Poznato rusko "postenje"!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sorhaindo samo odbranu igra, bgm teško. A sudije kako Francuzi padnu, sedmerac sviraju. Smiješno.maid97 je napisao/la:moze li godfridsson i sorhaindo preko
Nevjerovatno koliko ih Premier 'sisa' po tom pitanju i koliko su vise aktuelni. Neki dan cekam samo odg na City- Tottenham, isplatise mi lovu 5 minuta nakon sto j Ali dao gol za 2:1, dakle dok je jos tekma trajala! Ovo sto u wwinu rade je amaterizambugojanac1234 je napisao/la:pa nikad ja marke vise necu na wwin stavit. boga ti yebem i kladionicu kojoj treba 4 sata da ocvika oba go grashopera i koja ne nudi prijevremenu na tiketu, mrs stoko poserem vam se u sisteme sve
Pređe Tollbring brate.vedoz je napisao/la:Jest i očepio, go dao.Stone Island je napisao/la:Očepio Tollbring. Jbm ti Iversone majku mrtvu.![]()
Coltonu treba zdrava konkurencija, kurcobolju ima kako zna da je jedini centar.
SlevinKelevra je napisao/la:Nevjerovatno koliko ih Premier 'sisa' po tom pitanju i koliko su vise aktuelni. Neki dan cekam samo odg na City- Tottenham, isplatise mi lovu 5 minuta nakon sto j Ali dao gol za 2:1, dakle dok je jos tekma trajala! Ovo sto u wwinu rade je amaterizambugojanac1234 je napisao/la:pa nikad ja marke vise necu na wwin stavit. boga ti yebem i kladionicu kojoj treba 4 sata da ocvika oba go grashopera i koja ne nudi prijevremenu na tiketu, mrs stoko poserem vam se u sisteme sve
Neće sudije dati.miky_hz je napisao/la:Sta je sa Francuzima nije valjda da misle ispasti
Under?Willy je napisao/la:Šebetić se povrijedio i neće igrati do kraja. Na moju radost ušao je Stepančić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.