Streaming sporta (PC i Android)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Streaming sporta (PC i Android)
imas kod rusa i ostalih kanala koliko hoces, ali opet ruski su i ako nisu jbg prilagodjeno rusiji 

Upratio sam ali je sve sinhronizovano na ruski i to je bolja opcija
gora je kad jedan lik prevodi sve sto se desava
haha..tako su poljaci furali nekad dok sam pratio na dreambox-u to sve..

Support Velez, It's logical! ★
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ganjaj iptv liste ima tu možda ovih domaćih kanala, ali opet imaš valjda ove preko TV-a 

Imam na tv-u ali to se bolan kad zivis s dvije zene u kuci ne prebacuje sa serija
uglavnom hvala ti..

Support Velez, It's logical! ★
- JoseMourinho
- Kontakt:
bgm kupi sebi tv kakav nema druge opcije 
nafataj one iptv liste, imo sam ja negdje link za nekakvu "nasu" pa cu ti sutra/prekosutra okacit pa vidi rade li kanali

nafataj one iptv liste, imo sam ja negdje link za nekakvu "nasu" pa cu ti sutra/prekosutra okacit pa vidi rade li kanali

Imaš aplikaciju OrionTV, već dugo vremena traje promo period. Do neki dan je radila, probaj.
postoji li stream za Eurosport srbija?
Ima li ko možda onu VCL listu sa kanalima, da mi pošalje kod od Eurosporta?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ova tema zamrla, pa da malo osvježimo. 
Mogu li se **** streamovi gledati kao video add-on na Kodiju i može li kakav tutorijal? Nisam se još ufurao u ovaj Kodi, pa ne kontam baš neke stvari.

Mogu li se **** streamovi gledati kao video add-on na Kodiju i može li kakav tutorijal? Nisam se još ufurao u ovaj Kodi, pa ne kontam baš neke stvari.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Re: RE: Re: Streaming sporta (PC i Android)
Ima tema potrazi davno ja pisao o dodacima uglavnom p2p sport je dodatak i imaš arenavision preko njega i još acestream kanalajose je napisao/la:Ova tema zamrla, pa da malo osvježimo.

Edit: evo tema
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?t=10988
Re: RE: Re: Streaming sporta (PC i Android)
A vidim da na ovom p2p streams u arenivisionu ona opcija schudle/agenda vise ne postoji? Prije je tako bilo, pa se lakse mogla gledati utakmica. Moze li se to nekako popraviti?Quinlan je napisao/la:Ima tema potrazi davno ja pisao o dodacima uglavnom p2p sport je dodatak i imaš arenavision preko njega i još acestream kanalajose je napisao/la:Ova tema zamrla, pa da malo osvježimo.
Re: RE: Re: RE: Re: Streaming sporta (PC i Android)
Vjeruj da ne znam bilo je nisam ni vidio da je nestala, vidjeti ću ima li kakvo rješenje pa javimBelmin6 je napisao/la:A vidim da na ovom p2p streams u arenivisionu ona opcija schudle/agenda vise ne postoji? Prije je tako bilo, pa se lakse mogla gledati utakmica. Moze li se to nekako popraviti?Quinlan je napisao/la:Ima tema potrazi davno ja pisao o dodacima uglavnom p2p sport je dodatak i imaš arenavision preko njega i još acestream kanalajose je napisao/la:Ova tema zamrla, pa da malo osvježimo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.