Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ono kad se na 24 sata ponadaš da će ti najdraži bend konačno dovuć u grad i opet ku*čina.Mrtvi Kasabian 

Kanye West- Fade (Remix) Ft. Trotta (VMA's 2016):
High je valjda banovan.
High je valjda banovan.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj besic je mnogo bolji covjek nego sto sam mislio 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Posta čovjek preko noćiDonnie Darko je napisao/la:Ovaj besic je mnogo bolji covjek nego sto sam mislio

Kako te lahko kupi da mu ne brišeš postove

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
struct Vrijemebodi123 je napisao/la:class Forum {Kawhi je napisao/la:class ForumasiDex je napisao/la:
void OtvoriForum();
{public:
private:
};
string nickname;
int broj_postova, broj_banova;
public:
string DajTrolove() const {
return Kawhi;
}
{
int dan,sat,minut;};
struct Forumas {
char nickname[100], int broj_postova, char lokacija[100], struct Vrijeme vrijeme_prikljucenja;};
struct Forumas ObrisiRacun(struct Forumas niz[], int velicina, char ime[])
{
int i,j; int isti;
for(i=0;i<vel;i++)
{
isti=strcmp(ime, niz.nickname);
if(isti)
{
for(j=i;j<vel-1;j++)
niz[j]=niz[j+1];
i--;
vel;}} return niz;}
Jel to može ovako nešto

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Normalno, ja to ni ne krijemrio_Ferdy88 je napisao/la: Kako te lahko kupi da mu ne brišeš postove

Vraćam se danas kući i u daljivi opazim jednu trebu, pravo dobru, sva utegnuta vidi se ma nema top. Taman kontam šta bi joj sve radio, okrenu se ona kad to moja komšinica koja je 2002. godište

Kazem ja da si ti zagorio ko tava nakon hiljada ispecenih cevapa.FoSte95 je napisao/la:Vraćam se danas kući i u daljivi opazim jednu trebu, pravo dobru, sva utegnuta vidi se ma nema top. Taman kontam šta bi joj sve radio, okrenu se ona kad to moja komšinica koja je 2002. godište![]()
![]()

Vjeruj da sam se zabrinuo za svoje zdravstveno stanjeFederer17 je napisao/la:Kazem ja da si ti zagorio ko tava nakon hiljada ispecenih cevapa.FoSte95 je napisao/la:Vraćam se danas kući i u daljivi opazim jednu trebu, pravo dobru, sva utegnuta vidi se ma nema top. Taman kontam šta bi joj sve radio, okrenu se ona kad to moja komšinica koja je 2002. godište![]()
![]()

- legenda reala
- Kontakt:
Sve je to legalno 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Evolution87
- Kontakt:
**** ti paraf mrtvi ne mogu na ispit zbog njega aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zbog čega ne možeš na ispitEvolution87 je napisao/la:**** ti paraf mrtvi ne mogu na ispit zbog njega aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ako more dodirnuti steku onda sto rece legenda to je sve pod kontrolom.FoSte95 je napisao/la:Vraćam se danas kući i u daljivi opazim jednu trebu, pravo dobru, sva utegnuta vidi se ma nema top. Taman kontam šta bi joj sve radio, okrenu se ona kad to moja komšinica koja je 2002. godište![]()
![]()

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Šalter ako može dohvatit ili ti ga prekidač.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
diplomatski skandal.Kawhi je napisao/la:Ka'e Vučić Republika Bosna i Hercegovina.

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
nemoj **** hahahahahKawhi je napisao/la:Ka'e Vučić Republika Bosna i Hercegovina.
možda Vučić zna nešto o budućnosti što mi ne znamo

Onaj naš ga ne zna ispraviti.Vijadukt je napisao/la:diplomatski skandal.Kawhi je napisao/la:Ka'e Vučić Republika Bosna i Hercegovina.

Ne bi me čudilo.FoSte95 je napisao/la:nemoj **** hahahahahKawhi je napisao/la:Ka'e Vučić Republika Bosna i Hercegovina.
možda Vučić zna nešto o budućnosti što mi ne znamo![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.