Nemoj profe, dobar je profa.Kawhi je napisao/la:Onaj naš ga ne zna ispraviti.Vijadukt je napisao/la:diplomatski skandal.Kawhi je napisao/la:Ka'e Vučić Republika Bosna i Hercegovina.![]()
Vucic me razocarao.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemoj profe, dobar je profa.Kawhi je napisao/la:Onaj naš ga ne zna ispraviti.Vijadukt je napisao/la:diplomatski skandal.Kawhi je napisao/la:Ka'e Vučić Republika Bosna i Hercegovina.![]()
Vragolasti Denis je jedan od najboljih bošnjačkih političara trenutno.Vijadukt je napisao/la:Nemoj profe, dobar je profa.Kawhi je napisao/la:Onaj naš ga ne zna ispraviti.Vijadukt je napisao/la: diplomatski skandal.![]()
Vucic me razocarao.
Ma zbog toga sto nemam potpis asistenta na semestralnom radu. Hladno nam rece frajer da smo izgubili pravo izlaska na ispit, ima sutra da plane katedra za arhitekturuDex je napisao/la:Zbog čega ne možeš na ispitEvolution87 je napisao/la:**** ti paraf mrtvi ne mogu na ispit zbog njega aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Vijadukt je napisao/la:blago se Bosnjacima ako je tako, a ja ne sumnjam u tvoje analize.
14 godina je po zakonuVijadukt je napisao/la:ako more dodirnuti steku onda sto rece legenda to je sve pod kontrolom.FoSte95 je napisao/la:Vraćam se danas kući i u daljivi opazim jednu trebu, pravo dobru, sva utegnuta vidi se ma nema top. Taman kontam šta bi joj sve radio, okrenu se ona kad to moja komšinica koja je 2002. godište![]()
![]()
došlo vrijeme da se meće u 2003.14 godina je po zakonu
A sta je ona, starosjedilacmadridist je napisao/la:![]()
Pa rodjena je u SAD,svako ko nije je imigrantmiki_92 je napisao/la:A sta je ona, starosjedilacmadridist je napisao/la:![]()
Znaš da nisam ateista. Ne laži ljudima.Bosniacum Lilium je napisao/la:Bosnjak, desnicar liberalnih svjetonazora, ateista.
Kawhi unosi revoluciju glede politickog opredjeljenja
Militarni ateisti su idioti.madridist je napisao/la:Militantni ateisti ,nova vrsta :lol:pokrecu revoluciju u ime Darwina
Može ateista biti agresivan i ima takvih. Legitimna politička ideologija. Najgore je kad ljudi tako imaju već stvorenu sliku nečega i onda su im neke stvari nespojive, a u suštini sve je spojivo osim dobrog komuniste.madridist je napisao/la:Ma ja sam se salio,sama ideja da neko ko je ateist moze nastupati agresivno mi je smijesna ne znam zbog cega
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.