FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Admir_Sa
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jul 2010, 22:34

Pogledam tekmu zvijezde nakon ihihi i fakat tuga ziva. Pa u onom timu nema igraca da "zna igrati lopte" :roll: :roll: Nije tu kriv trener uopste, nego je fudbal na ovim prostorima drama losh. Bogami se smijem kladit da ovi nashi klubovi ne zaostaju puno za zvijezdom, hajdukom i svim ostalim klubovima iz Hrv i Srb osim Dinama i Partizana.

Na kakve niske grane spade zvijezda :roll: :roll:
nema potpisa

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 29 jul 2010, 22:56

Pa dobro nije da nije Zvijezda imala sansi, bilo je nesto, al sve je to slabo, jos da se Slovan borio svom snagom zadnjih 20 minuta, mogli su jos sta napraviti. Nije ni nas fudbal toliko los koliko je srednjo-evropski napredovao, pogledajte reprezentaciju Slovacke kako se predstavila na Svijetskom Prvenstvu. Stvarno balkanski fudbal treba nekih izmjena, drasticnih promjena u nekim segmentima. Zamisli kad neki stranac pogleda nas fudbal kako se igra i kad pogleda kako se navija za taj klub koji tako igra, mislim da bi covjek ostao zatecen. Zrinjski izgubio, Zvezda izgubila, Buducnost izgubila, Rabotnicki izgubio, al eto protiv Liverpoola. Iznendili su me pozitivno OFK Beograd i NK Maribor, svaka im cast. Zvijezda nije izgubila da je nemoguce stici, tamo nek se pokazu u boljem izdanju mogli bi napraviti sta, mada cisto sumnjam da ce se Slovan tamo opustiti toliko da misli da je vec prosao. Delije dobro navijanje, kao i ekipa iz Slovacke, naravno dobar broj gledalaca (navijaca).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2010, 23:18

Nazalost sve kako sam i rekao juce u diskusiji sa @Konstantinom se ispostavilo tacno.U meni je bilo nade da ce se nekom ludom srecom trznuti malo te "igracine"ali ipak nista. :cry: :evil:
Kasnije sledi malo bolji izvestaj ovoga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 jul 2010, 23:21

ma moze zvezda puno bolje u revansu u tom sam uvjeren...pa nije jos sve gotovo 8-)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jul 2010, 23:58

