.combe je napisao/la:Nakon toliko prozivanja konačno se oglasili na stranici kluba. Rade ljudi na dovođenju igrača, možeš mislit. Trebali ste radit nešto da sačuvate bar dio postojećeg kadra. A najbolje je trenira ih već 5-6. Deset dana priprema a trenira 5-6 igrača.![]()
![]()
Zemljo otvori se.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Carli22" Jel tebi ok trenutno stanje oko kluba ?carli22 je napisao/la:me, me, me iđemo naprijed, combe za predsednikacombe je napisao/la:Nakon toliko prozivanja konačno se oglasili na stranici kluba. Rade ljudi na dovođenju igrača, možeš mislit. Trebali ste radit nešto da sačuvate bar dio postojećeg kadra. A najbolje je trenira ih već 5-6. Deset dana priprema a trenira 5-6 igrača.![]()
![]()
Zemljo otvori se.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Devet igraca nicim izazvani napustilo klub...... Do juce su pjevali kakko niko nemoze napustit klub..... I sad im kriv forum i drustvene mreze.....carli22 je napisao/la:me, me, me iđemo naprijed, combe za predsednikacombe je napisao/la:Nakon toliko prozivanja konačno se oglasili na stranici kluba. Rade ljudi na dovođenju igrača, možeš mislit. Trebali ste radit nešto da sačuvate bar dio postojećeg kadra. A najbolje je trenira ih već 5-6. Deset dana priprema a trenira 5-6 igrača.![]()
![]()
Zemljo otvori se.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Tkanton je napisao/la:Devet igraca nicim izazvani napustilo klub...... Do juce su pjevali kakko niko nemoze napustit klub..... I sad im kriv forum i drustvene mreze.....carli22 je napisao/la:me, me, me iđemo naprijed, combe za predsednikacombe je napisao/la:Nakon toliko prozivanja konačno se oglasili na stranici kluba. Rade ljudi na dovođenju igrača, možeš mislit. Trebali ste radit nešto da sačuvate bar dio postojećeg kadra. A najbolje je trenira ih već 5-6. Deset dana priprema a trenira 5-6 igrača.![]()
![]()
Zemljo otvori se.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kapetan je napisao/la:Ja se izvinjavam što će moj post biti dug, al želim da kažem svoje mišljenje.
Koliko god mi volili Zvijezdu, taj klub "nije Bogom dani kao najbolji" da bi neko trebao iz ljubavi igrat i ne treba očekivat da će neko džabe igrat u klubu.
Prije svega, ajde da se stavimo u položaj igrača koji su otišli, zapita li se iko od vas da nema možda neko od njih malo dijete, ženu, nemoćnog oca i majku ili teško bolesnu/nog sestru/brata. I da budem sakrastičan oni bi i dalje trebali igrat iz "ljubavi" iako su morali 2 mjeseca čekat na zarađenu platu, baš optimistično za opstanak, zar ne?
S druge strane pljulje se po Islamagiću, a zaboravlja se da je taj momak zadnji stranac koji je ostao u klubu još iz perioda kada smo igrali u PL. Jedini čovjek koji je držao doneke ekipu (Vojvodić) dobio je otkaz jer je "preskup trener" a zaboravlja se da je taj isti čovjek sa ekipom koja je 5 puta jeftinija od prošlogodišnje napravio isti rezultat (4 boda zaostatka za vodećim).
Naravno uprava se čudi, koliko obrazovani ljudi tu sjede, nije ni čudo što se čude. Ljudi koji ne mogu sebe da razumiju, a kamoli druge.
Ne tražim da se bilo ko od vas ovdje slaže sa mnom, nego samo da razmislite malo.
astra1922 je napisao/la:Volim te zvijezdoooooooooo
I kad napuste te svi , znaj da tu smo mi.carli22 je napisao/la:astra1922 je napisao/la:Volim te zvijezdoooooooooo![]()
![]()
dusmani
i ja pisam te koje su otisli, hoces rec da su to bili igraci. jesu al za kantonalne lige, doce bolji igraci od tih rupa. kolko su dobri da su pojacali ove ekipe za opstanakcombe je napisao/la:Napada se premier kita. Sa trenutnom situacijom oko kluba napada se 11 mjesto koje garantira opstanak. I to ako ugrabimo je zahvaljujuci onim koji su otisli a koje nasa vrla uprava pljuje i pisa.
Dolazi ibisevic i miske na ljeto,bitno je samo opstat,sledece sezone evropa se ganja preko kupa, cak i hodzic iz dinama na posudbu dolazi,samo da opstanemocombe je napisao/la:Niste ih pisali prije 3 mjeseca vec od njih pravili zvijezde a sad vam ne valjaju, interesantno. Malog Vernesa izabrali u najbolju Zvijezdinu ekipu. Brzi i Abe vam bili ko Mesi i Nejmar. A vec stizu bolji, vidi se.Prvi pjevac iz Krupe beton. Ako budu svi u njegovom rangu super.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.