Babo pogodio precku Zeljovci na aparatimairfo je napisao/la:Sta kaze babo, sklon alkoholu, rijetko pijeMerhaba je napisao/la:hahahahahaha Mesa na potezu si zovi Babu!!! hahahahahahahaha
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
@LarsonVirtu4l je napisao/la:Ovaj zadnji se nikad neće vratiti, Jokerov haverTobeYarabi je napisao/la:
Ali fakat ih razumijem zbog cega ovolika nemoc i kompleksi. Citavo vrijeme nas prcaju kako Duljevic nece produziti ugovor a da ce Stevo produziti i najavljuju ga od utorka do utorka kao veliko jagnje. Vec pocele usmene predaje kako je prepoznao plavo bijelu filozofiju al jutros corak. Nakon sto ih je odyebo Stevanovic odbijenicu i dobijaju od svog djeteta, buduceg Dzeke kako su ga samoprozvali.
Uslijed svega desava im se povreda igraca kojeg su masno platili, pa ih raja sprda s onom opremom i sad su utjehu nasli da vrijedjaju Saida koji se btw oporavio i spreman da ih sexa kako je to radio kad god je igrao. Ne znaju sta ce od muke.
Prica se i da ih je Koldzo izyebo za neke pare pa u narednim danima ocekujte saopstenje kako kukaju da im nije dao obecano. Sad nek nastave stavljati slike invalida i ismijavati tu populaciju, to je njihova filozofija.
PS: Nek nam uslikaju pulsometre s kojim rade
Uslijed svega desava im se povreda igraca kojeg su masno platili, pa ih raja sprda s onom opremom i sad su utjehu nasli da vrijedjaju Saida koji se btw oporavio i spreman da ih sexa kako je to radio kad god je igrao. Ne znaju sta ce od muke.
Prica se i da ih je Koldzo izyebo za neke pare pa u narednim danima ocekujte saopstenje kako kukaju da im nije dao obecano. Sad nek nastave stavljati slike invalida i ismijavati tu populaciju, to je njihova filozofija.
- kupus army
- Kontakt:
diVi Slavka sto se uradioirfo je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:@Aco, trebate saidu platiti sto vam je vratio strajkace nazad na forum![]()
polako ali sigurno jedan po jedan izlaze iz jazbine i dovlace se da pokazu svoj strah i nemoc
![]()
![]()
Zamolio me @ Neandertalac da postavim
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jednonozac, kako ga navijaci Sarajeva zovu, je prije cesce pogadjao precke ali ga je malo stalo.
Ne, bez zayebancije.. Je li covjek fakat pogodio precku? Kako, majku yebo?!
Ne, bez zayebancije.. Je li covjek fakat pogodio precku? Kako, majku yebo?!
dzukelo sosonska ne psuj,MocMahale444 je napisao/la:Hajde mali u pizdu materinu idi kupuj masku da prodišeš.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- Neandertalac
- Kontakt:
Said na jednoj nozi najbolji igrač lige.Lakoste je napisao/la:Ali fakat ih razumijem zbog cega ovolika nemoc i kompleksi. Citavo vrijeme nas prcaju kako Duljevic nece produziti ugovor a da ce Stevo produziti i najavljuju ga od utorka do utorka kao veliko jagnje. Vec pocele usmene predaje kako je prepoznao plavo bijelu filozofiju al jutros corak. Nakon sto ih je odyebo Stevanovic odbijenicu i dobijaju od svog djeteta, buduceg Dzeke kako su ga samoprozvali.![]()
![]()
Uslijed svega desava im se povreda igraca kojeg su masno platili, pa ih raja sprda s onom opremom i sad su utjehu nasli da vrijedjaju Saida koji se btw oporavio i spreman da ih sexa kako je to radio kad god je igrao. Ne znaju sta ce od muke.![]()
Ps. Tobe u kadu sere...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
"Sklon sam alkoholu, ne pijem, to nikad ne radim" i "Što se tiče noćnih izlazaka... Vjerujte da sam sklon tome, ne volim glasnu glazbu. Nisam ja za izlaske"MocMahale444 je napisao/la:Znaci plac a hahaha hahaha daj video nekoMonci je napisao/la:Ima li neko onaj klip kada SELJACINA vozi audija i priča akademski?
http://tinypic.com/player.php?v=15g4dgo ... IY1XlMrIdU
Sta ovo kaze, da nema guzve sad bi ga pocero
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Makar si potrefio rijec za razliku od tvog druga.irfo je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:@Aco, trebate saidu platiti sto vam je vratio strajkace nazad na forum![]()
polako ali sigurno jedan po jedan izlaze iz jazbine i dovlace se da pokazu svoj strah i nemoc
![]()
![]()
Zamolio me @ Neandertalac da postavim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A ovi sto ismijavaju kako covjek prica, lik nije gradsko djete al zaradio je vise nego oni za dva zivota. Meni je gore kako ovi pricaju.
