I rodit go.Stone Island je napisao/la:Samo se umrijeti mora.vedoz je napisao/la:Mora dat još 2 u drugom.Stone Island je napisao/la:Hajmo Sagosen još jedan do kraja poluvremena. Na 3 je sad.

Valjda uvalja još dva komada.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I rodit go.Stone Island je napisao/la:Samo se umrijeti mora.vedoz je napisao/la:Mora dat još 2 u drugom.Stone Island je napisao/la:Hajmo Sagosen još jedan do kraja poluvremena. Na 3 je sad.
Mi nikad odustati nećemo.vedoz je napisao/la: I rodit go.![]()
Valjda uvalja još dva komada.
ma sve je moguce osim drvenog sporetaStone Island je napisao/la:Samo se umrijeti mora.vedoz je napisao/la:Mora dat još 2 u drugom.Stone Island je napisao/la:Hajmo Sagosen još jedan do kraja poluvremena. Na 3 je sad.
Prošle sedmice sam toliko puta ostao na granici što rukomet, što košarka pa sad ne vjerujem ništa dok ne očita da je dobitni.Stone Island je napisao/la:A red bi bio... šta mi se sve dešavalo, sad i kad Barcelona 5:0 vodi nekoga ipak provjerim je li dobila na kraju.
Mogu ja potvrditi da momak sve uredno vrati i to sa kamatom.gonzales je napisao/la:Ljudi neko pozajmicu na wwin?? Vracanje nije problem, ako neko ima trenutno onlajn ko je slao moze povrditi da brzi ima obraz.
E to. Sinoć gledao Charlotte- Washington i ona budaletina Wall dade 18 poena za poluvrijeme i na kraju brat jedva pređe granicu, u zadnjim sekundama sa slobodnim bacanjima. I to, riješena utakmica bila nego se nešto Hornetsi nafurali ko da mogu stići za 40 sekundi 10 razlike. Ja tako kad čekam, zadnji minut ni ne igraju. Grle se i čestitaju jedni drugima po terenu.vedoz je napisao/la:Prošle sedmice sam toliko puta ostao na granici što rukomet, što košarka pa sad ne vjerujem ništa dok ne očita da je dobitni.Stone Island je napisao/la:A red bi bio... šta mi se sve dešavalo, sad i kad Barcelona 5:0 vodi nekoga ipak provjerim je li dobila na kraju.
isto,,,to za premier i listicStone Island je napisao/la:E to. Sinoć gledao Charlotte- Washington i ona budaletina Wall dade 18 poena za poluvrijeme i na kraju brat jedva pređe granicu, u zadnjim sekundama sa slobodnim bacanjima. I to, riješena utakmica bila nego se nešto Hornetsi nafurali ko da mogu stići za 40 sekundi 10 razlike. Ja tako kad čekam, zadnji minut ni ne igraju. Grle se i čestitaju jedni drugima po terenu.vedoz je napisao/la:Prošle sedmice sam toliko puta ostao na granici što rukomet, što košarka pa sad ne vjerujem ništa dok ne očita da je dobitni.Stone Island je napisao/la:A red bi bio... šta mi se sve dešavalo, sad i kad Barcelona 5:0 vodi nekoga ipak provjerim je li dobila na kraju.
@gonzales: Pfeninga nemam. Ovaj listić u Premieru mi je sve za danas.
ne znam u čemu je problem, što ga ne uvodi? 2 puta pokušao - fulio i to je to jel?Stone Island je napisao/la:O jadu ćemo se zabaviti sa Iversonom.
Malo da odmori, evo ušao je i dao koš. Idemo !clauzevic je napisao/la:ne znam u čemu je problem, što ga ne uvodi? 2 puta pokušao - fulio i to je to jel?Stone Island je napisao/la:O jadu ćemo se zabaviti sa Iversonom.
Čekaj polako 3-3, ima još da se igra.bugojanac1234 je napisao/la:e yebo te bog i dinamo minsk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.