FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Thunderstruck » 30 jul 2010, 18:13

edinedin je napisao/la:Mene interesuje šta je sa djecom od 10 godina, ja već godinama imam sezonsku i prošle sezone sam imao problem :? za djete jer jednom uđe bez karte a drugi put traže kartu .... Valjda bi za djecu i učenike srednjih škola trebale biti neke jeftinije. Glupo mi je svrstati sve u isti koš......
Pa ti opet idi kod onog redara sto nije trazio kartu :D
Fkt se treba znati tacna granica za djecu.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 30 jul 2010, 18:14

Samo treba riješiti problem oko članski, onih sudijskih i hiljadu nakih šta ti ja znam propusnica. Znam da je Nijaz govorio da će se to riješiti i da ti sa razno raznim članskim neće moću ulaziti bar na zapad, sad jel se to riješilo ne znam :roll: Mada bi ove sa sudijskim trebalo malo pripaziti :mrgreen: Trebalo bi ih staviti tik uz Nijaza, nek djeca uče od najboljeg :mrgreen: :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 18:17

edinedin je napisao/la:Mene interesuje šta je sa djecom od 10 godina, ja već godinama imam sezonsku i prošle sezone sam imao problem :? za djete jer jednom uđe bez karte a drugi put traže kartu .... Valjda bi za djecu i učenike srednjih škola trebale biti neke jeftinije. Glupo mi je svrstati sve u isti koš......
To sto jednom puste drugi put ne, to je do redara na stadionu...evo ti primjer: prijatelj moj ima trenersku B licencu i ulazi sa njom vec 6-7 godina bez problema, sa njom moze dzaba uci i na OT, bernabe itd, jer je to po pravilima uefe, da bi sebi redari uzeli za pravo (nakon incidenta sa slavijom), da ne dozvoljavaju ulazak sa trenerskim i sudijskim licencama. Da se sazna to, Zeljo bi jako puno bio kaznjen.
Znaci ako ti iz kluba dozvole na primjer da udje dijete dzaba, vrlo lako ti oni mozgovi na ulazu to mogu onemoguciti...
Probat cemo nesto vidjeti oko toga, al dijete od 10 je vec klipan :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

supersonicnigerrard
Kontakt:

Post Postao/la supersonicnigerrard » 30 jul 2010, 18:21

Cuj godisnja za jug petobanka :o , pa to je preskupo, ipak zivimo u Bosni, a ne u NJemackoj za ovaj standard, za ove uslove zivota to je preskupo,a ako se uzme u obzir da nastupamo u ligi u kojoj nijedan klub nemoze odbraniti titulu vec se klubovi smijenjuju srpski(Modrica),hrvatski(Zrinjski),bosanski(Zeljo),ove godine ce biti dobro ako zavrsimo kao treceplasirani :roll:
Čuvaj se malih pukotina; mala će pukotina potopiti i veliki brod.
Benjamin Franklin

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 18:22

Vidim da su već počeli komentari tipa skupe godišnje za Jug, Zapad, bla, bla.

Ono što sam opazio jeste sllijedeće. Te neke "negativne komentare" tipa "jesu se vukli po terenu u TA" i skupa karta za Kup utakmicu sa Borcem daju uglavnom likovi koji haman i ne idu na utakmice. Ovo govorim po onome što sam čuo "uživo" a znam da lik ode svake prestupne godine na utakmicu.
Ako to prenesemo na forum, možemo zaključiti istu stvar :mrgreen:

Skupo ti, razligu. Nikoga ne zanima tvoj komentar. Eno tamo njanja i Olimpika. Kod njihA je jeftinije, mahanje i sretno :mrgreen:

Cijena za Jug i Sjever je REALNA. Ako ne želite da platite, ne možete očekivati da izbacimo Dinamo iz Tirane a kamoli Hapoela. Ako ne želite da platite, NEMATE pravo da kakite kako se "vučemo po terenu u TA", ako vam se gadi BiH PL, kupite godišnju kartu i poklonite je nekome kome se ne gadi. Sve sam ovo rekao uživo, sad napisah i na forumu :mrgreen:

Evo ga još jedan padobranac, kojeg pitam, JEL MISLIŠ DA NEKOGA ZANIMA TVOJE MIŠLJENJE ? S tim da već znam odgovor, napisaću ga. Ne zanima. Odskakući u troskocima. Pa-pa.

