Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

miki_92
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la miki_92 » 24 jan 2017, 01:00

SiamoNoi je napisao/la:
Ja slušam depresivne bez obzira na raspoloženje :D
ma slusam i ja nekad mrtvu depresiju i kad se dobro osjecam, npr. ova pjesmu uvijek mogu slusati bez obzira na raspolozenje

hvala Peaky Blindersima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jan 2017, 01:02

branimir85 je napisao/la:imali ovdje ljubitelja Goribora
https://www.youtube.com/watch?v=876qxKE2I5k
nešto najbolje što sam gledao uživo,a bio sam na raznim koncertima raznih žanrova od coxa do arsena :)
A ne nema :mrgreen:

Kako su veliki :tokralju:
Dex je napisao/la:U Hrvatskoj ko god da se pojavi, Hladno Pivo će ostati nenadyebivo :kafa:
Novi "klinci" su u gradu :kafa:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 jan 2017, 01:02

U 10 minuta razmaka znam rezirati prelaz od Zeppelina preko Tupaca do Pabla Alborana :mrgreen:

:opaopa:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 24 jan 2017, 01:03

Besic je napisao/la:Kad se nisam ranio sad,kako ja nisam znao da Thompson nastupa u Žepču,mene treba ubit.

@Slevine ti bi ovo trebao znati,kad se saberu sve titule u američkim najvećim sportovima koji grad ih ima najviše?
Ne obilazis Lijepu nasu. Nisi mogao promasiti reklamu na ulazu u Vitez.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 24 jan 2017, 01:03

Donnie Darko je napisao/la:
Dex je napisao/la: Taktika da izbacuje svake godine album, će možda piti vode godinu-dvije-tri, ali šta će kada se publika zasiti.Iako američka fanbaza, svršava na svaku njegovu pjesmu, pa čak i na party monster :rol: Starboy je prosječan album, sa nekoliko svjetlih tačaka.Die for you, bih izdvojio kao nešto najbolje sa ovog albuma, iako je još nema na yt.Sreća torrentao sam album, pa sam je i preslušao :mrgreen: Naravno, uvijek se može vratiti i izbaciti nešto slično kao Hills, Often, Can't feel my face.
Ma boli njega za publikom, zato ga i gotivim. Postao je ovo što jeste po svojim pravilima, sada kada je na vrhuncu sigurno se to neće mijenjati. Uspješan je kada vrti svoj stari zvuk, uspješan je i sa komercijaliziranim zvukom, pronašao je formulu nema zime za njega, ako ovako nastavi dostići će i Drakeov nivo, a ovaj izbacuje istu pjesmu već dvije godine. Realno, trilogija je 50 puta kvalitetnija od Starboya, ali uopšte mu ne zamjeram to, jer je već tada pjevao o tome kako će se prodati jednog dana, poštenije od toga ne može da ga yebeš.

Uvijek će mi biti zagonetka kako je neko sa tako vulgarnim tekstovima kao Weeknd postao ovako popularan. Pa poslušaj samo kraj King of the Fall, pa onda Often, a baš te dvije pjesme su mu bile odskočna daska u mainstream :crazy:

Ali Trilogija je nešto posebno, jedan od najboljih projekata ove decenije sigurno, ne samo u njegovom žanru, gdje mu samo Frank Ocean može parirati.

Btw. skini kolekciju njegovih leakova iz prošle godine, bolja je od albuma. Ako hoćeš poslat ću ti link :mrgreen:
Mayweather u boxu, McGregor u MMA, CM Punk u WWE.Bezbroj je primjera.Oprobana taktika, koja prolazi kod publike, iako ti je bukvalno svejedno kako će odreagovati.They still tune in.Jedine tri pjesme od Drakea koje valjaju su Hotline bling, što je catchy, i Only, s Minaj, Wayneom, i Brownom, gdje se malo čuje, valjda pa zato :mrgreen: te Fake Love, koja opet bolje zvuči u acousticu, kad je neko normalan pjeva, a ne antitalent ko Drake.
Ja sve imam feeling, da je Starboy, samo prelazna faza, u nešto novo, da ubere malo keša, jest da mu ne nedostaje toga.Valjda sluša Party Monster, ass shaped like Selena :mrgreen: Vulgarnost u pjesmama mi nije primamljiva, ali ipak, na nekom mjestu je poželjna, i to direktno, a ne suptilno :mrgreen:

Pošalji, da skinem :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 jan 2017, 01:04

2014te sam bio maloljetan,lakše mi je sad :lol:

Dođite u Retro Pub u Portland :kafa: da vidite šta je harmonija.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 24 jan 2017, 01:05

Dex je napisao/la:Morel Koke :mrgreen: A samo Jana II dolazi u obzir :mrgreen:
Mislis da ce ga Atletico pustiti da dodje :mrgreen:
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Stone Island
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Stone Island » 24 jan 2017, 01:07

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Imacu oko nekih 450 maraka. 180 kad platiš put ostane mi 270... trebalo bi bit **** ga. ide mi se haos ali strah me boga potrošit tolike pare :mrgreen:
Samo putovati treba, vjeruj mi. ;)
Npr meni pare nisu problem al zato naci nekoga cak i za more je nemoguca misija, kad bih rekao da idem sam pitali bi sta mi je, rekli bi da mijenjam dilera.
A dobro, malo jeste čudno. :lol:

Zato valja ženu imati.

