FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 24 jan 2017, 16:43

a po nekim šumovima u atmosferi ganja se i lova za drugu fazu.istoka :zviz:

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 24 jan 2017, 17:24

Zahirović: Status igrača u Hrvatskoj je cirkus, a u Splitu nisam dobio nijednu plaću
Eto covjek nije dobio pet plata, Kostic i Fatic se bune samo zbog tri :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jan 2017, 17:34

Sariel je napisao/la:a po nekim šumovima u atmosferi ganja se i lova za drugu fazu.istoka :zviz:
Nije zar da su vec potrosili pare od prve faze :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jan 2017, 18:04

Sariel je napisao/la:a po nekim šumovima u atmosferi ganja se i lova za drugu fazu.istoka :zviz:
ako legnu pare koje trebaju da legnu ovih dana obezbjedit ce se i druga faza :kafa:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jan 2017, 18:17

HElo je napisao/la:
Zahirović: Status igrača u Hrvatskoj je cirkus, a u Splitu nisam dobio nijednu plaću
zato jer je predsjednik Slaven Zuzul poprilicno mutan lik pa se ne smijes ni zaliti (a ni Zahirovic se nije pokazao, saplitao se o linije na terenu) :!: sjeti se ere Sabovica, Joguncic ne dobije 6 plata, zovne Adema da mu doneze barem za kiriju, isti mu kaze da ga ceka ispred stadiona i donjet ce mu 300 KM. Joge ceka Adema 2 sata pred Tusnjem, Adem naravno ne dodje :kafa: pojavi se neko posten u klupu (Azmir), eto ti prvog Jogeta da tuzi klub :thumbup:
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2017, 18:23

fukaratz je napisao/la:
HElo je napisao/la:
zato jer je predsjednik Slaven Zuzul poprilicno mutan lik pa se ne smijes ni zaliti (a ni Zahirovic se nije pokazao, saplitao se o linije na terenu) :!: sjeti se ere Sabovica, Joguncic ne dobije 6 plata, zovne Adema da mu doneze barem za kiriju, isti mu kaze da ga ceka ispred stadiona i donjet ce mu 300 KM. Joge ceka Adema 2 sata pred Tusnjem, Adem naravno ne dodje :kafa: pojavi se neko posten u klupu (Azmir), eto ti prvog Jogeta da tuzi klub :thumbup:
Trebao je Husic reci,trazite od onog skim ste dogovarali. :shifty:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jan 2017, 19:46

Zar mi nismo potpisali ugovor sa PU ....Ja koliko znam dva se ne mogu potpisati ili je to neki novi momenat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jan 2017, 19:56

Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom istog

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jan 2017, 19:59

SARS je napisao/la:Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom istog
Kakav bolan predsjednik i reprogramiram...To je grad uzeo na sebe... Doduše, nije nemoguće da faraon i to prebaci na Husica

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jan 2017, 20:03

SARS je napisao/la:Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom istog
To je kurevic potpisao u ime kluba ispred grada Tuzle,kakav Husic,covjek nije uopste potpisao taj reprogram.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jan 2017, 20:08

solinas je napisao/la:
To je kurevic potpisao u ime kluba ispred grada Tuzle,kakav Husic,covjek nije uopste potpisao taj reprogram.
Nafurat ce njih faraon da je Kemo pod Husicevim pritiskom morao u ime grada potpisati sporazum... vidjet ces.... Ocekuj uskoro novu presicu macka i kompanije povodom reprograma

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jan 2017, 20:14

Pa ovaj reprogram je jedinstvena prilika za nas klub i ja ne znam sta je stobom staragarda, prosli reprogram je i potpisan po nepovoljni uslovima i sa nenormalnom ratom kredita, ovako potpisi na 10 godina i placas 20 hiljada mjesecno niko nece ni osjetiti...Zaista ne znam kako mozes konstantno negativu siriti

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 24 jan 2017, 20:22

Hahahahah, cujte prica se transparentnos bivseg predsjeduka u vezi reorograma. A cojek je već u avgustu rekao da se reprogram ne plaća već 2 mjeseca i da nu je jasko reko da ceka novi zakon i sto bi plaćao ako moze bit pivoljno. Ovaj ga je upozoravao da moze ispast problem itd. I na kraju nam je racun ponovo blokiran, al hajd drzime fige da nam porezna odobri novi reprogram.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jan 2017, 20:32