Odoh sad, imam posla :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 jul 2010, 18:23

Seyo_TM je napisao/la:
To sto jednom puste drugi put ne, to je do redara na stadionu...evo ti primjer: prijatelj moj ima trenersku B licencu i ulazi sa njom vec 6-7 godina bez problema, sa njom moze dzaba uci i na OT, bernabe itd, jer je to po pravilima uefe, da bi sebi redari uzeli za pravo (nakon incidenta sa slavijom), da ne dozvoljavaju ulazak sa trenerskim i sudijskim licencama. Da se sazna to, Zeljo bi jako puno bio kaznjen.
Znaci ako ti iz kluba dozvole na primjer da udje dijete dzaba, vrlo lako ti oni mozgovi na ulazu to mogu onemoguciti...
Probat cemo nesto vidjeti oko toga, al dijete od 10 je vec klipan :mrgreen:
Pisi pola karte :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 30 jul 2010, 18:24

neka je on KLIPAN al taj klipan ne radi i ne zarađuje i usput vodi svog oca na tekmu a karta košta isto.... Ja sam za to da se brate djeci uvede nešto malo jeftinije i da kad završi školu i zaradi lovu kupi sebi člansku , ovako dvije sezonske su malo skupe a da ja sam idem bez KLIPANA ne ide.......Voli i On NAŠEG ŽELJU.......
Jer si JEDAN JEDINI...........

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 30 jul 2010, 18:24

E yebo vas više taj nac. ključ, informišite se prvo yeboga, pa onda gluposti pričaj. Jesi ikad pogledao ko je koju godinu osvajao ligu ?? Očigledno nisi. A za kratu ako ti je puno, uzmi raspored, zaokruži na koje ćeš tekme i plati pojedinačnu i kraj priče...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2010, 18:27

edinedin je napisao/la:neka je on KLIPAN al taj klipan ne radi i ne zarađuje i usput vodi svog oca na tekmu a karta košta isto.... Ja sam za to da se brate djeci uvede nešto malo jeftinije i da kad završi školu i zaradi lovu kupi sebi člansku , ovako dvije sezonske su malo skupe a da ja sam idem bez KLIPANA ne ide.......Voli i On NAŠEG ŽELJU.......
Ja vodim klipana od 6 godina i svaki mu put kupim kartu, trening je dzaba utakmica se placa, malo jeste nezgodno za ucenike i studente ali kao i svake godine bice ono da neki ljudi kupe kartu ( tipa nasi navijaci iz usa ) pa ko bas nema nek se javi sredicemo eto...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 18:27

edinedin je napisao/la:neka je on KLIPAN al taj klipan ne radi i ne zarađuje i usput vodi svog oca na tekmu a karta košta isto.... Ja sam za to da se brate djeci uvede nešto malo jeftinije i da kad završi školu i zaradi lovu kupi sebi člansku , ovako dvije sezonske su malo skupe a da ja sam idem bez KLIPANA ne ide.......Voli i On NAŠEG ŽELJU.......
zezao sam se bolan za klipana...kontam ja to sve i zato sam ti rekao da cemo vidjeti nesto u vezi toga...mada je vrlo moguce da je sada kasno dostampavati, al et primjedba nece proci nezapazeno...

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 30 jul 2010, 18:31

Zbog nemogućnosti Olimpika da plati osiguranje na stadionu i nagovještaja da bi utakmica mogla biti zatvorena za publiku, Željezničar je ponudio da organizuje događaj i plati sve troškove utakmice a da klubovi podijele prihode od ulaznica.

Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović smatra da je jedini ispravan put da se uprava Olimpika obrati Nogometnom savezu BiH, koji treba što prije donijeti odluku o pitanju organizacije te utakmice.

Utakmica će biti odigrana u srijedu u 20.30 sati na stadionu Grbavica.

Jos bolje na Grbavici 8-) 8-) 8-)
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 18:35

Revijalna utakmica
Željini veterani igrali protiv novinara

Veterani Želje danas su odigrali revijalnu utakmicu sa novinarima, a i jednima i drugima pripalo je po poluvrijeme.

