Donnie Darko je napisao/la:Dex je napisao/la:
Čudno je, da je The Weeknd, isto pokušao na ovom novom albumu, a i pogodio je.Naravno ima tu nekih ziheraških pjesama, a i failova.Ali sve u svemu, solidan album.Kanye to isto radi već godinama

Weeknd to radi u nekoj mjeri do sada sa svakim albumom, samo je na ovom albumu pretjerao, džaba ti što mijenjaš zvuk, kada ti taj zvuk dosadi dok završi album, jer je fakat predug.
Sa obzirom da planira izdavati po album svake godine, nadam se iskreno da će se više fokusirati da napravi 10 strašnih pjesama, nego 4 strašne i 14 ok pjesama, kao što je to do sada radio. Meni je ovaj album za sada ubjedljivo njegov najslabiji, ali barem mijenja pa makar i minimalno, da želi može praviti provjerene hitove godinama koje dolaze.
Taktika da izbacuje svake godine album, će možda piti vode godinu-dvije-tri, ali šta će kada se publika zasiti.Iako američka fanbaza, svršava na svaku njegovu pjesmu, pa čak i na party monster

Starboy je prosječan album, sa nekoliko svjetlih tačaka.Die for you, bih izdvojio kao nešto najbolje sa ovog albuma, iako je još nema na yt.Sreća torrentao sam album, pa sam je i preslušao

Naravno, uvijek se može vratiti i izbaciti nešto slično kao Hills, Often, Can't feel my face.
Vijadukt je napisao/la:Dex je napisao/la:Vijadukt je napisao/la:Ja bih samo za Janu dao 300 kn. Mozda i za Tomsona.
Bio u Žepču za 80 kuna, u Busovači za 40 kuna
Ma bio u Kiseljaku nekad davno, al dzaba kad ne odes.

U Žepču na uskrs bio, al niko sa mnom nije htio.Čak sam imao ulaznicu, za Acu Lukasa u Doboju, koju sam dobio na nekom izvlačenju, isti dan, al mi nešto mrsko bilo otić
miki_92 je napisao/la:
Morrissey je depresija sam od sebe

Ne kontam, kako neko iole sretan, može pustit Smithse i uživati u njima.Naravno kada si full syeban, Smithsi su prvi na listi
SiamoNoi je napisao/la:
Moglo bi se ponovno bacit 500 dana naredni vikend
Meni jedino nisu jasni oni koji pljuju po tome kad neki bend nakon 10ak godina promijeni zvuk i tek tim novim se obično proslavi.Mislim ono,kbk,ne trebaju 20 godina svirat isto.Postoji li uopce itko tko toliko svira isto i jednako kvalitetno?
Ne znam baš šta BiH ima za ponuditi,ali u Srbiji i Hrvatskoj dugo nije ovako kvalitetna scena bila.Valjda već preko 30 godina.Je da nije danas takva muzika u prvom planu zbog raznoraznog smeca koje se promovira,ali opet tu je...postoji.
Obavezno štivo za pregledati

više puta
Problem je što ljudi očekuju konstantu godinama, iako je nemoguće zadržati isti nivo i kreacije, te moguće izbjegavanja zasićenosti, iako se i ljudi zasite, te nakon nekih 10-15 godina traže staru žar.Toga nema više, muzika se mijenja svake godine.Trendovi su drugačiji.To je nešto kao naši roditelji slušali rock, mi sada narodnjake.Ok kako, ko, al poa(e)nta je tu.
BiH scenu toliko i ne pratim, osim Futavaca, koji su mi genijalni.Ostali underground bendovi, su mi totalna nepoznanica, osim nekoliko njih koji su gostovali u Zavidovićima, ali opet to nije to.Rock je odavno u downfallu što se tiče naše scene.
EDIT:Naravno, u umjesnosti je nemoguće držati konstatnu, jer svijet evoluira i mijenja se.Naravno, traži se nešto novo, što do sada niko nije stavio na tržište, na pladanj naroda.Ali naravno, kada određeni umjetnik/grupa dođu na kraj svoje karijere.Naravno da možemo, napraviti osvrt.A ovako u pola stvaranja je malo dvolično reći, ali želimo stare vas, iako smo mi sami utjecali na njihovu evoluciju.Ok ne pričamo o karijerama Jale Brata, i Bube Corellija
Ultimativna rock pjesma

I had an appointment with you tonight… in Samarra.