Tamo u aprilu sam u Beču bio, kod prijatelja. On na fakultet, ja na metro i čitav Beč uzduž i poprijeko obišao sam. Baš mi nešto leglo, bez ikakvog srkleta. S njim sam samo noću sijevao. :)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 jan 2017, 01:09

Vijadukt je napisao/la:
Ne idem u Vitez. Samo sam na M17.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 24 jan 2017, 01:13

Besic je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la:
Ne idem u Vitez. Samo sam na M17.
Bices kad legne brza cesta. :shifty:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 jan 2017, 01:14

Dex je napisao/la: Mayweather u boxu, McGregor u MMA, CM Punk u WWE.Bezbroj je primjera.Oprobana taktika, koja prolazi kod publike, iako ti je bukvalno svejedno kako će odreagovati.They still tune in.Jedine tri pjesme od Drakea koje valjaju su Hotline bling, što je catchy, i Only, s Minaj, Wayneom, i Brownom, gdje se malo čuje, valjda pa zato :mrgreen: te Fake Love, koja opet bolje zvuči u acousticu, kad je neko normalan pjeva, a ne antitalent ko Drake.
Ja sve imam feeling, da je Starboy, samo prelazna faza, u nešto novo, da ubere malo keša, jest da mu ne nedostaje toga.Valjda sluša Party Monster, ass shaped like Selena :mrgreen: Vulgarnost u pjesmama mi nije primamljiva, ali ipak, na nekom mjestu je poželjna, i to direktno, a ne suptilno :mrgreen:

Pošalji, da skinem :D
Poslao sam, poserem se i na spotify i na youtube kada tamo ne možeš naći Tell Your Friends demo, beat drop :ljepota: Ako uspiješ to odslušati bez da je ponoviš najmanje dva puta kapa dole :mrgreen:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 jan 2017, 01:16

Vijadukt je napisao/la: Bices kad legne brza cesta. :shifty:
Meni Zavidovići- Sa - Mostar dosta :kafa: kad će zaživit ta brza cesta? :rol:

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 24 jan 2017, 01:20

Besic je napisao/la:
Meni Zavidovići- Sa - Mostar dosta :kafa: kad će zaživit ta brza cesta? :rol:
Sve je zavrseno, ceka se novac, tj. ove akcize folovi, golovi. Uglavnom prioritet je.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jan 2017, 01:21

Dex je napisao/la:Šta će ti to u životu :mrgreen:
Šta ja znam,takva muzika mi najbolje paše :mrgreen:
miki_92 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Ja slušam depresivne bez obzira na raspoloženje :D
ma slusam i ja nekad mrtvu depresiju i kad se dobro osjecam, npr. ova pjesmu uvijek mogu slusati bez obzira na raspolozenje

hvala Peaky Blindersima
Opa,zanimljiva stvar.Spremljeno u kolekciju.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 jan 2017, 01:25

Vijadukt je napisao/la: Sve je zavrseno, ceka se novac, tj. ove akcize folovi, golovi. Uglavnom prioritet je.
Znači li to da je će Visoko biti centar BIH?

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 24 jan 2017, 01:26

Besic je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la: Sve je zavrseno, ceka se novac, tj. ove akcize folovi, golovi. Uglavnom prioritet je.
Znači li to da je će Visoko biti centar BIH?
i bez toga je. bilo i ostalo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 jan 2017, 01:31

Vijadukt je napisao/la: i bez toga je. bilo i ostalo.
Šta piše na najvećem bilbordu u Visokom?

Valija High selami najradikalniji i najutilitarniji džemat.
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 24 jan 2017, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 jan 2017, 01:32

Programiranje je djavolja rabota. Programeri su potomci Satane. C++ je zasnovan na DNK kodu Satane.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 24 jan 2017, 01:34

Besic je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la: i bez toga je. bilo i ostalo.
Šta piše na najvećem bilbordu u Visokom?
i ovo je visoko :mrgreen:

IlProfessore
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la IlProfessore » 24 jan 2017, 01:38

Stone Island je napisao/la: A dobro, malo jeste čudno. :lol:

Zato valja ženu imati.

Tamo u aprilu sam u Beču bio, kod prijatelja. On na fakultet, ja na metro i čitav Beč uzduž i poprijeko obišao sam. Baš mi nešto leglo, bez ikakvog srkleta. S njim sam samo noću sijevao. :)
A jel ima kakvih putovanja u aranžmanima kakvih agencija. Bila je ponuda za Beč centre 27.-29.1 ali su je ukinuli nešto, kad sam zvao rekli su da nema :thumbdown:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pensioner26 i 129 gostiju.