Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

LudLo
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la LudLo » 30 jul 2010, 14:51

ja nazalost prestao igrat' od kako su me izbacili iz liljana i poslali i neki hrvatski klub :|
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jul 2010, 15:00

koji ti je nick? ako si dobra pozicija mogao bi u bosnia doci :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 30 jul 2010, 15:05

wrong amar
pozicija CM

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jul 2010, 15:10

jel ti problem biti neka vrsta zamjene.. jer obicno nema jednog krila ili oba, a veznjaka nece biti duze vremena.. ako hoces, pa da te otkupimo?

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 30 jul 2010, 20:49

Italia je napisao/la:tek treba da igra sa pravim ekipama.. :)
normalno,al **** i ovih je bilo 9,10 aktivnih,a onaj lik meda nije mogo djabe mu svi skilovi :mrgreen: ,al eto radujem se mecu protiv vas
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 30 jul 2010, 20:51

Italia je napisao/la:jel ti problem biti neka vrsta zamjene.. jer obicno nema jednog krila ili oba, a veznjaka nece biti duze vremena.. ako hoces, pa da te otkupimo?
nije nikakav samo javi negdje kad igram ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jul 2010, 21:09

elninho_resTO je napisao/la:
normalno,al **** i ovih je bilo 9,10 aktivnih,a onaj lik meda nije mogo djabe mu svi skilovi :mrgreen: ,al eto radujem se mecu protiv vas
mogao je u prvoj tekmi.. ;)

@Ludlo cekaj da mi dodje manager.. danima ga nema, propadosmo radi njega :lol:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 30 jul 2010, 23:06

Samo 2:2, nemogu da vjerujem, golman nas unisti, oni pridju 2 puta golu i daju 2 gola radi naseg golmana koji je naravno bot, evo sad smo doveli jednog golmana ko zna hoce li biti aktivan, nadam se da hoce. Gubili smo 1:0 pa sam ja dosao na scenu i zabio 2 gola i onda pred kraj primimo gol, i u 89. minuti sam Besic pred golom i on htio meni da doda a izbi mu bot loptu iako je bio daleko od njega :( jbg. veceras su nam dosli ovi sa odmora, nisu znali bas najbolje da se snadju ali sve ce to biti ok nadam se. Sad nam je samo cilj da udjemo u prvu pa tek onda mozemo vidjeti pravu vrijednost ekipe.
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jul 2010, 02:39

mozda bi se trebali malo aktivirati na forumu, pa da i trazite svoj privatni forum.. da tamo taktike, dolaske na tekmu, i ostale stvari dogovarate.. ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 31 jul 2010, 11:45

Italia je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:
mogao je u prvoj tekmi.. ;)

@Ludlo cekaj da mi dodje manager.. danima ga nema, propadosmo radi njega :lol:
tad nije mogo nas menager ;) bice gutavo,al takve tekme se traye
@MAJKA dobro vam daffi kaze m ogli biste napravit privatni forum ,pa malo razradit,pa komkunikacija ovo ,ono bilo bi vam korisno
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 31 jul 2010, 12:52

http://transfermarkt.de/de/tmbalkan-xi- ... ite37.html kao sto znate mi smo svi sa transfermarkt.de i tako da imamo tamo svoju temu za FID, mislim da se nebi ih puno javljalo tamo jer smpo navikli na tm.de, tamo sve dogovaramo i javljamo ko ce biti tu a ko ne, sad su nam dosla jos 2 igraca OM i DM, ali se potrefilo da imaju treninge kad se igra tekma, bice aktivni jer ih vrlodobro poznajem ali ce uvjek malo kasniti na tekme ali brzo ce im pripreme proci pa ce biti 100% prisutni.
Tracy McGrady!!!

Divljak
Kontakt:

Post Postao/la Divljak » 31 jul 2010, 13:42

Daffy da ti se javim ovdje posto ne mogu na fid jer nemam pristupa netu a necu imati ga jako dugo tako da se snalazite ako možete nekako bez mene tj.nađite nekog dobrog menadžera sebi jer ja nisam u mogućnosti da budem sa vama. Sretno
Za sve one koji misle pristupiti FID-u neka prvo naprave profil i onda neka posjete ovu stranicu:

http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034

da se dogovore ostalim koja pozicija treba i onda neka prave profil igrača.

