremena,imas intervju sa Goranom Ivanisevicem koji je u to vrijeme bio s njom,rekao je da nije mogao vjerovati kakvu torturu prozivljava Mirjana od strane svoga oca,te da njega nema sigurno bi se nesto pitala u vrhu zenskog tenisa.Effenberg je napisao/la:Ma znam cuo sam. Ne impresionira to mene plaho te patetike. Imas i Bascinsky koja je imala sepet povreda i radila ko kelnericama po hotelima u Alpama pa je eno konstantno medju 10 - 20. Vise me to impresionira npr.4040deuce je napisao/la: Potvrdio si moju tezu da lupas ko Maksim po diviziji.. Procitaj malo njenu biografiju,pa ces vidjeti zasto u karijeri nije postigla ono sto su joj mnogi predvidjali,bila je jedna od najvecih svjetskih talenata u mladosti,ali je zivot nije mazio,cak je jedno vrijeme prekinula karijeru da bi radila kao blagajnica,uglavnom procitaj,zanimljivo je,naucit ces nesto
Zao mi je da je imala tako turbulentno djetinjstvo, ali to je sve SBBKBB. Drago mi je da ce joj ovaj "deep run" na AO pomoci da se financijski ispravi bas ono pravo to jeste zasluzila ali nemojmo samo molim te eto da pricamo o njenom tenisu kao o necemu velicanstvenom. Cura je error machine, nema nikakav plan u igri nista, samo roka pa sta bude, imas takvih sepet. Puno bi bolji mecevi bili da je tu Halep ili Radwanska ili neka od ovih mladjih prospekta. Ali eto tebi je ova draga i neka je vala tvoja je i ja bi natezo za svog konja.4040deuce je napisao/la: Pa nema te sta impresionirat.. Curu je otac tukao i fizicki i psihicki maltretirao,pobjegla je sa majkom i cetvero brace i sestara od njega u Ameriku.. Firma koja ju je sponzorirala dotad joj je ukinula sve financije i kljukala je kojekakvim tabletama,sabotirala joj karijeru.. ostala je bez novaca,a morala se brinuti za bracu i sestre,nije se mogla vise baviti tenisom,impresioniralo tebe to ili ne,ona je bila smatrana top 3 talenta toga vremena,imas intervju sa Goranom Ivanisevicem koji je u to vrijeme bio s njom,rekao je da nije mogao vjerovati kakvu torturu prozivljava Mirjana od strane svoga oca,te da njega nema sigurno bi se nesto pitala u vrhu zenskog tenisa.
- Stone Island
- Kontakt:
Nije loša igračica MLB, ne zajebavaj Effe. 

Pa normalno da njen tenis nije velicantsven,zena ima 34 godine covjece.. Nije bit u tome,nije moja,draga mi jest i simpatiziram je zbog svega sto je prosla u zivotu,ali ti si rekao da je netalentirana,ako ces sve zene koje su 'erorr machine' nazivati netalentiranim,onda je realno 98% zenskog tenisa netalentirano,ali eto,nek je defanzivna Radwanska talentirana sa raskošem svojih udaraca.. Ulazimo u dublju diskusiju o zenskom tenisu,a to ne vodi nigdje,tako da je najbolje da prestanemoEffenberg je napisao/la:Zao mi je da je imala tako turbulentno djetinjstvo, ali to je sve SBBKBB. Drago mi je da ce joj ovaj "deep run" na AO pomoci da se financijski ispravi bas ono pravo to jeste zasluzila ali nemojmo samo molim te eto da pricamo o njenom tenisu kao o necemu velicanstvenom. Cura je error machine, nema nikakav plan u igri nista, samo roka pa sta bude, imas takvih sepet. Puno bi bolji mecevi bili da je tu Halep ili Radwanska ili neka od ovih mladjih prospekta. Ali eto tebi je ova draga i neka je vala tvoja je i ja bi natezo za svog konja.4040deuce je napisao/la: Pa nema te sta impresionirat.. Curu je otac tukao i fizicki i psihicki maltretirao,pobjegla je sa majkom i cetvero brace i sestara od njega u Ameriku.. Firma koja ju je sponzorirala dotad joj je ukinula sve financije i kljukala je kojekakvim tabletama,sabotirala joj karijeru.. ostala je bez novaca,a morala se brinuti za bracu i sestre,nije se mogla vise baviti tenisom,impresioniralo tebe to ili ne,ona je bila smatrana top 3 talenta toga vremena,imas intervju sa Goranom Ivanisevicem koji je u to vrijeme bio s njom,rekao je da nije mogao vjerovati kakvu torturu prozivljava Mirjana od strane svoga oca,te da njega nema sigurno bi se nesto pitala u vrhu zenskog tenisa.
