Euroliga 16/17
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 16/17
Jovic-Jenkins-Lazic
Katanac.
Bargnani vise ni u napadu nije faktor.
Katanac.
Bargnani vise ni u napadu nije faktor.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kako igra ova Zvezda zadnjih mjesec i pol dana strasno, melju sve redom
Off topic,redovno ih igram na kladi kad im daji ovako velike kvote
Off topic,redovno ih igram na kladi kad im daji ovako velike kvote

Kawhi je napisao/la:Zvezda je najbolja ekipa EL trenutno.

DPOY

Call the coroner!
Zvezda prava mašinerija!
#radonjaoplodime
#radonjaoplodime
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Duh Tea ušao u Jovića
Odbranu nema potrebe ni spominjati.
Utisak večeri je ipak da je Alonso u izjavi pred početak drugog pol, pominje sudije nakon onakvog šamaranja u prvom dijelu.
We are shame of Israel.

Odbranu nema potrebe ni spominjati.
Utisak večeri je ipak da je Alonso u izjavi pred početak drugog pol, pominje sudije nakon onakvog šamaranja u prvom dijelu.

-39Puma je napisao/la:Who the fuck are you ?
We are shame of Israel.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zvezda igra k'o sat što bi se reklo, odbrana čista perverzija. U napadu raznovrsni, od trice, ulaza pod koš, "pikenrola", šuta sa poludistance... Stvarno kompaktna ekipa, čak i više od toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja i dalje mislim da nece izboriti Play off
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- alan_kardec
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Ja i dalje mislim da nece izboriti Play off
Ma i ne moraju, što se mene tiče. I ovo što je napravljeno do sada, je fantazija.
Prije početka sezone predviđalo se da će Zvezda biti među zadnje 3-4 ekipe. Recimo ja sam se nadao da bi mogli do nekih možda 10, najviše 12 pobjeda.
Ali prateći Zvezdine igre i skalpove koje su skinuli, znajući podatak da Zvezda igra najbolju odbranu, da ima najboljeg defanzivca EL (Lazić + Dženkins), jednog od najboljih šutera EL (Simonović), jednog od najboljih centara (Kuzmić), da sve to kad se sklopi, Zvezda timski izgleda najbolje i da je vodi jedan od najboljih trenera EL (ako odvede tim među 8, 100% dobija Gomeljskog, to je jasno već sada), baš bi bilo bezveze da Zvezda ne upadne među 8. Mada, realno moguće je i jedno i drugo.
Sljedećih 5 tekmi je ključno jer 4 smo domaćini (zečevi, Efes, Galata i Bamberg) a između toga idemo u Moskvu. Poslije imamo teška gostovanja Barsi, Realu, Darušafaki, ali idemo i očajnom Milanu, a dolaze Uniks i Oly. Znači biće još pobjeda sigurno.
Puno bi nam značila i pobjeda Darušafake večeras protiv Efesa.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jovic ima 33 asistencije na poslednje 4 utakmice i ukupno 3 izgubljene lopte.
Call the coroner!
Jovicu je jedino falio taj back-up play. Bio je u slabijoj formi na pocetku sezone, ali od kako je dosao Wolters i on ima vremena za odmor.. ovo sto pokazuje je na nivou najboljih evropskih plejmejkera. Defanziva i organizacija igre su vrhunske. Pa cak ga i sut sluzi kako treba.
O Lazicu ne treba nista govoriti.. Pa covjek je Gaudloka u prvih sest minuta drugog poluvremena ogranicio na dva kontakta sa loptom, koja su ukupno trajala neke tri sekunde. Ne znam koliko je realno da bude DPOY, buduci da se u zadnje vrijeme obicno biraju visoki igraci kao najbolji defanzivci.. ali momak to sigurno zasluzuje. Vecinu najboljih niskih igraca u EL je stavio u dzep.
Jedva cekam da vidim Tompsona kao punopravnog clana rotacije.. momak maksimalno iskoristava svoje minute. Pick and roll njega i Jovica ce biti perverzija.
O Lazicu ne treba nista govoriti.. Pa covjek je Gaudloka u prvih sest minuta drugog poluvremena ogranicio na dva kontakta sa loptom, koja su ukupno trajala neke tri sekunde. Ne znam koliko je realno da bude DPOY, buduci da se u zadnje vrijeme obicno biraju visoki igraci kao najbolji defanzivci.. ali momak to sigurno zasluzuje. Vecinu najboljih niskih igraca u EL je stavio u dzep.
Jedva cekam da vidim Tompsona kao punopravnog clana rotacije.. momak maksimalno iskoristava svoje minute. Pick and roll njega i Jovica ce biti perverzija.
ako Jovic nastavi da pogada otvorene shuteve,Zvezda ide na final 4 

