Glava je jedini problem... Od 5 polusezona u nas, on je samo 1 odigrao da valja...mara1905 je napisao/la:Mene živo zanima šta je s Matom Peharom, proći će konačno pripreme, a sjećam se lani možda i najbolji igrač Širokog.. kad je sto posto spreman po meni bolji igrač od Petraka
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
...
- hskzmostar
- Kontakt:
Dosli:
Tonci Kukoc
Rijad Kobiljar
Nermina Jamak
Sasa Kajkut
Otisli
Danijel Stojanovic
Anto Radeljic
Za sada dobar posao,jaci smo barem 20% nego do sada!
Tonci Kukoc
Rijad Kobiljar
Nermina Jamak
Sasa Kajkut
Otisli
Danijel Stojanovic
Anto Radeljic
Za sada dobar posao,jaci smo barem 20% nego do sada!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Gdje ce petrak 

-
- Kontakt:
Sivric,Mrkaic,Zeravica,i Lucic ce ili na posudbe ili raskid.
proslijedite iz širokom, treba im igrača a svi zadovoljavaju njihove kriterijeGradKamena1 je napisao/la:Sivric,Mrkaic,Zeravica,i Lucic ce ili na posudbe ili raskid.

-
FoSte ne zayebayi...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Jamak je odlican igrac koji igra u svakom klubu kontantno gdje nastupa,u nas ako bude ulazio kad zagusti moze nam samo pomoci svojom kvalitetom a budi siguran ako ode Tomic on je prva zamjena za njega pogotovo jer i Petraku istice ugovor na ljeto!FaustinoAsprilla je napisao/la:U svakom slucaju imamo guzvu u sredini i ne znam kome je ovaj Jamak trebao . Nadam se da ce me demantirati ali nisam bas siguran .
-
- Kontakt:
Aco gore si na pripremama,daj mi svoje viđenje Zrinje ovako realno ,o treneru i novim igracima?
aleksandar_veliki je napisao/la:Prvo bih naglasio da se na svakom koraku osjeti da ste veliki klub. Ja i kolega sa portala smo jedini novinari ovdje i doista su nas vasi prihvatili ono pravo. Od igraca, trenera, struke pa do lijecnickog tima. Svidja mi se kako radi Barbaric. Dosta zanimljivo na treninzima, paznja se poklanja stvarima tipa kako blokirati igraca, kako defanzivno se postaviti, kako zaustaviti ulazak spica izmedju dva defanzivca. Dosta tih "malih", a mnogo bitnih stvari. Radi se ozbiljno pravo, no rezultat ce biti mjerilo svega.GradKamena1 je napisao/la:Aco gore si na pripremama,daj mi svoje viđenje Zrinje ovako realno ,o treneru i novim igracima?

-
- Kontakt:
Hvalaaleksandar_veliki je napisao/la:Prvo bih naglasio da se na svakom koraku osjeti da ste veliki klub. Ja i kolega sa portala smo jedini novinari ovdje i doista su nas vasi prihvatili ono pravo. Od igraca, trenera, struke pa do lijecnickog tima. Svidja mi se kako radi Barbaric. Dosta zanimljivo na treninzima, paznja se poklanja stvarima tipa kako blokirati igraca, kako defanzivno se postaviti, kako zaustaviti ulazak spica izmedju dva defanzivca. Dosta tih "malih", a mnogo bitnih stvari. Radi se ozbiljno pravo, no rezultat ce biti mjerilo svega.GradKamena1 je napisao/la:Aco gore si na pripremama,daj mi svoje viđenje Zrinje ovako realno ,o treneru i novim igracima?

- hskzmostar
- Kontakt:
Aco ako vidis Sulu probaj nam interviju sa njim napravit?

-
Lijepo je čuti ovako nešto...aleksandar_veliki je napisao/la:Prvo bih naglasio da se na svakom koraku osjeti da ste veliki klub. Ja i kolega sa portala smo jedini novinari ovdje i doista su nas vasi prihvatili ono pravo. Od igraca, trenera, struke pa do lijecnickog tima. Svidja mi se kako radi Barbaric. Dosta zanimljivo na treninzima, paznja se poklanja stvarima tipa kako blokirati igraca, kako defanzivno se postaviti, kako zaustaviti ulazak spica izmedju dva defanzivca. Dosta tih "malih", a mnogo bitnih stvari. Radi se ozbiljno pravo, no rezultat ce biti mjerilo svega.GradKamena1 je napisao/la:Aco gore si na pripremama,daj mi svoje viđenje Zrinje ovako realno ,o treneru i novim igracima?

Samo da se ne ufuramo...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Žera je višak dolaskom Jamaka, plus je stranac, logično je da ide.. ima ih još koji bi mogli ići sasvim sigurno, oni koji su i prvom dijelu sezone imali malu ili nikakvu minutažu
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Kouadio ili Filipovic i Mrkaic!aleksandar_veliki je napisao/la:Nema ga ovdje. Volio bih s njim popricati. Zeravica vam ide, postoji mogucnost da jos odu dva igraca.hskzmostar je napisao/la:Aco ako vidis Sulu probaj nam interviju sa njim napravit?
Jel tako sefe?

Sivric upravo igra za nas utakmicu... Kakav je on bio kod vas, i prije di je bio?
Jednom kada zivot moje oci sklopiii 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Tristan
- Kontakt:
Zna li se gdje ce Zeravica? Spominjao se Olimpik...
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- hskzmostar
- Kontakt:
Igrao negdje u ceskoj tako nesto,nista vrijedno spomena malo premekan igrac za premijer ligu odigrao par utakmica u kupu i dok je Todorovic bio ozljedjen,korektno odradio posao u nas uglavnom nije dobio priliku jer je bio stranac!sb1996 je napisao/la:Sivric upravo igra za nas utakmicu... Kakav je on bio kod vas, i prije di je bio?
- kupus army
- Kontakt:
Meni on nije uopste lose izgledao na jednoj utakmici koju sam gledao Zrinjski,al posle toga se totalno izgubio.hskzmostar je napisao/la:Igrao negdje u ceskoj tako nesto,nista vrijedno spomena malo premekan igrac za premijer ligu odigrao par utakmica u kupu i dok je Todorovic bio ozljedjen,korektno odradio posao u nas uglavnom nije dobio priliku jer je bio stranac!sb1996 je napisao/la:Sivric upravo igra za nas utakmicu... Kakav je on bio kod vas, i prije di je bio?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
Ne zna se još je li u pitanju raskid ili posudba, prije ovo drugo, znat ćemo danas-sutra.....Izgleda da ima nekoliko ponuda, ali čini mi se da ni on još nije odlučio šta će i kako će...Tristan je napisao/la:Zna li se gdje ce Zeravica? Spominjao se Olimpik...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.