Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ja licno mislim da iz njega govori razocarenje i da ce igrati naredne sezone...93.7 The Fan @937theFan
#BREAKING: #Steelers QB Ben Roethlisberger: "Uncertain on future, not sure there's going to be a next season."
#ErinStrong.Erin Andrews reveals she was diagnosed with cervical cancer in September, returned to sideline the week of surgery.
Onaj balvan AB nije svjestan koliku je štetnu napravio i u koliku nepriliku je doveo cijelu organizaciju... Ispalo je da dok trener drži neki motivacijski govor u svlačionici i nastoji "naložiti" ekipu za idući meč, njegov najbolji WR se sprda sa njime na FB. Možda to nije namjerno napravio ali kakva je to epic provala kad trener govori da se maknu sa "instachatova" i "snapfacea" i malo pritaje - njegov govor AB prenosi na FB Live-uamerosm je napisao/la:Ja licno mislim da iz njega govori razocarenje i da ce igrati naredne sezone...93.7 The Fan @937theFan
#BREAKING: #Steelers QB Ben Roethlisberger: "Uncertain on future, not sure there's going to be a next season."
Samo KaubojiWinters je napisao/la:Ima iznimka, da igraju protiv Cowboysa onda bi za Patse navijao.![]()
na mozgu nije mogla ništa imatiWinters je napisao/la:#ErinStrong.Erin Andrews reveals she was diagnosed with cervical cancer in September, returned to sideline the week of surgery.
Zar ti ne gotiviš NinerseRas je napisao/la:Samo KaubojiWinters je napisao/la:Ima iznimka, da igraju protiv Cowboysa onda bi za Patse navijao.![]()
Kolko sam uspio pratiti ovu temu, mislim da sam jedini navijač Kauboja, a gotivim ih zato što ih svi mrze
Kakva zabluda. Kauboji koliko su nebitni kao tim što se tiče osvjanja titule toliko su skupa sa navijačima ovisni o pažnji pa su sami sebe uvjerili da postoje tamo negdje neka gomila ljudi koji ih mrze jer su kauboji...Ras je napisao/la:Samo KaubojiWinters je napisao/la:Ima iznimka, da igraju protiv Cowboysa onda bi za Patse navijao.![]()
Kolko sam uspio pratiti ovu temu, mislim da sam jedini navijač Kauboja, a gotivim ih zato što ih svi mrze
Da, možda sam gore upotrijebio jaku riječ da navijam za Kauboje, ali ih gotivim radi tolike mržnje prema njima, pogotovo u Americi, svi opsjednuti njima. A ubjedljivo najgledanija ekipa, od 10 utakmica njihovih je devetLillard je napisao/la:Zar ti ne gotiviš NinerseRas je napisao/la:Samo KaubojiWinters je napisao/la:Ima iznimka, da igraju protiv Cowboysa onda bi za Patse navijao.![]()
U Americi nema tima koji se mrzi više od Kauboja u bilo kojem sportu! Jeste i da su njihovi navijači prepotentni a tim im je nebitan zadnjih 20 godina! Utakmice Kauboja u regularnoj sezoni su gledanije od finala NBA lige, zamisli da su u SuperbouluSir Oliver je napisao/la:Kakva zabluda. Kauboji koliko su nebitni kao tim što se tiče osvjanja titule toliko su skupa sa navijačima ovisni o pažnji pa su sami sebe uvjerili da postoje tamo negdje neka gomila ljudi koji ih mrze jer su kauboji...Ras je napisao/la:Samo KaubojiWinters je napisao/la:Ima iznimka, da igraju protiv Cowboysa onda bi za Patse navijao.![]()
Kako u ovo navuku i ljude koji se tek prihvate navijanja za njih, je*ena je misterija...