:cry: :cry: Strasno lose. :x
U jednoj recenici se moze opisati kako smo igrali.Rekao sam odmah,mi sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo.Igra potpuno ista kao u prijateljskim tekmama nigde akcije nema,nista izradjeno strasno.Sve prilike koje smo stvoreli su bili trenutak inspiracije.Odbrana nam je ne losa,nego katastrofalna,kakva smo dva glupa gola primili to je strasno. :roll: onakvi golovi se ne primaju ni u fudbalskim pocetcima.U napadu sve gore od goreg.Prednacio je Jevtic sa 2 zicer sanse i jos 2 veoma dobre sanse.Treba nam ocajnicki jedan gol igrac-igrac sesnaesterca.To je nekada bio Perovic ali se i on gubi u Kratkovim taktikama.Kakva samo takticka varijanta Kratka gde igramo bez pravog zadnjeg veznog.Tj.na papiru i u zamislima ih imamo Guma i Deki ali na terenu nigde.Treba bar jedan od dvojca Isah-Savio mozda cak i oba.
Stamenkovic-Odlican,moze se reci najbolji kod nas,prepusten je bio na milost i nemilost odbrane i kod oba gola nista nije mogao.
Tosic-Je li to taj Tosic kojeg neki dizu u zvezde iako ovaj nije igrao zadnjih godinu i pol.Pa ja njemu nebi dao da igra ni u Karleusinim spotovima. :mrgreen: Covek je ipustio dusu vec nakon 15 minuta igre.O centarsutevima da nepricam,niti jedan kvalitetan.
Paja-Jedan od najboljih,no vidi se da od odlaska Lazetica covek ne igra nikako.U Lazeticu je imao tu podrsku po strani,koga sada ima?Svaki napad drugog coveka i ne moze ni on pruziti bolju partiju.
Vilotic-Jedan od krivaca kod oba gola,kod prvog prvo ne preseca pas Sylvestra pa onda stoji iza Stamenkovica koji pokusava uzeti loptu Bagayoku i na kraju kasni na loptu.Veoma lose no Vilotic je pokazao vise nego iko u Zvezdi od dolaska pa ako sam preboleo Tutorica i Blazica prosle godine Vilotica mogu i ranije.
Djordjevic-Veoma dobar danas kod prvog gola ga nisam video gde je stajao a kod drugog on je bio na drugoj stativi tako da nista nije mogao.
Guma-Nas "kreator igre",sve akcije krecu od njega iako on salje diagonalu preko citavog terena po zemlji i to nekoliko puta. :roll: I dan danas prekljinjem upravu sto ga nije pustila za milion iako bi to bilo pravo bogastvo za njega.
Milovanovic-Cak i Milovanovic pored ovih igraca izgleda licno kao Dragan Dzajic,iako ni on nije odigrao nesta blistavo no moze dobiti prolaznu ocenu.
Jevtic-Igrao dosta kao najistureni spic iako on to ne treba vec Perovic.Nekoliko zicer sansi glavom no to nisu njegove pozicije,da je bio Perovic tu bar jednom bio bi to gol.
Cadu-I on se pogubio u Kratkovoj taktici cas u sredini,cas levo,cas desno i bespotrebno se trosio.
Koroman-Vidi se da ima zelju,volju ali ne moze,samo dva trenutka su mu vredna pomena,ona lopta kada je klizecim uzeo od Hada,te ona akcija kod gola,ostalo tanko,izgleda da je u Koreji usavrsio potez viska koji je i do sada imao.
Perovic-On bi trebao da je igrac sesnaesterca sto nikako nije bio slucaj veceras,ko zna do cega je to ali on je dosta bio na krilima a to nikako ne valja.
Trifunovic-aka Cleo u prvom kontaktu sa loptom velemajstorija,jedan od igraca na kojeg se mora ozbiljnije racunati
Vesovic-Je li to taj malac koji je licno bolji od svakoga igraca Slovana? :roll: Nije imao lopte osim kada je fauliran.Tanko,morace on jos mnogo raditi kako bi dobio poverenje svih navijaca ali i trenra.Za njega je Lazovic doktor.
Jeremic-Trudio se momak,dosta je pokazao od kako je bio usao u igru,imao onu priliku za lep volej no Dosoudil mu skino loptu u poslednjem trenutku.
Kratkostanic-Glavni i odgovorni krivac za ovo.DA li se neko seca nakon odlaska Pizona i njegovog dolaska da sam rekao nema od nas nista?Covek nije kadar da se nosi sa pritiskom,a kada mu gledam taktiku kao da nema ni znanje.Ajde da ja to samo govorim,no to su cinjenice sa kojima se slazu i mnogi navijaci koji zele dobro Zvezdi.
Nije mi jasno koliki mozak trebas biti da stavljas Tosica,vidno umornog koji nije odigrao prave utakmice odavno,a ostavljas IGnjatijevica koji je za ovakvog Tosica licno Patrice Evra.Igras bez pravog zadnjeg veznog,razbijaca u ovako vaznoj utakmici.Izgleda da njemu i dalje vazno da ima ime u ekipi a ne kvalitet.Da li je moguce da nema prava krila u igri?Da mu svaki napad drugi igrac stoji na krilu.Pa to je previse i za mnogo ozbiljnije ekipe od nas.Pizon je imao pravo na tri kiksa i dobio je otkaz.A Ratko je vec u velikoj meri to prekoracio.
Da je Pizon danas bio na klupi ja bih bez problema rekao da smo veliki favoriti protiv Slovana.Pizon je imao taj pobednicki mentalitet bitan mu je bio kvalitet a ne ime sto ovde nije slucaj
I na kraju ono najbolje na tekmi.Nase najbolje pojacanje ovoga leta Delije,zadale su domacu zadacu svim navijacima u ovome delu evrope,onakva atmosfera se treba doziviti.Cast tekmama protiv Glazgova,Bayerna,Dinamo Tbilsia,Slavie ali ovo je bilo neponovljivo.Drago je takodje videti ovoliki broj na tribinama.Po mojim procenama oko 35000,sjajno.
Treba napomenuti i odlicno izdanje slovackih navijaca kojih je bilo izmedju 500-1000,lepo su docekani od Delija kako je i najavljivano i nadam se da ce i oni biti tako domacinski nastrojeni i u Bratislavi.
Ovo je trenutno sasvim realno stanje u Zvezdi bez mesanja sa navijackom svesti i znam da ce biti komenatara nisi ti nikakav Zvezdas i to kako je i do sada bilo ali stacu motam ziveti sa tim da mnogi ljudi sve to gledaju navijacki.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 30 jul 2010, 01:47

