a ovo za reprezentaciju svima govore. kobljaru i lelicu su isto to garantovali, ali momci ih odyebali. kobiljar im rekao da je profesionalac i da misli da je za njega najbolje da se drzi sto dalje od klubova poput zelja. a isto je uradio i njihov novi dzeko, mujagic. plava filozofija puca po savovimaTo potvrđuje da je od početka pregovora cilj bio da igrač bez odštete po isteku ugovora napusti klub, uprkos tome što je FK Željezničar u proteklom periodu omogućio Stevanoviću povratak u pravu formu te povratak statusa reprezentativca.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
znaci pocinje pljuvanje

Zajebancija na stranu, ali kakav je ovo bio mangupluk, pogotovo kad znamo da je kod nas na derbiju X siguran ko Tito u većini tekmi..Lakoste je napisao/la:
Nije im lahko, od tad covjeka ocima ne mogu smisliti. A lik ih mrzi, vise nego ja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Hrasno1921
- Kontakt:
Said je zajebao Mesija aka Kojasevic
Vokabular Saida : "zajeno" (u prevodu na nas zajedno), "anamo kako sam oso" (tamo kako sam otisao), "u bejha" (u drzavi BIH/ u BIH) itd. ...
Biser : "San svakog igraca u svijetu je da igra za reprezentaciju BIH"
Vokabular Saida : "zajeno" (u prevodu na nas zajedno), "anamo kako sam oso" (tamo kako sam otisao), "u bejha" (u drzavi BIH/ u BIH) itd. ...
Biser : "San svakog igraca u svijetu je da igra za reprezentaciju BIH"
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Thetraphak1921
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
kakav strah i kompleksi.

Kompleksi i strah od rumenog babe hahahahahahahaha e jest!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
Merhaba je napisao/la:Kompleksi i strah od rumenog babe hahahahahahahaha e jest!
- Hrasno1921
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:kakav strah i kompleksi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1921'
Kakvi li su tek onda kompleksi od Hadisa
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- TobeYarabi
- Kontakt:
inace novi dzeko

p.s. imaju li bratski klubovi iz hercegovine jos igraca koji im ne trebaju, a za lokomotivu bi bili velika pojacanja?Na kraju ove sezone ugovor ističe i Ajdinu Mujagiću, koji je također odbio potpis novog ugovora", stoji u saopštenju.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dokurcilo misketu vise pisati pozajmiceTobeYarabi je napisao/la:inace novi dzeko![]()
![]()
p.s. imaju li bratski klubovi iz hercegovine jos igraca koji im ne trebaju, a za lokomotivu bi bili velika pojacanja?Na kraju ove sezone ugovor ističe i Ajdinu Mujagiću, koji je također odbio potpis novog ugovora", stoji u saopštenju.![]()
Uhljupi gledajte svoju avliju i onaj vas malac nedavno ode negdje u Slovacku i hiljade drugi. Mi smo stvorili toliko igraca da vama treba jos mnogo godina da nas stignete pod uslovom da mi nikog novog ne izbacimo.Vi se i dalje dicite Alenom Skorom hahahahahaha
Nikad niste znali kvalitetno zajebanciju odradit...ovako se to radi:

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta kažeš?TobeYarabi je napisao/la:inace novi dzeko![]()
![]()
p.s. imaju li bratski klubovi iz hercegovine jos igraca koji im ne trebaju, a za lokomotivu bi bili velika pojacanja?Na kraju ove sezone ugovor ističe i Ajdinu Mujagiću, koji je također odbio potpis novog ugovora", stoji u saopštenju.![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bivsi-f ... ion/222375
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vala nam ga je zabijo oci mi ispale , realno.
- TobeYarabi
- Kontakt:
daj sta das

jer za zelja se ne navija, za zelja se prosi!Uprava Kluba je sa druge strane uradila sve što je mogla, Stevanoviću je ponuđen ugovor prema kojem bi bio najplaćeniji igrač u timu, čak uz opciju odlaska na ljeto uz minimalno obeštećenje.
Dosadan si papak jel Dulja ode za 4miliona?
- Evolution87
- Kontakt:
Merhaba je napisao/la:hahahahaha cuj babo precku pogodio hahahahahaha
Merhaba je napisao/la:ljudi jel fakat babo precku pogodio hahahahahahahahahaha
Merhaba je napisao/la:ama stanite jel babo fakat precku pogodio ili furaju ovi???
Merhaba je napisao/la:ZIV JE BABO, UMRO NIJE !!!
Merhaba je napisao/la:Najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine u historiji , Said Babo...kako covjek samo precke pogadja da znate uhh
Merhaba je napisao/la:hahahahahaha Mesa na potezu si zovi Babu!!! hahahahahahahaha
Merhaba je napisao/la: Babo pogodio precku Zeljovci na aparatima![]()
Merhaba je napisao/la:Fikret Abdic lazni babo!!! jedan je babo sa Koseva
Merhaba je napisao/la:Sad me zovu iz Hercegovine kazu precka se jos trese
16:50-18:36Merhaba je napisao/la:Kompleksi i strah od rumenog babe hahahahahahahaha e jest!
ovom said od olova ispadne kad salije stravu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro ne moraš ga toliko isprskat dragi Evolutione.... auuuuuuuuuEvolution87 je napisao/la:Merhaba je napisao/la:hahahahaha cuj babo precku pogodio hahahahahahaMerhaba je napisao/la:ljudi jel fakat babo precku pogodio hahahahahahahahahahaMerhaba je napisao/la:ama stanite jel babo fakat precku pogodio ili furaju ovi???Merhaba je napisao/la:ZIV JE BABO, UMRO NIJE !!!Merhaba je napisao/la:Najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine u historiji , Said Babo...kako covjek samo precke pogadja da znate uhhMerhaba je napisao/la:hahahahahaha Mesa na potezu si zovi Babu!!! hahahahahahahahaMerhaba je napisao/la: Babo pogodio precku Zeljovci na aparatima
Merhaba je napisao/la:Fikret Abdic lazni babo!!! jedan je babo sa KosevaMerhaba je napisao/la:Sad me zovu iz Hercegovine kazu precka se jos trese16:50-18:36Merhaba je napisao/la:Kompleksi i strah od rumenog babe hahahahahahahaha e jest!
ovom said od olova ispadne kad salije stravu![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, daj...Thetraphak1921 je napisao/la: Preckotres
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gost.