FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
a po nekim šumovima u atmosferi ganja se i lova za drugu fazu.istoka 

Eto covjek nije dobio pet plata, Kostic i Fatic se bune samo zbog triZahirović: Status igrača u Hrvatskoj je cirkus, a u Splitu nisam dobio nijednu plaću

Nije zar da su vec potrosili pare od prve fazeSariel je napisao/la:a po nekim šumovima u atmosferi ganja se i lova za drugu fazu.istoka

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ako legnu pare koje trebaju da legnu ovih dana obezbjedit ce se i druga fazaSariel je napisao/la:a po nekim šumovima u atmosferi ganja se i lova za drugu fazu.istoka

Sloboda Tuzla
zato jer je predsjednik Slaven Zuzul poprilicno mutan lik pa se ne smijes ni zaliti (a ni Zahirovic se nije pokazao, saplitao se o linije na terenu)HElo je napisao/la:Eto covjek nije dobio pet plata, Kostic i Fatic se bune samo zbog triZahirović: Status igrača u Hrvatskoj je cirkus, a u Splitu nisam dobio nijednu plaću

Sloboda Tuzla
Trebao je Husic reci,trazite od onog skim ste dogovarali.fukaratz je napisao/la:zato jer je predsjednik Slaven Zuzul poprilicno mutan lik pa se ne smijes ni zaliti (a ni Zahirovic se nije pokazao, saplitao se o linije na terenu)HElo je napisao/la:Eto covjek nije dobio pet plata, Kostic i Fatic se bune samo zbog triZahirović: Status igrača u Hrvatskoj je cirkus, a u Splitu nisam dobio nijednu plaćusjeti se ere Sabovica, Joguncic ne dobije 6 plata, zovne Adema da mu doneze barem za kiriju, isti mu kaze da ga ceka ispred stadiona i donjet ce mu 300 KM. Joge ceka Adema 2 sata pred Tusnjem, Adem naravno ne dodje
pojavi se neko posten u klupu (Azmir), eto ti prvog Jogeta da tuzi klub

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar mi nismo potpisali ugovor sa PU ....Ja koliko znam dva se ne mogu potpisati ili je to neki novi momenat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom istog
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav bolan predsjednik i reprogramiram...To je grad uzeo na sebe... Doduše, nije nemoguće da faraon i to prebaci na HusicaSARS je napisao/la:Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom istog
To je kurevic potpisao u ime kluba ispred grada Tuzle,kakav Husic,covjek nije uopste potpisao taj reprogram.SARS je napisao/la:Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom istog
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nafurat ce njih faraon da je Kemo pod Husicevim pritiskom morao u ime grada potpisati sporazum... vidjet ces.... Ocekuj uskoro novu presicu macka i kompanije povodom reprogramasolinas je napisao/la:To je kurevic potpisao u ime kluba ispred grada Tuzle,kakav Husic,covjek nije uopste potpisao taj reprogram.SARS je napisao/la:Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom istog
Pa ovaj reprogram je jedinstvena prilika za nas klub i ja ne znam sta je stobom staragarda, prosli reprogram je i potpisan po nepovoljni uslovima i sa nenormalnom ratom kredita, ovako potpisi na 10 godina i placas 20 hiljada mjesecno niko nece ni osjetiti...Zaista ne znam kako mozes konstantno negativu siriti
Hahahahah, cujte prica se transparentnos bivseg predsjeduka u vezi reorograma. A cojek je već u avgustu rekao da se reprogram ne plaća već 2 mjeseca i da nu je jasko reko da ceka novi zakon i sto bi plaćao ako moze bit pivoljno. Ovaj ga je upozoravao da moze ispast problem itd. I na kraju nam je racun ponovo blokiran, al hajd drzime fige da nam porezna odobri novi reprogram.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ponovo pitam za reprogram....Mi smo vec potpisali reprogram sa PU.... Koji nije ispostovan i placan od strane grada....Kako je moguće da ponovno potpisujemo reprogram kad je lijepo napisano u ugovoru između dvije potpisane strane da u slučaju NEsevisiranja duga ugovor se poništava bez mogućnosti potpisa novog... kontasSARS je napisao/la:Pa ovaj reprogram je jedinstvena prilika za nas klub i ja ne znam sta je stobom staragarda, prosli reprogram je i potpisan po nepovoljni uslovima i sa nenormalnom ratom kredita, ovako potpisi na 10 godina i placas 20 hiljada mjesecno niko nece ni osjetiti...Zaista ne znam kako mozes konstantno negativu siriti
SARS je napisao/la:Ko ce ga znati, jesmo bili potpisali ali posto nam je bivsi predsjednik bas bio azuran i transparentan eto sve smo znali povodom
istog
pišeš nebuloze!!ii ti je to partijski zadatak!!
DRŽAVA TUZLA!!
**** bilo proslo, i jedni i drugi su ispali pakasi na kraju, sto zbog netakticnosti,sto zbog previse taktiziranja,sto zbog nepopustanja,nespremnosti na kompromis...xeksor je napisao/la:Hahahahah, cujte prica se transparentnos bivseg predsjeduka u vezi reorograma. A cojek je već u avgustu rekao da se reprogram ne plaća već 2 mjeseca i da nu je jasko reko da ceka novi zakon i sto bi plaćao ako moze bit pivoljno. Ovaj ga je upozoravao da moze ispast problem itd. I na kraju nam je racun ponovo blokiran, al hajd drzime fige da nam porezna odobri novi reprogram.
naravno da moze, i da ce vjerovatno moc,jer je i napravljen kompromis da se klubovi sa dugovima izvuku sa dna...
bumo vidli...ko sto kazes **** nadamo se najboljem...
bice to sve ok
vidicete