Ja sam gledao samo drugo poluvrijeme...Ali kakav fin docek slovackih navijaca?Ja sam vidio da su stolice letjele u gostujuci sektor i obratno... :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jul 2010, 13:20

GoRaN je napisao/la:Ja sam gledao samo drugo poluvrijeme...Ali kakav fin docek slovackih navijaca?Ja sam vidio da su stolice letjele u gostujuci sektor i obratno... :?
Znas kakvi smo mi Balkanci,kada gubis uvek ce ti "navijaci"krenuti da lupaju pa makar ti to bila i braca na tribini.
Ali sa strane doceka ti je bilo dobro jer su Slovaci prvi posle Gate 7 okacili parolu "Kosovo je srce Srbije"i to je mnogo cenjeno od strane nasih navijaca.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jul 2010, 13:28

U Bratislavi će sigurno biti bolje jer gore od ovoga ne može.
Ja ću ipak sačekati sljedeći četvrtak da kritikujem ili da hvalim.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 30 jul 2010, 13:35

ajde makar su OFK i Spartak izvukli dobre rezultate mada se to očekivalo od zvezde a ne od OFK i to u Turskoj protiv prejakog Galatasaraya.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2010, 23:12

Najposeceni klub proslog cetvrtka u kvalifikacijama.Da li je potrebno jos sta sa ove strane?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2010, 23:19

Devil je napisao/la:Najposeceni klub proslog cetvrtka u kvalifikacijama.Da li je potrebno jos sta sa ove strane?
Sa te strane ne treba nista,sa druge strane ''prokisnjava'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2010, 22:15

Da li ce se i saga o novom napadacu zavrsiti pre kraja prelaznog roka? :?
Tri imena su u igri:Andrija Kaludjerovic(najbolje resenje),Dragan Bogavac(trenira trenutno sa nama)i Daniel Ljuboja(spreman doci na pozajmicu)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2010, 21:44

Revans pod znakom pitanja!!!Steta.
Koliko god bi voleo da prodjemo Slovana toliko bi zeleo da izgubimo.
Zasto?Znace se posle revansa. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 avg 2010, 22:19

Devil je napisao/la:Revans pod znakom pitanja!!!Steta.

Ni pod kojim okolnostima ne bih volio da Zvezda ispadne! Nikada!!!

Evo čitam po medijima iz Srbije čini se da Dostanić u revanšu mijenja formaciju. Prema onome što se vidi na treninzima iz prve ekipe ispadaju Guma Bogdanović (Bogu hvala), Jevtić i vrlo vjerovatno još poneko (moguće Milovanović zbog povrede). U igru od prve minute će 99% Trifunović i vrlo vjerovatno Vešović, moguće i Isah.

Na **** pročitah da vlasnik Rada, Ranko Stojić, NUDI Zvezdi Andriju Kaluđerovića.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2010, 22:23

alan_kardec je napisao/la:
Devil je napisao/la:Revans pod znakom pitanja!!!Steta.

Ni pod kojim okolnostima ne bih volio da Zvezda ispadne! Nikada!!!

Evo čitam po medijima iz Srbije čini se da Dostanić u revanšu mijenja formaciju. Prema onome što se vidi na treninzima iz prve ekipe ispadaju Guma Bogdanović (Bogu hvala), Jevtić i vrlo vjerovatno još poneko (moguće Milovanović zbog povrede). U igru od prve minute će 99% Trifunović i vrlo vjerovatno Vešović, moguće i Isah.

Na **** pročitah da vlasnik Rada, Ranko Stojić, NUDI Zvezdi Andriju Kaluđerovića.
Pazi ja bih ove godine zrtvovao evropu pa da Adzic i Ratko odu nego da to ucine u jeku prvenstva,jer ako ispadnemo sada novi trener(Muslin ili Jankovic)ce imati vremena nekih 7 dana,pa eto i nek izgubimo prvu(sto obicno radimo)ima 14 dana sto mu je dovoljno za novu filozofiju igre.
Sto se tice formacije,ako ispadnu i Guma i Deki onda sigurno ulaze Savio i ISah(osim ako ponovo nema neke fiks ideje),jer nam treba cvrstina u vezi.
I da ako ode Adzic mi cemo biti bar 50+% jaci jer je Lazetic rekao da sigurno dolazi ako Ivan ode.

edit:I zaboravih da kazem da imamo tradiciju protiv nas,a to je da kada god smo izgubili na MArakani ispali smo. :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2010, 23:00

