Nikad nisam sa tim agencijama išao nigdje. Sve u svojoj režiji, ili sam ili s prijateljima. Ima onih situacija sa studentskim pohodima, Sol Azur, ko li već organizuje ali ti nisam nešto upućen u to. Prijateljica je sa njima išla prije 2,3 godine išla u Rim ali nije nešto bila oduševljena organizacijom, možda su se popravili od tada.IlProfessore je napisao/la:A jel ima kakvih putovanja u aranžmanima kakvih agencija. Bila je ponuda za Beč centre 27.-29.1 ali su je ukinuli nešto, kad sam zvao rekli su da nemaStone Island je napisao/la: A dobro, malo jeste čudno.![]()
Zato valja ženu imati.
Tamo u aprilu sam u Beču bio, kod prijatelja. On na fakultet, ja na metro i čitav Beč uzduž i poprijeko obišao sam. Baš mi nešto leglo, bez ikakvog srkleta. S njim sam samo noću sijevao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Stone Island
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Re: Chat
+1Kawhi je napisao/la:Programiranje je djavolja rabota. Programeri su potomci Satane. C++ je zasnovan na DNK kodu Satane.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Tamo je ko MinesotiBesic je napisao/la:2014te sam bio maloljetan,lakše mi je sad
Dođite u Retro Pub u Portlandda vidite šta je harmonija.

Platio ja već klauzuluPegi10 je napisao/la:Mislis da ce ga Atletico pustiti da dodjeDex je napisao/la:Morel KokeA samo Jana II dolazi u obzir

@Donnie
Da poslušamo, samo da skinem nekako ovo

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
C++ je shitKawhi je napisao/la:Programiranje je djavolja rabota. Programeri su potomci Satane. C++ je zasnovan na DNK kodu Satane.

Drugi programki jezici su bae

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Marsal
- Kontakt:
Bio sam i ja u Becu 10-ak dana. Kad sam kren'o kuci sve sam plako u autobusuStone Island je napisao/la: A dobro, malo jeste čudno.![]()
Zato valja ženu imati.
Tamo u aprilu sam u Beču bio, kod prijatelja. On na fakultet, ja na metro i čitav Beč uzduž i poprijeko obišao sam. Baš mi nešto leglo, bez ikakvog srkleta. S njim sam samo noću sijevao.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Koliko nocenja?Marsal je napisao/la:Je l' ko bio u Pragu?
Ima ponuda 5 dana za 180 maraka pa se kontam vrijedi li?
http://www.agencijakosmopolit.com/package/13403/
Već uplaćeno

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Java, html & css (iako oni i nisu programski jezici), swift, php,.. mogu proći ali c++ najgori. Meni kad bi platili da učim c++ ja ne bih.Dex je napisao/la:C++ je shitKawhi je napisao/la:Programiranje je djavolja rabota. Programeri su potomci Satane. C++ je zasnovan na DNK kodu Satane.![]()
Drugi programki jezici su bae

Ima li da ko ovdje zna raditi u Firebase-u? Da mi preporuči kakav dobar tutorijal.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na FE u Tuzli se dere samo C++ jer kada to provalis kasnije si siguran u poslu i imas neku perspektivu. Sve ostalo je djecija posla 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Report: Obama quietly sent $221 million to the Palestinian Authority hours before leaving office

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trump u pokusaju da spasi USA ekonomiju, povlaci se iz sporazuma sa Kinezima. Sada kada Kinezi udare kontru kako bi sebe spasavali pa pocnu sa povecanjem zagadjenosti iako su se za vrijeme poceli prebacivati na zdravije izvore energije.
Biti ce ovo za vrijeme Trumpa borba USA vs Kina, a aktivisti za zastitu okoline tj vecinom demokrate gube bitku oko toga bar 4 naredne godine.
Biti ce ovo za vrijeme Trumpa borba USA vs Kina, a aktivisti za zastitu okoline tj vecinom demokrate gube bitku oko toga bar 4 naredne godine.
- Marsal
- Kontakt:
haha sent from nokiaJuventinoVero je napisao/la:Koliko nocenja?Marsal je napisao/la:Je l' ko bio u Pragu?
Ima ponuda 5 dana za 180 maraka pa se kontam vrijedi li?
http://www.agencijakosmopolit.com/package/13403/
Već uplaćeno
Sent from my Nokia 3310

Mislim da su 3 nocenja, ili možda 4. nisam siguran

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Vjerovatno 2 na na 5 dana..pogledaj u ovoj agenciji, ja vec godinama putujem sa njima..fakat su povoljni, autobusi su im dobri, smjestaj zavisi od mjesta ali ja jos nisam naisao na neke ćumeze.
Ovaj put kad sam uplacivao sebi i djevojci posalju mi preko maila racun kao za samo jednu osobu..reko sta je ovo, kaze imate jednu osobu gratis jer dosta puta putujes sa nama..ja ostao paf
Sent from my Nokia 3310
Ovaj put kad sam uplacivao sebi i djevojci posalju mi preko maila racun kao za samo jednu osobu..reko sta je ovo, kaze imate jednu osobu gratis jer dosta puta putujes sa nama..ja ostao paf

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kaže Zaha da je Švicarska na moru. Ne bi me čudilo da traži da sad uvedemo taj podatak u obrazovanje.
@Rio što ti ovo neka iz SNLa treba popušiti otkaz? Vrijeđala third sona?

@Rio što ti ovo neka iz SNLa treba popušiti otkaz? Vrijeđala third sona?

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Stone Island
- Kontakt:
Šta ti je, drugi svijet.Marsal je napisao/la:Bio sam i ja u Becu 10-ak dana. Kad sam kren'o kuci sve sam plako u autobusuStone Island je napisao/la: A dobro, malo jeste čudno.![]()
Zato valja ženu imati.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Kaže Zaha da je Švicarska na moru. Ne bi me čudilo da traži da sad uvedemo taj podatak u obrazovanje.![]()

jos jedan hrakac u po face cionisti netanjahuu koji je onomad bruskiro obamu odrzavsi onaj cuveni govor.rio_Ferdy88 je napisao/la:Report: Obama quietly sent $221 million to the Palestinian Authority hours before leaving office
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne znadem kako ubaciti fb video odje pa ti evo link ti ubaci nek svi videDonnie Darko je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kaže Zaha da je Švicarska na moru. Ne bi me čudilo da traži da sad uvedemo taj podatak u obrazovanje.![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
SvaštaKawhi je napisao/la:Ne znadem kako ubaciti fb video odje pa ti evo link ti ubaci nek svi videDonnie Darko je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kaže Zaha da je Švicarska na moru. Ne bi me čudilo da traži da sad uvedemo taj podatak u obrazovanje.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.