Igras polufinale s artetitisom. Jesam te trznuoPozde je napisao/la:E ja tek sad tu.... izvinjavam se nisam bio aktivan ova 2 dana jer sam imao dosta obaveza.. sutra onda igramo, a sta se desilo sa polufinalom kupa?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Igras polufinale s artetitisom. Jesam te trznuoPozde je napisao/la:E ja tek sad tu.... izvinjavam se nisam bio aktivan ova 2 dana jer sam imao dosta obaveza.. sutra onda igramo, a sta se desilo sa polufinalom kupa?
oces moc danas? do nekih 22hPozde je napisao/la:E ja tek sad tu.... izvinjavam se nisam bio aktivan ova 2 dana jer sam imao dosta obaveza.. sutra onda igramo, a sta se desilo sa polufinalom kupa?
Nova počinje u ponedjeljak. Vaaaljda završimo sa ovom do četvrtkaUltraSA je napisao/la:Sreća pa je sezona (skoro) završena, inače bi se načekali pošteno
nisam mogao uci na forum da vidim uopce poruke.. mozes sutra nekad da rijesimo viseCROtorious je napisao/la:oces moc danas? do nekih 22hPozde je napisao/la:E ja tek sad tu.... izvinjavam se nisam bio aktivan ova 2 dana jer sam imao dosta obaveza.. sutra onda igramo, a sta se desilo sa polufinalom kupa?
mislim da cro radi prijepodne. napisi mu ovdje kad bi ti sutra mogao biti online, da moze procitatiPozde je napisao/la:nisam mogao uci na forum da vidim uopce poruke.. mozes sutra nekad da rijesimo viseCROtorious je napisao/la:oces moc danas? do nekih 22hPozde je napisao/la:E ja tek sad tu.... izvinjavam se nisam bio aktivan ova 2 dana jer sam imao dosta obaveza.. sutra onda igramo, a sta se desilo sa polufinalom kupa?
javi se artetitisu i crou, odigrajte danas to. nego hoces li uzimat novi account, mozemo li racunat na tebe za novu sezonu?Pozde je napisao/la:ma ja sam online vecinu dana.. posebno navece samo sto budem invisible.. evo volio bih danas da odigram tu utakmicu jer se onaj drug vraca iz Amerike danas, ustvari vec je u Njemackoj pa jos let dovdje pa ne bih da smetam njemu
Deluxe dobijes vise coinsa za FUTarelinho je napisao/la:Jedno pitanje pa ako neko zna odgovor.
Koja je razlika između obične fife 17 i fife 17 deluxe edition?![]()
to kupujes fifu?arelinho je napisao/la:Jedno pitanje pa ako neko zna odgovor.
Hoću ovih dana da uzmem sebi ps4 pa ću uzeti sebi fifu. Nažalost ne igra mi se ova PC verzija.BigDaddy je napisao/la:to kupujes fifu?arelinho je napisao/la:Jedno pitanje pa ako neko zna odgovor.
Jah ba Pozde, kakva je situacija sa EAom i kaznom. Imali šta, igraš li 2. sezonu ??Pozde je napisao/la:
Je li obavezno da se to kupuje? Iskreno ja slabo igram FUT.amstaff je napisao/la:Ja prodao PS4 i kupio PC. Skoro iskljucivo FIFU igrao... Sto se tice gameplaya nema razlike skoro nikakve. Ima cheatera vise na FUTU, ali ostalo u 5 deka. Osim naravno sto moras kupovati PS substiprion svaki mjesec
Stetno sa kupovinom u svakom slucaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
nije obavezno, a kani se futa, to je obicna prevara. ustvari vidjeces i samarelinho je napisao/la:Je li obavezno da se to kupuje? Iskreno ja slabo igram FUT.amstaff je napisao/la:Ja prodao PS4 i kupio PC. Skoro iskljucivo FIFU igrao... Sto se tice gameplaya nema razlike skoro nikakve. Ima cheatera vise na FUTU, ali ostalo u 5 deka. Osim naravno sto moras kupovati PS substiprion svaki mjesec
Stetno sa kupovinom u svakom slucaju
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
ma igrao sam i ja prije al znas i sam da je prevara, igra ti simulira pobjednicki niz, popenjes se iz 10. u 2. ligu, a onda krene niz poraza i vratis se u 8. liguamstaff je napisao/la:Za fut moras, a 80% raje se navuce an fut i samo to igra. Ja sam tako godinama na ps4 samo sutao fut. Za online ti treba subscription. I taj fut je stvarno dobar na ps4 jer nema cheatera. I na pc se moze igrati, ali ja nemam vise voljeod kada je izasao fut nema godine da nisam odigrao po 600-700 utakmica samo na futu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.