FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pavlović,Kadušić,Novaković,Mihojević,Hodžić,Rustemović,Sarić,Lelić,Husejnović,Livak,Bekić
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sušić je haman 10 godina igrao u PSG-u, legenda postao, najbolji igrač kluba svih vremena. Ti s Barcelonom imao dodira ko sa i sa sisama Seke Aleksić, ali fina logika. Ništa onda, nastavi prozivati.Mokes je napisao/la:Pa i Susic je izjavio da mu je PSG drazi od FKSjoker90 je napisao/la: Ma jah! A dok se Joker ljetos naguravao sa skautom i debilima u kampu, jer sam dosao da vidim Saida, ti si tad cundaricu siljio na Messi-a i pisao po forumu kako je Barca u srcu prva, pa onda FKS! I sad ja treba da se ubjedjujem s takvim likom da li mrzim Saida, maaa hajte molim vas..
Moram te prozivati kad volis crnciti i pehirati![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Sušić je haman 10 godina igrao u PSG-u, legenda postao, najbolji igrač kluba svih vremena. Ti s Barcelonom imao dodira ko sa i sa sisama Seke Aleksić, ali fina logika. Ništa onda, nastavi prozivati.Mokes je napisao/la:Pa i Susic je izjavio da mu je PSG drazi od FKSjoker90 je napisao/la: Ma jah! A dok se Joker ljetos naguravao sa skautom i debilima u kampu, jer sam dosao da vidim Saida, ti si tad cundaricu siljio na Messi-a i pisao po forumu kako je Barca u srcu prva, pa onda FKS! I sad ja treba da se ubjedjujem s takvim likom da li mrzim Saida, maaa hajte molim vas..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Evolution87
- Kontakt:
Zna li se sta za stream? Da krenem kuci ako ce biti 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekli su pokusati, ne znamo ni mi evo.. kreni ti lagano kuci pa sta budeEvolution87 je napisao/la:Zna li se sta za stream? Da krenem kuci ako ce biti
Kreni ti kući, pa i ako ne bude opet se vrati, prošetaj šta fali lijep danMortemHz je napisao/la:Rekli su pokusati, ne znamo ni mi evo.. kreni ti lagano kuci pa sta budeEvolution87 je napisao/la:Zna li se sta za stream? Da krenem kuci ako ce biti

- franklampard8
- Kontakt:
- VanCipelic
- Kontakt:
Ma i to je dobro, samo da se odgleda utakmica...aleksandar_veliki je napisao/la:Ako se ne mogne raditi stream snimat ce se i pustiti. To su zadnje informacije.MortemHz je napisao/la:Aco, ima li sta za stream?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to.VanCipelic je napisao/la:Ma i to je dobro, samo da se odgleda utakmica...aleksandar_veliki je napisao/la:Ako se ne mogne raditi stream snimat ce se i pustiti. To su zadnje informacije.MortemHz je napisao/la:Aco, ima li sta za stream?
Joojjjjoker90 je napisao/la:Sušić je haman 10 godina igrao u PSG-u, legenda postao, najbolji igrač kluba svih vremena. Ti s Barcelonom imao dodira ko sa i sa sisama Seke Aleksić, ali fina logika. Ništa onda, nastavi prozivati.Mokes je napisao/la:Pa i Susic je izjavio da mu je PSG drazi od FKSjoker90 je napisao/la: Ma jah! A dok se Joker ljetos naguravao sa skautom i debilima u kampu, jer sam dosao da vidim Saida, ti si tad cundaricu siljio na Messi-a i pisao po forumu kako je Barca u srcu prva, pa onda FKS! I sad ja treba da se ubjedjujem s takvim likom da li mrzim Saida, maaa hajte molim vas..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sastav Bordo kluba: Plakalo, Herić, Kovačević, Mihojević, Balić, Radovac, Liivak, Husejinović, Anđušić, Lelić i Amer Bekić.
Andjusic veza?Memara je napisao/la:Sastav Bordo kluba: Plakalo, Herić, Kovačević, Mihojević, Balić, Radovac, Liivak, Husejinović, Anđušić, Lelić i Amer Bekić.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlicno!Memara je napisao/la:Sastav Bordo kluba: Plakalo, Herić, Kovačević, Mihojević, Balić, Radovac, Liivak, Husejinović, Anđušić, Lelić i Amer Bekić.
Hajmo Liivak!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moze li sw ovo kako bolje poslozitiMemara je napisao/la:Sastav Bordo kluba: Plakalo, Herić, Kovačević, Mihojević, Balić, Radovac, Liivak, Husejinović, Anđušić, Lelić i Amer Bekić.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Liivaka bas stavili na tezak test, kad se s ovom postavom treba dokazatMemara je napisao/la:Sastav Bordo kluba: Plakalo, Herić, Kovačević, Mihojević, Balić, Radovac, Liivak, Husejinović, Anđušić, Lelić i Amer Bekić.

1946~
Samo da nam stream bude radio, makar minutu da radi, minutu da štopa.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesam se zazelio utakmica da ne radi 10 minuta opet bi buljio u ono i cekao kad ce proraditi..joker90 je napisao/la:Samo da stream bude radio, makar minutu da radi, minutu da štopa..

- Evolution87
- Kontakt:
Pray for stream 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Isti sam! A i živo me zanima kako igraju ovaj Estonac, Said i Lelić. Valjda ćemo ih na streamu moći prepoznati, da ne budu pixeli.MortemHz je napisao/la:Jesam se zazelio utakmica da ne radi 10 minuta opet bi buljio u ono i cekao kad ce proraditi..joker90 je napisao/la:Samo da stream bude radio, makar minutu da radi, minutu da štopa..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, Serha i 57 gostiju.