Jos jedna vest a to je da koga zanima bice prenos i na RTRS-u u cetvrtak.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 avg 2010, 13:07

Devil je napisao/la:
Pazi ja bih ove godine zrtvovao evropu pa da Adzic i Ratko odu nego da to ucine u jeku prvenstva,jer ako ispadnemo sada novi trener(Muslin ili Jankovic)ce imati vremena nekih 7 dana,pa eto i nek izgubimo prvu(sto obicno radimo)ima 14 dana sto mu je dovoljno za novu filozofiju igre.
Sto se tice formacije,ako ispadnu i Guma i Deki onda sigurno ulaze Savio i ISah(osim ako ponovo nema neke fiks ideje),jer nam treba cvrstina u vezi.
I da ako ode Adzic mi cemo biti bar 50+% jaci jer je Lazetic rekao da sigurno dolazi ako Ivan ode.

edit:I zaboravih da kazem da imamo tradiciju protiv nas,a to je da kada god smo izgubili na MArakani ispali smo. :cry:
Pa mi Evropu "žrtvujemo" svake godine, a u zadnje vrijeme smo počeli "žrtvovati" i prvenstvo. Nije mi jasno zbog koga, zbog čega. Da li je baš vrijedno "žrtvovati" bilo šta u Zvezdi zbog jednog ili dvojice ljudi? Zvezda gubi mnogo i u finansijskom smislu ako ispadne u četvrtak.
Džaba nama da nam dođe Muslin ili Janković (obojica su dobri treneri, ali ja bi prije Jankovića volio vidjeti na klupi), ako nam fali vrhunski golgeter. Perović nije zabio ja mislim od praistorije, Jevtić je neprepoznatljiv, a Trivunović je, po mom skromnom mišljenju, idealan za džokera što je pokazao i u Beogradu.
Dakle imamo da biramo između Kaluđerovića i Mrđe, a Adžo hoće po napadača u Mađarsku :? :lol: . Imamo priliku da napravimo dobar posao sa ili sa Radom ili sa Vojvodinom, a mi se nešto kolebamo.
Mrđa bi nam legao ko budali šamar. Ako bi ga doveli, ja bih zaboravio sve Adžine propuste.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2010, 13:21

Na finansiskom planu ako ispadnemo gubimo pa sigurno vise od 3.mil. :( i sa te strane bi bio najsretni da prodjemo jer pored tih miliona i Gazprom ce dodati jos koji dinar za premije.
Ali sa druge strane ne mozes biti pametan,kako dalje u prvenstvu sa Ratkom i Adzicem?
Jer znamo da dosta transfera nije bilo od Adzica vec od drugih ljudi,dakle on sluzi tek onako da prima platu,izdaje saopstenja i ponekog igraca uprati.
Sto se tice napadaca nama ocajnicki treba jedan igrac za sesnaesterca.Ja bih pre Andriju nego Dragana.
Jer mi vec imamo igraca kao Mrdja(Jevtic,Trifunovic,pa i Reljic)to je tip igraca koji se vraca nazad koji ne zna da igra za gol da je stalno pred golom nego sam sebi mora stvarati prilike,i onda ce se tu gubiti i "kreativnost"u vezi.
A Andrija on ce imalo kvalitetnu loptu da prosledi iza gol linije,tip igraca kakav nam je preko potreban.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 avg 2010, 15:36

1. Boban Bajković, 22. Saša Stamenković,
3. Duško Tošić, 6. Nikola Ignjatijević, 14. Nikola Mikić, 16. Stevan Reljić, 15. Milan Vilotić, 18. Slavoljub Đorević, 24. Pavle Ninkov,
2. Savio, 7. Milan Jeremić, 9. Ognjen Koroman, 20. Kadu, 26. Aval Isah, 29. Marko Vešović, 30. Nemanja Nikolić, 88. Dejan Milovanović,
11. Miloš Trifunović, 19. Branimir Subašić, 21. Aleksandar Jevtić i 23. Slavko Perović.

Guma :P

Izgleda da smo dobili konacno stopera,rec je o Lee Addyu,reprezentativcu Ghane koji je nastupao i na SP,u tekmi protiv Australije,kao i protiv USA usao sa klupe.
RAdi se o momku koji je "zvanicno" 1990 godiste mada mnogi sumnjaju u to.Veoma dobar stoper onoliko koliko sam ga mogao gledati u tekmama,i mislim da bi mogao biti nas novi IBrahim. ;)

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 04 avg 2010, 15:56

Ja imam neki osecaj da cete da prodjete :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.