Za Željine veterane nastupili su Ibrahimović, Biščević, Kurt, Mulaosmanović, Pehlivanović, Hurić, Muharemović, Žerić, Jahić, Alihodžić i Mekić.

"Sedmu silu" predstavljali su Solak, Trbonja, Šećkanović, M. Biščević, Škandro, Kolar, Ligata, Sinanović, Jaganjac. Treba napomenuti kako je za novinare kao gost nastupio Almir Turković.

Za igrača utakmice proglašen je golman novinara Solak, a bitno je napomenuti kako je za veterane Želje nastupilo nekoliko igrača iz šampionske generacije 1998. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2010, 18:37

Seyo_TM je napisao/la:Revijalna utakmica
Željini veterani igrali protiv novinara

Veterani Želje danas su odigrali revijalnu utakmicu sa novinarima, a i jednima i drugima pripalo je po poluvrijeme.

Za Željine veterane nastupili su Ibrahimović, Biščević, Kurt, Mulaosmanović, Pehlivanović, Hurić, Muharemović, Žerić, Jahić, Alihodžić i Mekić.

"Sedmu silu" predstavljali su Solak, Trbonja, Šećkanović, M. Biščević, Škandro, Kolar, Ligata, Sinanović, Jaganjac. Treba napomenuti kako je za novinare kao gost nastupio Almir Turković.

Za igrača utakmice proglašen je golman novinara Solak, a bitno je napomenuti kako je za veterane Želje nastupilo nekoliko igrača iz šampionske generacije 1998. godine.
A za koju medisku kucu radi ovaj Almir Turkovic nekadsnji junior Zelje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 18:43

pile87 je napisao/la:A za koju medisku kucu radi ovaj Almir Turkovic nekadsnji junior Zelje
Nemoj da rusis idole molim te :mrgreen:

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 30 jul 2010, 19:12

Evo sad gledam na dinamovoj stranici :D..godisnja 300 Kuna to je negdje oko 90 KM..meni se cini...pa kod nas solidno kad skontas..nemojte mi sad reci da imaju bolji standard ..imaju mozda ali to je tu negdje :D 8-) 8-)

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 30 jul 2010, 19:19

Adnan_Zeljovac je napisao/la:Evo sad gledam na dinamovoj stranici :D..godisnja 300 Kuna to je negdje oko 90 KM..meni se cini...pa kod nas solidno kad skontas..nemojte mi sad reci da imaju bolji standard ..imaju mozda ali to je tu negdje :D 8-) 8-)
90 KM Dinamova godišnja :roll: tri nasa penzionera kupe 3 godisnje karte ;) "Pokreni plavu stranu navijanja". Sta cemo za ovu tekmu protiv Olimpika*? :?
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 jul 2010, 19:24

RagazziDelSud je napisao/la:
Adnan_Zeljovac je napisao/la:Evo sad gledam na dinamovoj stranici :D..godisnja 300 Kuna to je negdje oko 90 KM..meni se cini...pa kod nas solidno kad skontas..nemojte mi sad reci da imaju bolji standard ..imaju mozda ali to je tu negdje :D 8-) 8-)
90 KM Dinamova godišnja :roll: tri nasa penzionera kupe 3 godisnje karte ;) "Pokreni plavu stranu navijanja". Sta cemo za ovu tekmu protiv Olimpika*? :?
Nek nas dodje 3000 i 1000 na jedan, 1000 na prvi i 1000 na treci neboder i onda opletemo jer kada mi sa nebodera na neboder! :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 30 jul 2010, 19:25

RagazziDelSud je napisao/la:
Pa eto ja kazem :D..da je nama bolje kod njih penzioneri plate 90 KM..hahahahahha :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2010, 19:28

nije tema i nije bitno, al' bogami imaju bolji standard, grad zagreb vjerovatno i dvostruko.

oni svakako nisu relevantni za posjetu na domaćim utakmicama :lol:

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 30 jul 2010, 19:31

FK Željezničar = Humani klub :D imaju i igraju srcem :!: :D Placaju tuđu organizaciju meča,dovoljno govori koliko je Želji stalo do nas tj. navijača Želje Manijaka ;)
Zadnja izmjena: RagazziDelSud, dana/u 30 jul 2010, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.