Bravo Hrvatska, živce počupo do samog kraja
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Cindric over,Dule under,Strlek under,Zlatko under,Stepancic under96BadBoy je napisao/la:Kod Hrvatske kod svih 5 ponuđenih igraca na svima over 1.65.Ja mislim da ce barem dvojica ako ne i trojica ostat ispod,samo treba probrat.Stepancic po meni najsigurniji za over.
Držimo fige.Effenberg je napisao/la:Braco moja pomagajte grcnuo sam danas i imam sad jak tiket da to izvuce, skino 2.20 Napoli under 1.5 i ove Islanda cekam under 3.5 sad je 1:1 i 85.a ali haj znaj s konjima.
Ma trebalo bi, mada znam te takve lige tamo ti zatvore kvote u 89oj i onda puste po 5 golova. Stjarnan je jak, vidis kvota 3 sad u 88oj da ce dobiti, malo me ubelajilo sto su gosti autsajderi poveli i jbg utom i Napoli dade go, i srecom osta 1:0 i ovi 1:1 izjednacise, molio samo Boga da se Napoli i da ga ovi na 1:1 rastegnu zavrsi da vidim koliko ce mi nuditi, onda se oni krenuli tuci u Napulju crveni otegnu se ja nervozan sav, sreca Island postenije igraju danas ovi, jer under 3.5 je bio favorit, normalno 2:0 3:0 treba biti za domace.Stone Island je napisao/la:Držimo fige.Effenberg je napisao/la:Braco moja pomagajte grcnuo sam danas i imam sad jak tiket da to izvuce, skino 2.20 Napoli under 1.5 i ove Islanda cekam under 3.5 sad je 1:1 i 85.a ali haj znaj s konjima.
kakav island ???Stone Island je napisao/la:Držimo fige.Effenberg je napisao/la:Braco moja pomagajte grcnuo sam danas i imam sad jak tiket da to izvuce, skino 2.20 Napoli under 1.5 i ove Islanda cekam under 3.5 sad je 1:1 i 85.a ali haj znaj s konjima.
Ma možda i nije bilo potrebe ali nije moje da ti solim pamet. Nekad valja i rahat sačekati kraj tekme.Effenberg je napisao/la:
Ma trebalo bi, mada znam te takve lige tamo ti zatvore kvote u 89oj i onda puste po 5 golova. Stjarnan je jak, vidis kvota 3 sad u 88oj da ce dobiti, malo me ubelajilo sto su gosti autsajderi poveli i jbg utom i Napoli dade go, i srecom osta 1:0 i ovi 1:1 izjednacise, molio samo Boga da se Napoli i da ga ovi na 1:1 rastegnu zavrsi da vidim koliko ce mi nuditi, onda se oni krenuli tuci u Napulju crveni otegnu se ja nervozan sav, sreca Island postenije igraju danas ovi, jer under 3.5 je bio favorit, normalno 2:0 3:0 treba biti za domace.
Ogradio sam se over 3 kvota 3.4 da me izvuce, eh sad ako bas 2:1 bude dobicu od te ulog nazad i ovu trefit to bi bilo idealno, ali da uleti bas u zadnjoj sekundi nadoknade kako da ne ostane vremena ni za sta!
Malo je golova tamo ovo kako su krenuli s kupom. Hajd ti znaj kakva je gore temperatura, tamo je i fokama prehladno, logicno je da se ljudima po zimetini nece igrati tako ko na lijepom vremenu i toplome, jbg under 3.5 i 4.5 budu fine kvote, ne mogu ni oni svaku divljati.bart je napisao/la:nema više ovde golova . smrzla lopta
Nemoj ti meni mozda, ovdje nema mjesta spekulacijama, nego deder se fati googla pa nam prilozi neke screenshotove ovdje nesto po cemu bi mogli da zakljucimo i sto bi rekli hrvati da polucimo bolje rezultate kladjenja!bart je napisao/la:možda na islandu prave stadione na gejzirima pa uvijek imaju grijanje
breskva je napisao/la:Sutra je ova promocija wwina u Travniku, pošto je bilo u Zenici nisam upratio šta trebam uraditi..
Samo se pojavim dole ili? Trebam li neki email free imati za registraciju, kako šta.
Također da li mogu više napraviti pa dati nekom od vas da dobije taj bonus?
Ne moze. Bas na penale mora. Malo od ovog dobitka na 2.65 kvotu odigro tamo oko 110.e minute dok je veca kvota tzv. metoda kvalifikacije oklada. Jbg spekulisanje, nemam blage ko su ni jedni ni drugi. Neka mi fikcija u glavi da su ovi domacini malo zakinuti ali da ce se boriti i prevazici nepravdu i pred svojim navijacima slaviti prolazak na uzbudljive penale!Stone Island je napisao/la:Može li u produžecima ? Ne bi bilo prvi put da ga s crvenim neko zavuče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.