Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

diplomatija
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la diplomatija » 23 jan 2017, 16:39

gonzales je napisao/la:Zabranjene su uplate za strane kladze, probaj preko skrilla
Ja sam mozda prije tri četiri dana sasvim normalno uplaćivao, otkad je zabranjeno ako znas?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 23 jan 2017, 16:44

Federer - M. Zverev (32,5) z2 1.80

Ako je Miša dobio Mareja može uzeti bar set Rodžeru. Ja sam na sitan ulog (dodao sam još 4 para) probao pobjedu Zvereva.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 23 jan 2017, 16:46

diplomatija je napisao/la:
gonzales je napisao/la:Zabranjene su uplate za strane kladze, probaj preko skrilla
Ja sam mozda prije tri četiri dana sasvim normalno uplaćivao, otkad je zabranjeno ako znas?

Pa ima preko mjesec dana sigurno, zabranile banke da se vrse uplate na racune stranih klada, uplacuju preko skrilla uglavnom..
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 23 jan 2017, 17:08

od 9. januara je zabranjeno, unicredit banka, ne znam za ostale. Nisam kasnije probavao da li moze preko skrilla jer i na skrill kad uplacujes moras oznacit da je za kladjenje jer onda kladionica nece da primi te pare ako nisi

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 23 jan 2017, 18:50

bugojanac1234 je napisao/la:od 9. januara je zabranjeno, unicredit banka, ne znam za ostale. Nisam kasnije probavao da li moze preko skrilla jer i na skrill kad uplacujes moras oznacit da je za kladjenje jer onda kladionica nece da primi te pare ako nisi
Ja sam bas iz tog razloga presao u Unicredit, uredno uplatio na Bet 365, ali kada sam htio vratiti novac na karticu, ne dozvoljava. jedina opcija je skrill, samo jos nisam probao....

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 jan 2017, 19:10

Pa majku im **** kakvi su to zakoni, ko to donosi, znam da su bilo zabranili i u novembru nekad, pa ja nakon toga opet moglo da se uplaćuje, ovo je katastrofa, ovo nigdje u svijetu nema

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 23 jan 2017, 19:27

diplomatija je napisao/la:Pa majku im **** kakvi su to zakoni, ko to donosi, znam da su bilo zabranili i u novembru nekad, pa ja nakon toga opet moglo da se uplaćuje, ovo je katastrofa, ovo nigdje u svijetu nema

Ma otvori skrill racun i sve si rjesio (naravno naruci njihovu karticu da mozes da dizes kes) naravno ako napravis dobitak :D

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 23 jan 2017, 19:40

diplomatija je napisao/la:Pa majku im **** kakvi su to zakoni, ko to donosi, znam da su bilo zabranili i u novembru nekad, pa ja nakon toga opet moglo da se uplaćuje, ovo je katastrofa, ovo nigdje u svijetu nema

MA peru poreze yebes im mater. kao samo kladionica sa sjedistem u FBiH moze da prima uplate na igre na srecu. sve sa stranim sjedistem jok. a sto ? pa zato sto te nase jade deru porezom na uplatu, porezom na dobitak, pa cak i yebenim porezom na bingo. gdje to ima u svijetu. samo kod nas se mozes opkladit na neki par i bit donji !!!!! materesine im yebem glavate, jos kad mi dodje uz izvadak sa banke ta obavjest doslo mi da im odem sve yebat. Skril jeste rijesenje, ali buraz skril ti svaku transakciju naplati 4 eura. nije to malo kako god da gledas, a znalo mi se desavcat da 10 puta pare saltam sa bet 365 na karticu i obratno, dakle samo to bi me kostalo 40 eura. to je yebeno presmjesno,. bas danas govorim poceo sam ic sa onim hameljom opet u kladionicu, udisat drinu i motane dok nakon njihovog binga dodjem na red da uplatim yebeni listic

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 23 jan 2017, 20:27

NETELLER, rješenje i za jedno i za drugo...
100% sportski i krajnje opušten potpis.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 jan 2017, 20:47

Evo ja sve pokušavam, i neteller i skrill i nikako ne mogu da uplatim, uvijek neki problem

