Sta studiras i gdje?Kawhi je napisao/la: 90% da ću dati sve u roku, al izaći ću i na popravni iz nekog zbog prosjeka.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Stone Island
- Kontakt:
Re: Chat
U Travniku, komunikologiju.Federer17 je napisao/la:Sta studiras i gdje?Kawhi je napisao/la: 90% da ću dati sve u roku, al izaći ću i na popravni iz nekog zbog prosjeka.

- legenda reala
- Kontakt:
Jok ba, Krivo u Brezi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije svako ti da završi Pravoslavni bogoslovski fakultet "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči.legenda reala je napisao/la:Jok ba, Krivo u Brezi

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
Jbo sebe zna i naziv fakulteta, ja konto gore se.samo moze studirati za doktoreKawhi je napisao/la:Nije svako ti da završi Pravoslavni bogoslovski fakultet "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči.legenda reala je napisao/la:Jok ba, Krivo u Brezi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ukucao u gugl Foča fakultet i došao do ovog nekako.legenda reala je napisao/la:Jbo sebe zna i naziv fakulteta, ja konto gore se.samo moze studirati za doktoreKawhi je napisao/la:Nije svako ti da završi Pravoslavni bogoslovski fakultet "Sveti Vasilije Ostroški" u Foči.legenda reala je napisao/la:Jok ba, Krivo u Brezi

Kad je ovo u Goraždu otvoren univerzitet? Bastion svjetla u istočnoj Bosni.

- legenda reala
- Kontakt:
Nemam pojma ima nakav internacionalni neki turski nesto
- Evolution87
- Kontakt:
cuj popravljati prosjek
guze bi dao da su mi sve sestice
jedva danas izganja potpis preko raznoraznih malverzacija i nemoralnih stvari

guze bi dao da su mi sve sestice

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kod nas prosjek ne popravljaju studenti već profesori. Ne smije im preći preko 7 odmah se razbole.
I kako ne ospovat ss.ba kad pises neki smisleniji post (sto je rijetkost za mene) nekih 5 min, ides 'posalji', oni te odjavili i cijeli post se izbrisao. Naravno da ga ponovo ne bih pisao kad bi mi admin ponudio da zamijenim @Monologa u administraciji.

Mene nikad ne odjavljuje na laptopu. Na mobu me jedino objavi ako promijenim konekciju. 

- Stone Island
- Kontakt:
Stvarno misliš da je tako ?Evolution87 je napisao/la:cuj popravljati prosjek![]()
![]()
![]()
![]()
guze bi dao da su mi sve sesticejedva danas izganja potpis preko raznoraznih malverzacija i nemoralnih stvari
![]()

Ovaj Kawhi je luđak pravi majke mi.

- Evolution87
- Kontakt:
uz neki kvalitetan vazelinStone Island je napisao/la:Stvarno misliš da je tako ?Evolution87 je napisao/la:cuj popravljati prosjek![]()
![]()
![]()
![]()
guze bi dao da su mi sve sesticejedva danas izganja potpis preko raznoraznih malverzacija i nemoralnih stvari
![]()
![]()
Ovaj Kawhi je luđak pravi majke mi.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Stone Island
- Kontakt:
Samo nek je prolaz.Evolution87 je napisao/la:uz neki kvalitetan vazelinStone Island je napisao/la:Stvarno misliš da je tako ?Evolution87 je napisao/la:cuj popravljati prosjek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj Kawhi je luđak pravi majke mi.da mi je kako da sad izvucem 4/6, pa da ovaj jedan ganjam 40+ od 50 na zavrsnom, dok ovaj drugi nemam ni uslova kuknjava kuknjava kuknjava

Ovdje sve neki intelektualci.

Gdje je onaj @Rio kad mi treba.
Imaš privatnu.rio_Ferdy88 je napisao/la::
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod mene u generaciji ima jedna cura prosjek tacno 8, svi ostali ispod. Pokupis sesticu na prvom ili drugom roku, ima jedno 10 predmeta gdje je 6 najvise i sto mozes dobiti. A i nema se vremena da se ponistava nesto, sto dobijes dobijes. Ta cura je ponistavala pa izlazila na drugom, na trecem, cetvrtom i nabila 8 ..
Tako da je ponistavanje cisti luksuz ili nemoguce iz nekih predmeta
Tako da je ponistavanje cisti luksuz ili nemoguce iz nekih predmeta

Kad spoznaš da ti je srpska verzija imena glasi Zoran 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ne bih poništio šesticu ne znam iz čega da je. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Gdje si to nasao?Dex je napisao/la:Kad spoznaš da ti je srpska verzija imena glasi Zoran
Dex je napisao/la:Kad spoznaš da ti je srpska verzija imena glasi Zoran

Ne znam jesam li ikad bio u koroni po noci, nisu mainstream

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 8 gostiju.