FK Željezničar (opšte diskusije)

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2017, 19:11

samocelik je napisao/la:Nisam dugo bio u fazonu naše lige pa bih da pitam informacija radi. Ko finansira izgradnju istoka i ko planira finansirati jug? U kakvom stanju je Željo sa dugovima? Jeli se poslovne godine završavaju u pozitivi?
1. Gradnju istoka finansira klub i navijači, s' tim da je Senad Misimović rekao da će on svojim parama pomoći ukoliko dođe do finansijskih problema i klub ne bude u stanju izgurati projekat do kraja. Što se juga tiče, ništa se još uvijek ne zna. Jug može biti komplikovan zbog tranzita, ali vjerujem da će nam idejno rješenje dati odgovore na ta građevinska pitanja. Što se tiče finansijskih pitanja, to je još uvijek nepoznanica, ali vjerujem da će klub uskoro izaći sa informacijama.

2. Što se dugova tiče, postoji dug prema poreskoj koji se otplaćuje kroz reprogram, ali se pojavio novi dug prema PU u iznosu od 2,2 miliona KM i njegovo plaćanje bi se uskoro trebalo definisati. Prošle godine se pojavila informacija da je moguće da nam i novi dug uračunaju u reprogram, pa bi u odnosu na dosadašnjih 10,500 KM morali plaćati 35,000 KM mjesečno. Uglavnom, ukupan iznos je nekih 3,3 miliona KM. Naši pokušavaju 'smanjiti' ovaj novi dug, i to je već odavno u procesu, ali nema nekih zvaničnih informacija po tom pitanju.

3. Posljednje dvije godine klub posluje u plusu, 2014. godina je završena sa 2.273.000 KM prihoda, a 1.554.000 KM rashoda, dok je u 2015. klub imao 5.130.000 prihoda i 3.185.000 KM rashoda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 jan 2017, 22:45

Hvala druže na odgovorima, živio
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jan 2017, 18:46

koji je ono bio sasvim dobar igrac pogotov kad ste evropu igrali, Dado ili Enis Sadikovic ? :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 13 jan 2017, 18:48

ultrasstyle_tz je napisao/la:koji je ono bio sasvim dobar igrac pogotov kad ste evropu igrali, Dado ili Enis Sadikovic ? :D
Dado
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 jan 2017, 18:52

Zeljo92 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:koji je ono bio sasvim dobar igrac pogotov kad ste evropu igrali, Dado ili Enis Sadikovic ? :D
Dado
e jbg :D

hvala na odg
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 jan 2017, 18:54

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
Dado
e jbg :D

hvala na odg
Mislim da ne postoji igrac u zeljinoj historiji koji je vise bio tjeran od enisa sadikovica, doduse meni nije nesto los bio, sasvim korektan igrac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 jan 2017, 20:11

Enis je igrao srcem za Zelju pa mu na pocetku niko nije zamijerao sto ne zna da igra. Po meni nije dobar igrac. Dado je 10 puta bolji od njeg. Je li to treba u Slobodu doci ?
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 14 jan 2017, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 14 jan 2017, 00:06

Enis je krampa jedan kroz jedan, ali je veliki borac. Pa eto, ako ti znaci..

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 17 jan 2017, 15:41

bhsport je napisao/la:Zao mi Kostica, propade mu angazman u klubu koji mu je trebao biti vrhunac karijere.
Zamalo da uspije u životu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 jan 2017, 15:42

HElo je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Zao mi Kostica, propade mu angazman u klubu koji mu je trebao biti vrhunac karijere.
Dlaka mu falila, tacnije sedamdesetak tisuca KM :urnebes: :urnebes:
Doduse obezbjedio je unuke sa Azom, ovo je samo im moze pred spavanje ispricati kako je umalo igrao u Zelji. :urnebes: :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2017, 20:52

bhsport je napisao/la:
HElo je napisao/la:
Dlaka mu falila, tacnije sedamdesetak tisuca KM :urnebes: :urnebes:
Doduse obezbjedio je unuke sa Azom, ovo je samo im moze pred spavanje ispricati kako je umalo igrao u Zelji. :urnebes: :urnebes:
najgori slučaj: na ljeto ide u želju, predao je i FIFPro sindikatu predmet....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jan 2017, 17:25

LjoZee je napisao/la:Je li kod nas Amir poceo igrati u prvih 11 kada je Tomic otisao odnosno ono kad nije zelio produziti ugovor pa su ga poslali na tribinu ?
Da, prije toga je imao nikakvu minutažu, ne znam je li odigrao i poluvrijeme. Nakon problema sa Tomićem, Amir upada u prvu postavu, borimo se za titulu, idemo u Evropu, ostalo se zna....

