FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 30 jul 2010, 17:00

adnan_hzsa je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Pročitaj cijelu vijest pa vidi ko postavlja standarde.
ne vidim nista u ovom tekstu osim ovog sa godisnjim.. hoces reci da ste se vi toga sjetili a mi odavno imamo takve godisnje.. nisam ovo napisao da provociram nego zato sto je istina...
Ajd dobro onda. Vi , pa kokoš ili jaje. A ima u tekstu puno bitnija stvar od godišnjih, al' et, neki vide samo ono što žele.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 17:00

tanzla je napisao/la:Pročitaj cijelu vijest pa vidi ko postavlja standarde.
ne vidim nista u ovom tekstu osim ovog sa godisnjim.. hoces reci da ste se vi toga sjetili a mi odavno imamo takve godisnje.. nisam ovo napisao da provociram nego zato sto je istina...
Kad si već kod istine, koliko ste prodali godišnjih karata :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 17:03

Kući, sa roditeljima tako pričaj, oni su te takvog odgojili, papak :mrgreen:

De cifru :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 17:06

pitari izmislili bar kod na karti i bazu navijaca...mirikl!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 30 jul 2010, 17:08

Seyo_TM je napisao/la:pitari izmislili bar kod na karti i bazu navijaca...mirikl!!!
znas kad smo to mi imali.. jos kad je rahmetli resic bio prje 8 godina.. sto to vi niste imali nego se sad sjetili da napravite...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 jul 2010, 17:09

Pitam te lijepo koliko ste prodali godišnjih, ti vrijeđaš i ja nekulturan :lol: Prodajete godišnje ima već dosta vremena i prodali ih navodno 400(a niste) :lol: Nova uprava, polet i ni 300-ak :lol: I sad se tješite godišnjim odmorima :lol:
Pod kamen, plavi dominiraju :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 17:09

Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2010, 17:19

Seyo_TM je napisao/la:Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...
Bas me zanima hoce li se isjeci covjek u soferskoj jakni :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 jul 2010, 17:30

samo mogu reci da smo gospoda :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 jul 2010, 17:52

ma nidje veze ove godisnje i polugodisnje, preskupo fakat, cuj 200 za zapad -.-

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 30 jul 2010, 17:57

Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 30 jul 2010, 17:58

Jesam ša'e je napisao/la:FK Željezničar želi platiti sve troškove utakmice sa Olimpikom

Prodaja polugodišnjih i godišnjih ulaznica za utakmice FK Željezničar počinje u 3. augusta, najavljeno je na današnjoj predsezonskoj konferenciji kluba s Grbavice.

Prodaja ulaznica organizovana jee u sklopu projekta ''Pokreni plavu stranu navijanja''.

Ulaznice će na sebi imati bar-kod, koji će putem skeniranja pomoći osiguranju na stadionu i kontroliranju ulaza i stvaranju buduće baze podataka navijača ''Želje''.

Polugodišnja karta za jug moći će se kupiti za 30, a za sjever za 50 KM. Cijena godišnje karte za jug iznosit će 50, sjever 80 i zapad 200 KM. Penzioneri mogu kupiti kartu za jug po cijeni od 30 KM.

Ekipa Željezničara se trenutno nalazi na dodatnim pripremama u Međugorju, a prvu utakmicu nove sezone igraju protiv Olimpika na stadionu Grbavica, ali kao gostujuća ekipa.

Zbog nemogućnosti Olimpika da plati osiguranje na stadionu i nagovještaja da bi utakmica mogla biti zatvorena za publiku, Željezničar je ponudio da organizuje događaj i plati sve troškove utakmice a da klubovi podijele prihode od ulaznica.

Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović smatra da je jedini ispravan put da se uprava Olimpika obrati Nogometnom savezu BiH, koji treba što prije donijeti odluku o pitanju organizacije te utakmice.

Utakmica će biti odigrana u srijedu u 20.30 sati na stadionu Grbavica.
vidim da smo zadali neke nove standarde....
šta ima standardi ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 17:59

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...
Bas me zanima hoce li se isjeci covjek u soferskoj jakni :D
vise me brine to sto ce se isjeci porodica Glazer...jer ipak su udareni novi standardi na godisnjim kartama i stranica im je losija od "one"...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 jul 2010, 17:59

Omar500 je napisao/la:Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju :D
nisam izgorio po glavi, nego kazem previse, za stadion kakav je grbavica trazit 2 glave za godisnju je previse

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 30 jul 2010, 18:01

cala je napisao/la:
nisam izgorio po glavi, nego kazem previse, za stadion kakav je grbavica trazit 2 glave za godisnju je previse
Ja bi za zapad stavio i 4 glave...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 30 jul 2010, 18:03

Admiral_TM87 je napisao/la:
cala je napisao/la:
Ja bi za zapad stavio i 4 glave...
ti onda imas veoma visoku temperaturu -.- , pa nije emirates stadion ili old trafford

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 jul 2010, 18:06

Za zapad karta treba da je 25 KM, a sa godišnjom 20 po tekmi, dakle 300KM ukupno. 200 je NIŠTA. Svojevremeno su bile po 500KM pa su se prodavale. ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 jul 2010, 18:09

cala zapad je gosparska tribina, natrkivena i tik uz teren...nema puno mjesta i treba dignuti cijenu...
Ja zapad smatram vip lozom, zbog broja stolica (500) i blizine terenu...puno bolje nego na kosevu, ko da iz vogosce gledas...

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 30 jul 2010, 18:10

Mene interesuje šta je sa djecom od 10 godina, ja već godinama imam sezonsku i prošle sezone sam imao problem :? za djete jer jednom uđe bez karte a drugi put traže kartu .... Valjda bi za djecu i učenike srednjih škola trebale biti neke jeftinije. Glupo mi je svrstati sve u isti koš......
Jer si JEDAN JEDINI...........

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2010, 18:13

Seyo_TM je napisao/la:cala zapad je gosparska tribina, natrkivena i tik uz teren...nema puno mjesta i treba dignuti cijenu...
Ja zapad smatram vip lozom, zbog broja stolica (500) i blizine terenu...puno bolje nego na kosevu, ko da iz vogosce gledas...
Sad vogosca ispade problem :roll:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.