Italia
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Italia » 31 jul 2010, 13:50

Divljak je napisao/la:Daffy da ti se javim ovdje posto ne mogu na fid jer nemam pristupa netu a necu imati ga jako dugo tako da se snalazite ako možete nekako bez mene tj.nađite nekog dobrog menadžera sebi jer ja nisam u mogućnosti da budem sa vama. Sretno
ma nisi normalan.. ti si nas manager i dok ti ne prestanes igrati igricu bit ces u Bosnia Utd :D

elninho_resTO
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la elninho_resTO » 31 jul 2010, 14:42

Italia je napisao/la:
Divljak je napisao/la:Daffy da ti se javim ovdje posto ne mogu na fid jer nemam pristupa netu a necu imati ga jako dugo tako da se snalazite ako možete nekako bez mene tj.nađite nekog dobrog menadžera sebi jer ja nisam u mogućnosti da budem sa vama. Sretno
ma nisi normalan.. ti si nas manager i dok ti ne prestanes igrati igricu bit ces u Bosnia Utd :D
nevolje u raju :mrgreen, nadam se da necete trpiti,a divljace tebi svakako hvala na ovoj lijepoj naso ligi
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jul 2010, 15:00

nevolje u raju je vec duze vremena, duze nego sto znate.. :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 31 jul 2010, 21:33

al hajd pusti ti to,al vidi FID se razvija velkom bryinom, da makar u igrici imamo udruzenje prvoligasa :mrgreen: i jednog predsjednika ;)
a ima tu mnogo toga jos,poyajmiec,ovo ,ono
al yamisli daffi varijantu balkanske liga (reko bi SFRJ al neznam kakve su druge yemlje sa FIDom po aktivvnosti) pa npr prva 2? iz nase lige igraju ligu prvaka a npr 345 igraju balkansku ligu,i tkao iz ostalih zemalja,ovo je kao primjer al moglo bi se doradit :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 00:19

jos sam nam gledo raspored, prvo bosnia,ljiljani,ymaj,cartonsi i to ec bit gutavo tj nesmijemo dozvolit da se ponovi prvi dio sezone,a onda do kraja lagane tekme i mogguca tekma za 3 mjesto s walterom,mada ce se morat poklopit dosta stvari al nista nije nemoguce 24 boda su u igri
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 01:26

pravo me obradovala stvar oko formiranja zajednice, predsjednici, treneri i ta sranja..

a sto se tice ex yu lige tesko.. jer hrvati 1 aktivan klub kojeg bi vuvuzele po vuvuzelile.. slovenci ni jedan.. makedonci imaju 2 dobra tima, ali oba tima u vlasnistvu stranaca.. dok su Srbi institucija za sve.. tesko da je to moguce u skorije vrijeme, mada, nikad ne reci nikad..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 avg 2010, 01:34

Italia je napisao/la:pravo me obradovala stvar oko formiranja zajednice, predsjednici, treneri i ta sranja..

a sto se tice ex yu lige tesko.. jer hrvati 1 aktivan klub kojeg bi vuvuzele po vuvuzelile.. slovenci ni jedan.. makedonci imaju 2 dobra tima, ali oba tima u vlasnistvu stranaca.. dok su Srbi institucija za sve.. tesko da je to moguce u skorije vrijeme, mada, nikad ne reci nikad..
zato sam i napiso balkanska da bi tu kao usli i grci,bugari i tako ti,al yasad je tesko ostvarljivo,a cjela igra je jos beta,al bitno je da rade svaki adn na poboljsanju i uvode novosti
mozda budem izabran u skupstinu,bice gutavo,ali vodim za jedan glas trenutno :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 01:40

volio bih da ti budes u upravi :)

a sto se tice susjeda, jedino Srbi, Rumuni i mi smo dobri u ovome.. tako da liga ne bi imala smisla.. ali mozda po jedan klub iz grcke, hrvatske, slovenije.. 3 kluba iz izraela.. 3 iz bosne.. 4 iz srbije.. i tako se skupi jaka liga.. ali opet, treba tu dosta ulaganja..

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.