Hvala Tomiću.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 jan 2017, 17:28

Virtu4l je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Je li kod nas Amir poceo igrati u prvih 11 kada je Tomic otisao odnosno ono kad nije zelio produziti ugovor pa su ga poslali na tribinu ?
Da, prije toga je imao nikakvu minutažu, ne znam je li odigrao i poluvrijeme. Nakon problema sa Tomićem, Amir upada u prvu postavu, borimo se za titulu, idemo u Evropu, ostalo se zna....

Hvala Tomiću.
On napisao post na glavnoj temi ti mu odgovaras na ovoj? :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 jan 2017, 17:31

MocMahale444 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Hvala Tomiću.
On napisao post na glavnoj temi ti mu odgovaras na ovoj? :urnebes:
Mozes se slobodno vratiti virtu, nema vise podjebavanja i "ujedanja" mir mir niko nije kriv, zao mi te je da ovako zivotaris na forumu, cak ti se i izvinjavam za neke stvari, bez zajebancije, vidis kako je tema prodisala ... :mrgreen:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jan 2017, 21:36

MocMahale444 je napisao/la:On napisao post na glavnoj temi ti mu odgovaras na ovoj? :urnebes:
Da, ova mi više odgovara.

I da se nadovežem na Stevanovića. Mora postojati neki način da se još jednom pokuša zadržati. Sve ovo mi nikako nije jasno, krivica se prebacuje na menadžera koji mu baš i nije donio mnogo dobrog u karijeri. Pavlović ga je prodao u Sevilju, a ovo sa Kodrom mu i nije bilo baš uspješno. Sad će ga opet uvaliti u neki ispodprosječan klub, jer vjerujem da ima ponudu na stolu čim neće da priča o produženju sa nama, onda će se opet boriti za mjesto, klupa, tribine, kao i do sad, o reprezentaciji neće moći ni pomisliti.

Jedino ako ode u neku od liga petice, pa bih shvatio, ali šanse za to su vjerovatno minimalne.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 24 jan 2017, 00:39

Virtu4l je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:On napisao post na glavnoj temi ti mu odgovaras na ovoj? :urnebes:
Da, ova mi više odgovara.

I da se nadovežem na Stevanovića. Mora postojati neki način da se još jednom pokuša zadržati. Sve ovo mi nikako nije jasno, krivica se prebacuje na menadžera koji mu baš i nije donio mnogo dobrog u karijeri. Pavlović ga je prodao u Sevilju, a ovo sa Kodrom mu i nije bilo baš uspješno. Sad će ga opet uvaliti u neki ispodprosječan klub, jer vjerujem da ima ponudu na stolu čim neće da priča o produženju sa nama, onda će se opet boriti za mjesto, klupa, tribine, kao i do sad, o reprezentaciji neće moći ni pomisliti.

Jedino ako ode u neku od liga petice, pa bih shvatio, ali šanse za to su vjerovatno minimalne.
Daj ba tivra se na glavnu temu, ko bude smetao dobit ce porciju.

Ne znam vala sta da napisem u vezi Mire. Jbga neki ljudi odma kontaju da se pljuje po igracu a daleko od toga. Svaka mu cast kao profesionalcu i na zalaganju.
Dalje eh mene je iznenadio sto nije potpisao jer da mu nije bilo Želje da ga vrati fakticki u život njegova karijera bi skoro bila zavrsena. Morao je potpisati pa na ljeto neka ide uz odštetu. Više je dosadilo biti crveni krst ili merhamet za igrace.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 jan 2017, 14:48

Senad Husic ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jan 2017, 14:54

avenija je napisao/la:Senad Husic ?
Najveca budala koja je ikad zaigrala u nasem klubu. Psihicki nestabilan frajer (Slavkine rijeci)
Niste se usrecili sa njim
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 jan 2017, 14:59

irfo je napisao/la:
Najveca budala koja je ikad zaigrala u nasem klubu. Psihicki nestabilan frajer (Slavkine rijeci)
Igracke sposobnosti ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 jan 2017, 15:02

avenija je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Igracke sposobnosti ?
Veoma dobar igrac, to ce pokazati i u Celiku ja garantujem..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Necto i 15 gostiju.