SARS je napisao/la:Pa ovaj reprogram je jedinstvena prilika za nas klub i ja ne znam sta je stobom staragarda, prosli reprogram je i potpisan po nepovoljni uslovima i sa nenormalnom ratom kredita, ovako potpisi na 10 godina i placas 20 hiljada mjesecno niko nece ni osjetiti...Zaista ne znam kako mozes konstantno negativu siriti
Ja ponovo pitam za reprogram....Mi smo vec potpisali reprogram sa PU.... Koji nije ispostovan i placan od strane grada....Kako je moguće da ponovno potpisujemo reprogram kad je lijepo napisano u ugovoru između dvije potpisane strane da u slučaju NEsevisiranja duga ugovor se poništava bez mogućnosti potpisa novog... kontas

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 jan 2017, 20:33

SARS je napisao/la:Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom
istog

pišeš nebuloze!!ii ti je to partijski zadatak!!
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 jan 2017, 20:34

xeksor je napisao/la:Hahahahah, cujte prica se transparentnos bivseg predsjeduka u vezi reorograma. A cojek je već u avgustu rekao da se reprogram ne plaća već 2 mjeseca i da nu je jasko reko da ceka novi zakon i sto bi plaćao ako moze bit pivoljno. Ovaj ga je upozoravao da moze ispast problem itd. I na kraju nam je racun ponovo blokiran, al hajd drzime fige da nam porezna odobri novi reprogram.
**** bilo proslo, i jedni i drugi su ispali pakasi na kraju, sto zbog netakticnosti,sto zbog previse taktiziranja,sto zbog nepopustanja,nespremnosti na kompromis...
naravno da moze, i da ce vjerovatno moc,jer je i napravljen kompromis da se klubovi sa dugovima izvuku sa dna...
bumo vidli...ko sto kazes **** nadamo se najboljem...
bice to sve ok
vidicete :mrgreen: :salut:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jan 2017, 20:35

staragarda je napisao/la:
SARS je napisao/la:Pa ovaj reprogram je jedinstvena prilika za nas klub i ja ne znam sta je stobom staragarda, prosli reprogram je i potpisan po nepovoljni uslovima i sa nenormalnom ratom kredita, ovako potpisi na 10 godina i placas 20 hiljada mjesecno niko nece ni osjetiti...Zaista ne znam kako mozes konstantno negativu siriti
Ja ponovo pitam za reprogram....Mi smo vec potpisali reprogram sa PU.... Koji nije ispostovan i placan od strane grada....Kako je moguće da ponovno potpisujemo reprogram kad je lijepo napisano u ugovoru između dvije potpisane strane da u slučaju NEsevisiranja duga ugovor se poništava bez mogućnosti potpisa novog... kontas
Niko nikad nije vidio ugovor reprograma, i ovo sto pises je sve rekla kazala, ako si toliko ubijednjen da to tako stoji ajde ovdje pokazi gdje to pise

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 jan 2017, 20:36

staragarda je napisao/la:

Sad ide reprogram reprograma pod novim uslovima sukladno danas usvojenim izmjenama zakona...znaci ide to!!
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 jan 2017, 20:40

prije donosenja novog zakona...
dakle nova pravila igre...
bice to ba sta vam je bosna je ovo..
kako ne kontate zakon je samoformalnost vec postignutog dogoora izmedju zainteresovanih strana..
reprogram je bio potpisan i bice opet ;) :salut:
bice to ok. vrijeme ce pokazat...

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 24 jan 2017, 20:46

Sariel je napisao/la:prije donosenja novog zakona...
dakle nova pravila igre...
bice to ba sta vam je bosna je ovo..
kako ne kontate zakon je samoformalnost vec postignutog dogoora izmedju zainteresovanih strana..
reprogram je bio potpisan i bice opet ;) :salut:
bice to ok. vrijeme ce pokazat...
Ma ja ni najmanje ne sumnjam da nece biti potpisan, al ne mogu vise ove negative oko kluba na k...c mi ide

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.