Ajd dobro onda. Vi , pa kokoš ili jaje. A ima u tekstu puno bitnija stvar od godišnjih, al' et, neki vide samo ono što žele.adnan_hzsa je napisao/la:ne vidim nista u ovom tekstu osim ovog sa godisnjim.. hoces reci da ste se vi toga sjetili a mi odavno imamo takve godisnje.. nisam ovo napisao da provociram nego zato sto je istina...tanzla je napisao/la:Pročitaj cijelu vijest pa vidi ko postavlja standarde.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kad si već kod istine, koliko ste prodali godišnjih karataadnan_hzsa je napisao/la:ne vidim nista u ovom tekstu osim ovog sa godisnjim.. hoces reci da ste se vi toga sjetili a mi odavno imamo takve godisnje.. nisam ovo napisao da provociram nego zato sto je istina...tanzla je napisao/la:Pročitaj cijelu vijest pa vidi ko postavlja standarde.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- nikad_izvini
- Kontakt:
Kući, sa roditeljima tako pričaj, oni su te takvog odgojili, papak
De cifru

De cifru

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
pitari izmislili bar kod na karti i bazu navijaca...mirikl!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
znas kad smo to mi imali.. jos kad je rahmetli resic bio prje 8 godina.. sto to vi niste imali nego se sad sjetili da napravite...Seyo_TM je napisao/la:pitari izmislili bar kod na karti i bazu navijaca...mirikl!!!
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Pitam te lijepo koliko ste prodali godišnjih, ti vrijeđaš i ja nekulturan
Prodajete godišnje ima već dosta vremena i prodali ih navodno 400(a niste)
Nova uprava, polet i ni 300-ak
I sad se tješite godišnjim odmorima
Pod kamen, plavi dominiraju

Pod kamen, plavi dominiraju

Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...
Bas me zanima hoce li se isjeci covjek u soferskoj jakniSeyo_TM je napisao/la:Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
samo mogu reci da smo gospoda 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ma nidje veze ove godisnje i polugodisnje, preskupo fakat, cuj 200 za zapad -.-
Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju 

šta ima standardiadnan_hzsa je napisao/la:vidim da smo zadali neke nove standarde....Jesam ša'e je napisao/la:FK Željezničar želi platiti sve troškove utakmice sa Olimpikom
Prodaja polugodišnjih i godišnjih ulaznica za utakmice FK Željezničar počinje u 3. augusta, najavljeno je na današnjoj predsezonskoj konferenciji kluba s Grbavice.
Prodaja ulaznica organizovana jee u sklopu projekta ''Pokreni plavu stranu navijanja''.
Ulaznice će na sebi imati bar-kod, koji će putem skeniranja pomoći osiguranju na stadionu i kontroliranju ulaza i stvaranju buduće baze podataka navijača ''Želje''.
Polugodišnja karta za jug moći će se kupiti za 30, a za sjever za 50 KM. Cijena godišnje karte za jug iznosit će 50, sjever 80 i zapad 200 KM. Penzioneri mogu kupiti kartu za jug po cijeni od 30 KM.
Ekipa Željezničara se trenutno nalazi na dodatnim pripremama u Međugorju, a prvu utakmicu nove sezone igraju protiv Olimpika na stadionu Grbavica, ali kao gostujuća ekipa.
Zbog nemogućnosti Olimpika da plati osiguranje na stadionu i nagovještaja da bi utakmica mogla biti zatvorena za publiku, Željezničar je ponudio da organizuje događaj i plati sve troškove utakmice a da klubovi podijele prihode od ulaznica.
Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović smatra da je jedini ispravan put da se uprava Olimpika obrati Nogometnom savezu BiH, koji treba što prije donijeti odluku o pitanju organizacije te utakmice.
Utakmica će biti odigrana u srijedu u 20.30 sati na stadionu Grbavica.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
vise me brine to sto ce se isjeci porodica Glazer...jer ipak su udareni novi standardi na godisnjim kartama i stranica im je losija od "one"...pile87 je napisao/la:Bas me zanima hoce li se isjeci covjek u soferskoj jakniSeyo_TM je napisao/la:Imali ste i na sezonskim prije rata "mrzim te zeljo"...komplexi, sta li i tu ste nam standarde zadali koje nikad necemo dostici...
nisam izgorio po glavi, nego kazem previse, za stadion kakav je grbavica trazit 2 glave za godisnju je previseOmar500 je napisao/la:Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju
-
- Kontakt:
Ja bi za zapad stavio i 4 glave...cala je napisao/la:nisam izgorio po glavi, nego kazem previse, za stadion kakav je grbavica trazit 2 glave za godisnju je previseOmar500 je napisao/la:Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju
ti onda imas veoma visoku temperaturu -.- , pa nije emirates stadion ili old traffordAdmiral_TM87 je napisao/la:Ja bi za zapad stavio i 4 glave...cala je napisao/la:nisam izgorio po glavi, nego kazem previse, za stadion kakav je grbavica trazit 2 glave za godisnju je previseOmar500 je napisao/la:Čuj to hoćeš za zapad da uzmeš godišnju
Za zapad karta treba da je 25 KM, a sa godišnjom 20 po tekmi, dakle 300KM ukupno. 200 je NIŠTA. Svojevremeno su bile po 500KM pa su se prodavale. 

cala zapad je gosparska tribina, natrkivena i tik uz teren...nema puno mjesta i treba dignuti cijenu...
Ja zapad smatram vip lozom, zbog broja stolica (500) i blizine terenu...puno bolje nego na kosevu, ko da iz vogosce gledas...
Ja zapad smatram vip lozom, zbog broja stolica (500) i blizine terenu...puno bolje nego na kosevu, ko da iz vogosce gledas...
Mene interesuje šta je sa djecom od 10 godina, ja već godinama imam sezonsku i prošle sezone sam imao problem
za djete jer jednom uđe bez karte a drugi put traže kartu .... Valjda bi za djecu i učenike srednjih škola trebale biti neke jeftinije. Glupo mi je svrstati sve u isti koš......

Jer si JEDAN JEDINI...........
Sad vogosca ispade problemSeyo_TM je napisao/la:cala zapad je gosparska tribina, natrkivena i tik uz teren...nema puno mjesta i treba dignuti cijenu...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!