Ma ne kazem ja da je ona smece, poznata mi je i od prije vala, ali nemogu sad nekoga velicanja ko da je nesto aman zaman. Vidicemo je protiv Serene taj mec cu lagano gledati necu se kladiti jer ne isplati se na sitnu kvotu a hendikepi i o/u to je navlakusa to niko ovdje ne zna. Ovu Coco neko maximalno forsira i ne znam zasto je protiv Venus favorizuju ali eto radi tog hypea i sabanluka cu obici i taj mec ili na nesto sitno ici na Venus.Stone Island je napisao/la:Nije loša igračica MLB, ne zajebavaj Effe.
@vedoz
Apropo tipova
Fudbal Afrike underi sve, slazem se sa @bvb Egipat 0:0 1.pv vrlo moguce i na sitno baciti neki veci over ako naprave neki sabanluke i to je to. Bolje over nego 2:2 ko zna moze biti i neki drugi veci rezultat, uglavnom vidicemo im postenje, puno ljudi diskriminira i dovodi u upit karaktere tih crnja i afrikanaca a jedna stvar je cinjenica najveca gamad i bagra su bijelci i to bez premca.
Na brugge hendikepe sve moguce, Liverpool mozda i under 2.5 bice tvrda kup tekma, Parana - Avai under 1.5 i (ili)X
Niznekamsk - Novokuznets hendikep -1.5, Kazan - Novosibirsk 1
Eto pa probiri.
Dobro si ovo reko. Mada Radwanska jeste mozda i najtalentovanija igracica i ima sve u malom prstu i takav osjecaj al dzaba kad nema kuveta i kad je glupa u najbitnijim momentima i kad je luzer u dusi. Ima error machine i koje se mogu gledati i talentovane su kao Petra Kvitova te Keys. Ova MLB je vise kao Camilla Giorgi, slabija verzija te krkanuse, ali znas kako kazu englezi ono "All horses have their day...!"4040deuce je napisao/la: Pa normalno da njen tenis nije velicantsven,zena ima 34 godine covjece.. Nije bit u tome,nije moja,draga mi jest i simpatiziram je zbog svega sto je prosla u zivotu,ali ti si rekao da je netalentirana,ako ces sve zene koje su 'erorr machine' nazivati netalentiranim,onda je realno 98% zenskog tenisa netalentirano,ali eto,nek je defanzivna Radwanska talentirana sa raskošem svojih udaraca.. Ulazimo u dublju diskusiju o zenskom tenisu,a to ne vodi nigdje,tako da je najbolje da prestanemo

Eto ga dosta vala nemamo vise nista ni dodavati ni oduzimati. Zivio. Pozz
Hvala, opet probrano.arelinho je napisao/la:@vedoz
De popustite sa MLB, ne osporava Effe nju nego misli da je tu trebala bit Pliskova iz nekih svojih razloga, kao što ja umjesto Coco mislim da je trebala doć Garbine.
Isto ko što je neko simpatizira, neko je ne simpatizira. Pustite da kukamo u miru.
- bugojanac1234
- Kontakt:
o **** te zivote nisam stigao odigrat listic, ceko bih mirosavljevica na 13,5 i boatrighta na 17,5 za 80
-
- Kontakt:
kakav effenberg veze nema sa zivotom
Životni saputnik! 1921
- bugojanac1234
- Kontakt:
vece je cudo prezivit rat. prezivit u bosni s 300 maraka penzije, bas mi je zao sto je ona svoju pizdu vucala po americi. zamisli cak radila ko blagajnica. boktejebo nisam nista gluplje procitao ne pamtim. sta bi tek bilo da je morala drva da cijepa za 10 maraka.jadnica bas
-
- Kontakt:
nije to bitno nego sto on lupeta svašta po njemu niko nije talentovan na kome on padne
idi bolan prati gdju koates
idi bolan prati gdju koates
Životni saputnik! 1921
Hajde Al Najmaaaaaa
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Toooo vratise se sa -4
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Neznam ko je tačno bio što je došao u WhatsApp grupu ali je sramota bogami. Da ste takvi invalidi nisam znao. Treba se liječiti jednostavno. Nemoj te se sramotiti sa vašu bolesti hajvani
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bugojanac1234 je napisao/la:vece je cudo prezivit rat. prezivit u bosni s 300 maraka penzije, bas mi je zao sto je ona svoju pizdu vucala po americi. zamisli cak radila ko blagajnica. boktejebo nisam nista gluplje procitao ne pamtim. sta bi tek bilo da je morala drva da cijepa za 10 maraka.jadnica bas
Jes vala bas. Tamo neki wannabe novinarcic od suseda provali da je ona bila fol najveci talenat a nikakvi ni dokazi za to nit ista, sano rekla kazala prica.Eisenbahner1921 je napisao/la:kakav effenberg veze nema sa zivotom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.