- MocMahale444
Još mu tepali da je drugi Papeirfo je napisao/la:"Sklon sam alkoholu, ne pijem, to nikad ne radim" i "Što se tiče noćnih izlazaka... Vjerujte da sam sklon tome, ne volim glasnu glazbu. Nisam ja za izlaske"MocMahale444 je napisao/la:Znaci plac a hahaha hahaha daj video nekoMonci je napisao/la:Ima li neko onaj klip kada SELJACINA vozi audija i priča akademski?
Sta ovo kaze, da nema guzve sad bi ga pocero![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidi amcetaLakoste je napisao/la:A ovi sto ismijavaju kako covjek prica, lik nije gradsko djete al zaradio je vise nego oni za dva zivota. Meni je gore kako ovi pricaju.![]()
Fikret Abdic lazni babo!!! jedan je babo sa Koseva
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- TobeYarabi
- Kontakt:
donaciji se ne gleda u ociLakoste je napisao/la:Ali fakat ih razumijem zbog cega ovolika nemoc i kompleksi. Citavo vrijeme nas prcaju kako Duljevic nece produziti ugovor a da ce Stevo produziti i najavljuju ga od utorka do utorka kao veliko jagnje. Vec pocele usmene predaje kako je prepoznao plavo bijelu filozofiju al jutros corak. Nakon sto ih je odyebo Stevanovic odbijenicu i dobijaju od svog djeteta, buduceg Dzeke kako su ga samoprozvali.![]()
![]()
Uslijed svega desava im se povreda igraca kojeg su masno platili, pa ih raja sprda s onom opremom i sad su utjehu nasli da vrijedjaju Saida koji se btw oporavio i spreman da ih sexa kako je to radio kad god je igrao. Ne znaju sta ce od muke.![]()
jer za zelja se ne navija, za zelja se prosi!
- Hrasno1921
- Kontakt:
To ti je taj mentalitet Tuzle i okolineirfo je napisao/la:"Sklon sam alkoholu, ne pijem, to nikad ne radim" i "Što se tiče noćnih izlazaka... Vjerujte da sam sklon tome, ne volim glasnu glazbu. Nisam ja za izlaske"MocMahale444 je napisao/la:Znaci plac a hahaha hahaha daj video nekoMonci je napisao/la:Ima li neko onaj klip kada SELJACINA vozi audija i priča akademski?
Sta ovo kaze, da nema guzve sad bi ga pocero![]()
Sto je najgore takav ode u Werder i zvi znaju da je iz BIH, rumenko klasicni, takvi su po Njemackoj 1992 govorili da im nije Radovana nebi ni oni Njemacke vidjeli, ili ovi drugi koji su vidjeli da Svapska djeca imaju po dva imena pa su i svojoj poceli dodavati imena ali ona Svapska pa je bilo nasih sa Semir Sebastijan Huremovic a roditelji iz Sapne ...
To ti je posebna sorta ljudi, ko ih nije upoznao ne zna kakvi su ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Neandertalac
- Kontakt:
Sklon sam alkoholu, ne pijem, to nikad ne radim" i "Što se tiče noćnih izlazaka... Vjerujte da sam sklon tome, ne volim glasnu glazbu. Nisam ja za izlaske"
Lažeš. Kako mi je ovo promaklo
Lažeš. Kako mi je ovo promaklo
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
na koljena, prosjaci!!!Tokom pregovora, menadžer Stevanovića, Menaf Kodro ni u jednom trenutku nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogućnostima Kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub u BiH, a vjerovatno ni u regiji.
Sad me zovu iz Hercegovine kazu precka se jos trese 
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Voditeljica: "Zbog cega ti Zeljo nije drag?"
Preckotres: "Zbog niceg !"
Ostavljen ko pas bez lanca..
[FOTO/VIDEO/SKANDAL/PAPAK] Papak koji ne zna sastaviti prostu recenicu ostavljen kao pas bez lanca, a danas pogadja precke protiv Brotnja. Jesmo li to kao nacija zasluzili?
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 23 jan 2017, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da hoce krenuti nastavak sezone, a onda da prvo kolo lige za prvaka bude derbi. 
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.