Upravo o tome govorim. Fascinantno je u kakvim zabludama im žive navijači. Jbt centar svemira je fudbalski tim kauboja...Ras je napisao/la:U Americi nema tima koji se mrzi više od Kauboja u bilo kojem sportu! Jeste i da su njihovi navijači prepotentni a tim im je nebitan zadnjih 20 godina! Utakmice Kauboja u regularnoj sezoni su gledanije od finala NBA lige, zamisli da su u SuperbouluPa sadašnje cijene za Superboul su opale u cijeni zato što su Kauboji ispali
A navukli se na priču America Team... A i najpoznatiji sportski novinari u Americi su mrzitelji Kauboja, što im navijače još više ujedinjujeSir Oliver je napisao/la:Upravo o tome govorim. Fascinantno je u kakvim zabludama im žive navijači. Jbt centar svemira je fudbalski tim kauboja...Ras je napisao/la:U Americi nema tima koji se mrzi više od Kauboja u bilo kojem sportu! Jeste i da su njihovi navijači prepotentni a tim im je nebitan zadnjih 20 godina! Utakmice Kauboja u regularnoj sezoni su gledanije od finala NBA lige, zamisli da su u SuperbouluPa sadašnje cijene za Superboul su opale u cijeni zato što su Kauboji ispali
Ma ja sam za Najnerse, ali sam počeo gotiviti i Kauboje samo zato što ih svi mrze, a tema su svake sportske debate.Dan ne prođe u Americi, a da se ne spomenu!muhamedhulk je napisao/la:Ima nas jos Kauboja
Jbg ja otprilike godinu dana aktivno pratim nfl, a dres E. Smitha imam odavnoTako da je bilo logicno da njih pocnem pratiti.
Ne pratim dovoljno dugo da 'mrzim' neku ekipu, ali cisto jer su NE jaci navijacu za Atlantu
A iskreno, divovi su mi omrzli ove godine, jer igraju kukavicki (bar moje misljenje), previse takticki nazad..sta ja znam(ili zato sto su oba puta uzeli Boyze
)
PS. Lakersi, Galaxy, Cowboysi su neke ekipe koje pratim u americi (hokej jos nisam krenuo)
Stephen A Smith nije najpoznatiji sportski novinar u AmericiRas je napisao/la:A navukli se na priču America Team... A i najpoznatiji sportski novinari u Americi su mrzitelji Kauboja, što im navijače još više ujedinjuje
A što se tiče Big Bena mislim da ga boli ovaj poraz od Patriota, ipak su ih bez po muke riješili nisu se ni oznojili kako treba! S druge strane lik je fakat svaku sezonu izudaran, te potres mozga, te koljeno, valjda ga prođu ove crne misli. U septembru im se vraća Brajant i biće još eksplozivniji u napadu prvi favoriti AFC-a za Superboul. Doduše ima prosječnog glavnog trenera i slabu odbranu, ali bi mu napad bio nešto posebno, jači i od Atlantinog!
Jeste on klaun, ali mu je emisija možda i najgledanija u Americi, pa onda onaj pored njega, pa onda Šenon Šarp koji bi udavio Skipa kad priča o KaubojimaSir Oliver je napisao/la:Stephen A Smith nije najpoznatiji sportski novinar u AmericiRas je napisao/la:A navukli se na priču America Team... A i najpoznatiji sportski novinari u Americi su mrzitelji Kauboja, što im navijače još više ujedinjuje
A što se tiče Big Bena mislim da ga boli ovaj poraz od Patriota, ipak su ih bez po muke riješili nisu se ni oznojili kako treba! S druge strane lik je fakat svaku sezonu izudaran, te potres mozga, te koljeno, valjda ga prođu ove crne misli. U septembru im se vraća Brajant i biće još eksplozivniji u napadu prvi favoriti AFC-a za Superboul. Doduše ima prosječnog glavnog trenera i slabu odbranu, ali bi mu napad bio nešto posebno, jači i od Atlantinog!On je više nešto kao klaun kojeg malo ko shvata ozbiljno
Nije valjda da se na njega referiraš
Svako ima pravo da navija za koga god mu volja, iz bilo kojeg razloga, pa i vas dva kaubojcaNeka vas
Ma ubjedljivo, poznatiji i popularniji deset puta od jednih Njujork Jenkija!muhamedhulk je napisao/la:Mislim da sam citao da su najpopularniji tim u americi..sad koliko je istina
Ja sam se nekako identifikovao sa njimakoliko god to smijesno izgledalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.