Nije nista, morao sam, jbg! Sila ne pita!MejdanTz je napisao/la:Kol'ko jasko platio da glasas za sencu?Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nije nista, morao sam, jbg! Sila ne pita!MejdanTz je napisao/la:Kol'ko jasko platio da glasas za sencu?Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se....samo zbog Husarica....Dovesti ga,potpisati na godinu,i poslati na tribine godinu dana......Ali placati sve da nemoze dobiti raskid....pinoglavi je napisao/la:Pirica dovesti i prebaciti u juniore
Kako postat clan skupstine? Jel moras bit podoban il moras bit hamal?Probisvjet je napisao/la:Nije nista, morao sam, jbg! Sila ne pita!MejdanTz je napisao/la:Kol'ko jasko platio da glasas za sencu?Probisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Promjenio je al sad bi mogla nastat veca pobuna zbog novog avataraharry_90 je napisao/la:Pusti sad Pirica,imamo veci problem,a to je avatar naseg moderatora,klub nece moci funkcionisat ako se mramor ne smijeni sa mjesta moderatora.
Kao prvo podoban, stranka te prati. Drugo, ne smijes razmisljati svojom glavom. Trece, carsija mrtva.MejdanTz je napisao/la: Kako postat clan skupstine? Jel moras bit podoban il moras bit hamal?
Probisvjet je napisao/la:Kao prvo podoban, stranka te prati. Drugo, ne smijes razmisljati svojom glavom. Trece, carsija mrtva.MejdanTz je napisao/la: Kako postat clan skupstine? Jel moras bit podoban il moras bit hamal?
Bice saopstenjetuzlak1987 je napisao/la:Hocemol moci zvizdati Piricu ako se vrati ili je direktiva druga?
Ne mislim nista lose, al mozda je bolje da uradis kakvu mocnu sliku za Slobodu, da djecica furaju po "kaverima" (reklama), a navijaj ako hoces za zelju i sarajevo.SARS je napisao/la:Posto anketa ide ka tome da ce Mramor ostati moderator samo da upoznam doticnog a vas sve ostale da u buduce ce moj avatar da budu slike zelje ili sarajeva, jer to ce da budu moji radovi a ja cu i dalje da navijam za Slobodu
Uskoro bi trebali dobiti odgovore na neka goruca pitanja,pa i oko clanarina....Skojevska je napisao/la:Celik odlicno napreduje sa clanarinama, ovo i nama fali ali nam fale i ljudi kojima mozemo vjerovat, trenutnom vodstvu ne dam ni marke dok ne dokazu suprotno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.