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 23 jan 2017, 21:15

diplomatija je napisao/la:Evo ja sve pokušavam, i neteller i skrill i nikako ne mogu da uplatim, uvijek neki problem

Sta ti tacno pokazuje na netelleru, mora moći, piši u inbox da ne zatrpavamo ovdje...
100% sportski i krajnje opušten potpis.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 23 jan 2017, 21:21

E mamu im ****, nasao sam vrlo jednostavan nacin, ovaj entropay, vrlo jednostavan nacin za uplatu i vec sam uplatio, e sad kako li ide isplata to cemo provjeriti kad dodje vrijeme, bio sam se zabrinuo pravo, pa majku im **** nece mi 2x2 biti 3,6 da ga ****

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 23 jan 2017, 22:04

96BadBoy je napisao/la:Za sutra ceska liga kosarka,sumnjivi su mi pravo:
Brno-Ostrava 2 (2.25)
Moze se odigrati i neki hendikep fina kvota isto
Lagano,sljedeci put opet dvicu kad budu međusobno za jak ulog :salut:
Igraj Široki ti si najbolji!

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 23 jan 2017, 22:05

Iz svake tekme po jedan igrac,pa probajte izabrati nesto ;)

slika

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 23 jan 2017, 22:13

Momci jedno pitanje,prvi put trebam dignuti novac sa wwina i hoću u poslovnici u Zenici i ne znam šta trebam negdje sam pročitao da pošaljem zahtjev a ja nemam pojma gdje...
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

kakanj84
Kontakt:

Post Postao/la kakanj84 » 23 jan 2017, 22:19

jedan noćni mada nisam pristalica nba kasni tekmi ovo sam odigrao na osjecaj
slika
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jan 2017, 00:48

Dok gamad nije pomakla granice.
Kawhi, Parker, Ginobili out- Aldridge vise
mora neko i za bruklin davat poene a nece bit BO
KCP se vraca za detroit
Davis vjerovatno out za veceras

slika

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 24 jan 2017, 01:00

slika

gentile
Kontakt:

Post Postao/la gentile » 24 jan 2017, 14:41

evo jedan dubl od mene :

A.Stoudemire preko 10,5 1,85 ( PREMIER )

Bivsi NBA centar koji sad igra u Hapoelu . Glavni razlog tipa je utakmica prethodne sedmice protiv istog protivnika u gostima kad su izgubili 101-81 , amare je tada ubacio 22 poena . Kad se pogleda statistika meca , posebno upada u oci podatak da je sutao slobodna bacanja cak 12/16 te izborio 10 faulova :o sto ce reci da zenit za njega nema ama bas nikakvo rjesenje . Proveo je tada na terenu 29 minuta i dao 22 . Zenit je inace poznat kao ekipa koja je skoro pa najlosija u branjenju centara u evropi . Morao bi opet na 11+ makar .

C.Iverson preko 9,5 1,85 ( PREMIER )

I opet idemo u izraelsku ekipu . Za coltona imam vise razloga sto bas on . Prvo je sto je zirbes napustio / otpusten makabi , pa stoga ostaju na jedinom centru iversonu kojem se minutaza povecala znatno zadnjih par meceva na cak 27-28 . Treba istaci i da igraju protiv galate koja isto ocajno brani centre pa im je ovaj isti iverson u prvoj utakmici dao 17 poena sto mu je najvise u ovoj sezoni eurolige . Taj mec kada je dao 17 poena igrao je samo 18 minuta sto danas ne bi smio biti slucaj . Sutirao je 6/8 iz igre i 5/9 slobodna s tim da je izborio cak 8 faulova za tako mal vremenski period . U to vrijeme galata je bila jaca za deona thompsona koji ih je napustio u medjuvremenu a kolton dijelio minute s zirbesom . Kako god , ocekujem ga dvocifrenog .

Sretno ko isprati ;)

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 24 jan 2017, 14:43

kakanj84 je napisao/la:jedan noćni mada nisam pristalica nba kasni tekmi ovo sam odigrao na osjecaj
slika
Ubodel ti ovo Kakanjac
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.