Niko nikad nije vidio ugovor reprograma, i ovo sto pises je sve rekla kazala, ako si toliko ubijednjen da to tako stoji ajde ovdje pokazi gdje to pisestaragarda je napisao/la:Ja ponovo pitam za reprogram....Mi smo vec potpisali reprogram sa PU.... Koji nije ispostovan i placan od strane grada....Kako je moguće da ponovno potpisujemo reprogram kad je lijepo napisano u ugovoru između dvije potpisane strane da u slučaju NEsevisiranja duga ugovor se poništava bez mogućnosti potpisa novog... kontasSARS je napisao/la:Pa ovaj reprogram je jedinstvena prilika za nas klub i ja ne znam sta je stobom staragarda, prosli reprogram je i potpisan po nepovoljni uslovima i sa nenormalnom ratom kredita, ovako potpisi na 10 godina i placas 20 hiljada mjesecno niko nece ni osjetiti...Zaista ne znam kako mozes konstantno negativu siriti
staragarda je napisao/la:Ja ponovo pitam za reprogram....Mi smo vec potpisali reprogram sa PU.... Koji nije ispostovan i placan od strane grada....Kako je moguće da ponovno potpisujemo reprogram kad je lijepo napisano u ugovoru između dvije potpisane strane da u slučaju NEsevisiranja duga ugovor se poništava bez mogućnosti potpisa novog... kontasSARS je napisao/la:Pa ovaj reprogram je jedinstvena prilika za nas klub i ja ne znam sta je stobom staragarda, prosli reprogram je i potpisan po nepovoljni uslovima i sa nenormalnom ratom kredita, ovako potpisi na 10 godina i placas 20 hiljada mjesecno niko nece ni osjetiti...Zaista ne znam kako mozes konstantno negativu siriti
Sad ide reprogram reprograma pod novim uslovima sukladno danas usvojenim izmjenama zakona...znaci ide to!!
DRŽAVA TUZLA!!
prije donosenja novog zakona...
dakle nova pravila igre...
bice to ba sta vam je bosna je ovo..
kako ne kontate zakon je samoformalnost vec postignutog dogoora izmedju zainteresovanih strana..
reprogram je bio potpisan i bice opet
bice to ok. vrijeme ce pokazat...
kako ne kontate zakon je samoformalnost vec postignutog dogoora izmedju zainteresovanih strana..
reprogram je bio potpisan i bice opet

Ma ja ni najmanje ne sumnjam da nece biti potpisan, al ne mogu vise ove negative oko kluba na k...c mi ideSariel je napisao/la:prije donosenja novog zakona...
reprogram je bio potpisan i bice opet![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.