- alan_kardec
- Kontakt:
Da, i Jović naravno.
Čovjek je prodisao dolaskom Woltersa i sve je bolji. Wolters sa druge strane igra neku svoju igru po sistemu toplo-hladno, ali generalno gledano, sasvim ok za backup varijantu. Kad je došao bila je priča kako je slab defanzivac, ali vidi se da i tu ima šta da pokaže, dobro se uklopio.
Tompson će biti pravo pojačanje.
Čovjek je prodisao dolaskom Woltersa i sve je bolji. Wolters sa druge strane igra neku svoju igru po sistemu toplo-hladno, ali generalno gledano, sasvim ok za backup varijantu. Kad je došao bila je priča kako je slab defanzivac, ali vidi se da i tu ima šta da pokaže, dobro se uklopio.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Da, i Jović naravno.
Wolters je ono sto vama treba

- alan_kardec
- Kontakt:
Ma Gudurić od početka sezone gledajući, nije na nivou prethodne, ni blizu. Sjećam se da je protiv Barse odigrao odličnu tekmu, bar napadački, ovo ostalo... slabo. Ni u odbrani ne daje neki doprinos.
Jako bitna stvar, Mitar sve bolji.
Jako bitna stvar, Mitar sve bolji.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mi jedino sto gubimo sa Woltersom jeste organizacija igre i zato je dobro da sa njim u petorci igraju Djenka/Gudura. Nije neki organizator, ali je zato jedan od rijetkih koji moze izmisliti poene kada nikoga ne ide.. Daje on sasvim dobar doprinos, narocito u cetvrtim cetvrtinama. Pa i juce smo sa njim na parketu poceli praviti osjetniju razliku.
Gudura je jos uvijek mlad i normalno je da ima ove varijacije u formi.. Bice on bolji.ž
@lumani
Ako se sjecas, pisao sam ja za Jovica da je on dosta popravio sut i da mu se vise ne moze ici ispod bloka.
Gudura je jos uvijek mlad i normalno je da ima ove varijacije u formi.. Bice on bolji.ž
@lumani
Ako se sjecas, pisao sam ja za Jovica da je on dosta popravio sut i da mu se vise ne moze ici ispod bloka.
- alan_kardec
- Kontakt:
To što kažeš za Woltersa, u zadnjoj četvrtini je zatrpao Milana sa 14 poena, čini mi se.
Zna da izmisli poene, i to je tačno. Sinoć u prvom pol. neki naš loš napad i on iz ćoška preko ruke. Protiv CSKA kad smo upali u krizu u nastavku, daje trojku, poslije toga i onaj suludi pas sa centra za Lazića koji je bio u ofsajdu.
I Dangubić je popravio šut, to se mora reći.
Zna da izmisli poene, i to je tačno. Sinoć u prvom pol. neki naš loš napad i on iz ćoška preko ruke. Protiv CSKA kad smo upali u krizu u nastavku, daje trojku, poslije toga i onaj suludi pas sa centra za Lazića koji je bio u ofsajdu.
I Dangubić je popravio šut, to se mora reći.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ubi Zizic. 

Call the coroner!
Nek Zvezda dogodine na ovu ekipu vrati Quinceya i Zirbesa (a mozda i nekog umjesto Woltersa dovedu, ako se ukaze prilika i bude se imalo para) i eto ekipe za F4. Red je da se dogodine slozi sto je veci moguci budzet obzirom na F4 u Beogradu, a tu sumnjam da bi iko mogao dobiti Zvezdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.