U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Samaramo ove Hrvate samo tako 
da ali razlika je u tome sto najbolji hrvatski talenti,prakticki ni ne igraju za u 19,20,21 selekcije,nego su vec sa 18,19 u A selekciji.COYS je napisao/la:Samaramo ove Hrvate samo tako
ja mislim,da bi svi morali igrati za one selekcije,za koje su igrali u mladjim uzrastima.sto se tice zap hercegovine,to je pored dalmacije sigurno sportski najtelentiranija regija na ovim prostorima.ove dvije regije su zajedno dale vise velikih sportasa nego sva ostala juga zajedno nije
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
dzaba ti sve, ipak dva poraza tvoji hrvata, jackytarabuka je napisao/la: da ali razlika je u tome sto najbolji hrvatski talenti,prakticki ni ne igraju za u 19,20,21 selekcije,nego su vec sa 18,19 u A selekciji.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Samo se ti brukaj, jele.tarabuka je napisao/la:da ali razlika je u tome sto najbolji hrvatski talenti,prakticki ni ne igraju za u 19,20,21 selekcije,nego su vec sa 18,19 u A selekciji.COYS je napisao/la:Samaramo ove Hrvate samo tako
Znaci i ovi kadeti sto su ih nasi razvalili idu u a selekcijutarabuka je napisao/la:da ali razlika je u tome sto najbolji hrvatski talenti,prakticki ni ne igraju za u 19,20,21 selekcije,nego su vec sa 18,19 u A selekciji.COYS je napisao/la:Samaramo ove Hrvate samo tako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
2017/2018 Q U17
Group 8: Bosnia and Herzegovina, Slovakia, Moldova, FYR Macedonia
2017/2018 Q U19
Group 11: France, Georgia, Bosnia and Herzegovina, Andorra
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Elite round draw U19
Group 5: Israel, France (holders), Bosnia and Herzegovina, Bulgaria
Samo pobjednik ide dalje na sampionat. Steta za Francusku iz drugog sesira... Inace solidna grupa!
Group 5: Israel, France (holders), Bosnia and Herzegovina, Bulgaria
Samo pobjednik ide dalje na sampionat. Steta za Francusku iz drugog sesira... Inace solidna grupa!
S kim igraju sad kadeti u elitnom krugu i gdje ce se igrati u kojoj zemlji to
Opstanak moramo izboriti
Elite round draw U17
Group 7 (23–28 March): England, Bosnia and Herzegovina*, Slovenia, Czech Republic
Hmm, bice gutavo pravo za U17 da ponovo uspijeh i plasira se na drugo uzastopno prvenstvo.. Ali sa srecom momci! Prve dvije ekipe idu dalje! Domacini smo elitnog kruga!
Group 7 (23–28 March): England, Bosnia and Herzegovina*, Slovenia, Czech Republic
Hmm, bice gutavo pravo za U17 da ponovo uspijeh i plasira se na drugo uzastopno prvenstvo.. Ali sa srecom momci! Prve dvije ekipe idu dalje! Domacini smo elitnog kruga!
Ne bi se slozio sa ovim sto si napisao o regionalnom talentu. Pa upravo je istocna Hercegovina dala nebrojeni broj velikih kosarkasa npr.tarabuka je napisao/la:ja mislim,da bi svi morali igrati za one selekcije,za koje su igrali u mladjim uzrastima.sto se tice zap hercegovine,to je pored dalmacije sigurno sportski najtelentiranija regija na ovim prostorima.ove dvije regije su zajedno dale vise velikih sportasa nego sva ostala juga zajedno nije
Trebinje mi na prvu pada na pamet kao rasadnik talentiranih kosarkasa. Bosna je dala ogroman broj velikih nogometasa, pa se cak I susjedne reprezentacije hrane nogometnim talentom porijeklom iz Bosne.
Dinarsko podrucje uglavnom daje visoke I snazne ljude a ono ne pocinje I zavrsava u Zap. Hercegovini. Da nadodam da visina nije plus u svakom sportu. Tako da je ovaj tvoj post I vise nego tendenciozan.
Uh kakva asistencija Gojaka za Soudanija u derbiju protiv Hajduka 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Anel Ahmedhodzic igrao je 6 min protiv Newcastle u championshipu. 1999 godiste.
http://www.transfermarkt.co.uk/spielber ... ht/2716401
http://www.transfermarkt.co.uk/spielber ... ht/2716401
Sacekacemo mi kada neki "svednjanin" zaigra za nasu reprezentaciju, nazalost.
* * *
Zinedin strijelac za Spartu u prijateljskom mecu danas!
* * *
I to dvostruki. Ja od ovog momka puno ocekujem.sajo10 je napisao/la:Sacekacemo mi kada neki "svednjanin" zaigra za nasu reprezentaciju, nazalost.
* * *
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Svi mi od njega puno ocekujemo.Za mene najveci nas talenat,samo da ga dragi Allah sacuva od povreda.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Mustedanagic (98) - Hadziahmetovic (97) - Gojak (97)... 
ivan tankuljic (17g) pozvan za u18 reprezentaciju hrvatske. inace metallegheov igrac.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Mustedanagic potpisao sa Spartom do 2020.
'To je obećavajući igrač s velikom perspektivom. Osim toga, rođeni je strijelac i vjerujemo da u budućnosti može biti vrlo vrijedan igrač za naš tim',izjavio je trener Sparte Tomáš Požár.
Bolje i ovo nego da je otisao u Juve koji je bio ozbiljno zagrizao,misljenja sam da je otisao tamo da bi propao ovako ima sansu igrati u prvom timu.
'To je obećavajući igrač s velikom perspektivom. Osim toga, rođeni je strijelac i vjerujemo da u budućnosti može biti vrlo vrijedan igrač za naš tim',izjavio je trener Sparte Tomáš Požár.
Bolje i ovo nego da je otisao u Juve koji je bio ozbiljno zagrizao,misljenja sam da je otisao tamo da bi propao ovako ima sansu igrati u prvom timu.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "