PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Memara
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Memara » 23 jan 2017, 12:19

Pa koji ste vi cirkus od kluba jbt :urnebes: :urnebes:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 23 jan 2017, 12:19

Procter je napisao/la:
Meni je bas drago da vidim ove "sitne" povrede... (koljeno crnova izuzimam), jer to bas posalje jasan signal samo po sebi da igrac nije redovno trcao, isao u teretanu, vodio racuna o ishrani... nego naprotiv...
I vidi cuda koji su igraci u pitanju... lendric koji ne pusta slauf u argeliniju, i visi po diskotekama, i krizman koji nije ni otvorio aparat za pracenje rada srca i aparat za trcanje...
Dakle sportisti u pravom smislu rijeci... al u kur.cu...
A vjerujem da i slavko polako uvidja ovo....

Dakle pitar i glupan isto...
Brat je nas !
Kako igra, halal mu bilo..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2017, 12:19

Procter je napisao/la:
Meni je bas drago da vidim ove "sitne" povrede... (koljeno crnova izuzimam), jer to bas posalje jasan signal samo po sebi da igrac nije redovno trcao, isao u teretanu, vodio racuna o ishrani... nego naprotiv...
I vidi cuda koji su igraci u pitanju... lendric koji ne pusta slauf u argeliniju, i visi po diskotekama, i krizman koji nije ni otvorio aparat za pracenje rada srca i aparat za trcanje...

ne seri pa peri , golube bjeli :rol: :rol: :njanjanja: :tralala:
signale šalju preko ozljeda igračima, pa jbt :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
sve je to dobro ba :urnebes: :urnebes: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 23 jan 2017, 12:25

Prva smileyizovana brigada napada... spasavaj se ko moze...

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 23 jan 2017, 12:28

Thetraphak1921 je napisao/la:
Procter je napisao/la:

Brat je nas !
Kako igra, halal mu bilo..
Zato ce on nakon Zelje, kao sto je i bekric npr, otici u neku divlju ligu (istina mlatiti pare), a jedan miro stevanovic npr mozda u Club Brugge i sa njim igrati Ligu Prvaka (i mlatiti pare)... i tu je razlika izmedju sportiste i nesportiste...
A po talentu su bili tu negdje... jer je i lendric bio veliki hrvatski talenat...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jan 2017, 12:31

jebote disertacije od price, sjebo je koljeno jer je bio nakacen na neku pipu u argeliniju, a to je sve slavko promatro kroz pulsometar.sto je odlicno samo po sebi ,jer je povreda znak da se trener nije sluso.
inace, nikakvi su fudbaleri i mogu zaradit mozda vani par stotina hiljada eura,sto je pickin dim jer nisu talentovani.

juris. jao.jao.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 jan 2017, 12:35

Ovaj glup bas. Stanic pusi steku sedmicno, pije 20l vopi mjesecno a nikad nije povrijeden ili rijetko(poslije kidanja ligamenata jos) . Stvarno kakav mozak i logika Bog te vidio.
Jos.povezuje nargilu s povredom hahaha. BOZE SACUVAJ
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 23 jan 2017, 12:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jan 2017, 12:37

jos ako je vembli od terena u pitanju, nije ni logicno...
jelte :D

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 jan 2017, 12:39

Jos jedan zeljovac intelektualac. Argelini je kriv sto se Lendra povrijedio. Crnovu je kriva kafa u Mostaru i. Kladionica. Crni Crnove :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 23 jan 2017, 12:45

Itekako su slaufovi i nesportski zivot krivi za povrede koje se dobiju u ovoj fazi priprema... jer su to povrede zadnje loze, trbusnog zida, misica na nogama i bedrima itd... i plus nerad tokom odmora na fizickoj snazi kondiciji... i kad malo ozbiljniji trening zadas ovo se desi... buduci da nemas se gdje povrijediti na trcanju i u teretani.... a u 99% se desi igracima koji ne vode racuna o sportskom zivotu...
Stevanovic se jis nije povrijedio u Zelji... pitam se sto...

Povrede koljena u 90% slucajeva nastaju zbog lose podloge i grba... i to nema veze sa sportskim životom... jer se i fizičke zvijeri povrijede na ovaj nacin...

Ali dzaba je to amazonu objasnjavati... jer on zivi u nekom svom svijetu...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2017, 12:46

Sariel je napisao/la:jebote disertacije od price, sjebo je koljeno jer je bio nakacen na neku pipu u argeliniju, a to je sve slavko promatro kroz pulsometar.sto je odlicno samo po sebi ,jer je povreda znak da se trener nije sluso.
inace, nikakvi su fudbaleri i mogu zaradit mozda vani par stotina hiljada eura,sto je pickin dim jer nisu talentovani.

juris. jao.jao.
iznevjerili Slavka, ko ih ****, pišaj ih :rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :tokralju:
2 dana u klubu ocam već nevaljaju kurcu :clap: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 23 jan 2017, 12:50

Ti si jarane poglup dobro. Povreda Lendrica povezana zato sto pusi nargilu. Odjavi se tako ti Boga milog.

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 23 jan 2017, 13:00

Ne, povezana je sa tim sto zivi nesportskim zivotom (cuclanje nargila i zatvaranje diskoteka), nije radio na pripremama kako treba, i sad je sve doslo na naplatu kad je diktator zadao njegov rezim rada na pripremama... a siguran sam da itekako ne vodi racuna o ishrani (ali hajd ovo mi je i normalno kod nas)...
Covjek se na trcanju i u teretani povrijedi.... nije u stanju 10 sprintova istrcati... nema to veze sa slavkom nego sa tim kako zive i sta rade... i on sandi... a itekako vjerujem da nece biti jedini igraci sa ovim povredama...

Nek se ogledaju na jednog zajku... nikad se na pripremama nije povrijedio na ovaj nacin... ne moraju na miru koji je preveliki profesionalac za ovu ligu...

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 23 jan 2017, 13:09

Procter je napisao/la:Ne, povezana je sa tim sto zivi nesportskim zivotom (cuclanje nargila i zatvaranje diskoteka), nije radio na pripremama kako treba, i sad je sve doslo na naplatu kad je diktator zadao njegov rezim rada na pripremama... a siguran sam da itekako ne vodi racuna o ishrani (ali hajd ovo mi je i normalno kod nas)...
Covjek se na trcanju i u teretani povrijedi.... nije u stanju 10 sprintova istrcati... nema to veze sa slavkom nego sa tim kako zive i sta rade... i on sandi... a itekako vjerujem da nece biti jedini igraci sa ovim povredama...

Nek se ogledaju na jednog zajku... nikad se na pripremama nije povrijedio na ovaj nacin... ne moraju na miru koji je preveliki profesionalac za ovu ligu...
U kojem si Hookah baru vidio i koju je diskoteku zatvorio Lendric? Neka je na zutom sto se mene tice, dok god je igracina kakva jeste.
Ako je iko u stanju toliko sprintova istrcati, Ivan je..

Eto, Miroslav i Zajko nigdje iz kuce ne izlaze.. Ne znaju ni sta je diskoteka.. Jasta radi. :D
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 23 jan 2017, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 23 jan 2017, 13:40

Koja je fora sa tim nargilama u Šeheru ? :)

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 23 jan 2017, 13:50

Thetraphak1921 je napisao/la:
Procter je napisao/la:Ne, povezana je sa tim sto zivi nesportskim zivotom (cuclanje nargila i zatvaranje diskoteka), nije radio na pripremama kako treba, i sad je sve doslo na naplatu kad je diktator zadao njegov rezim rada na pripremama... a siguran sam da itekako ne vodi racuna o ishrani (ali hajd ovo mi je i normalno kod nas)...

U kojem si Hookah baru i koju je diskoteku zatvorio Lendric? Neka je na zutom sto se mene tice, dok god je igracina kakva jeste.
Ako je iko u stanju toliko sprintova istrcati, Ivan je..

Eto, Miroslav i Zajko nigdje iz kuce ne izlaze.. Ne znaju ni sta je diskoteka.. Jasta radi. :D
Ma visi on i jos neki mu suigraci u Bosni na Ilidzi... ostaju bas do kasno... a vjerujem da itekako posjecuju i ostale diskoteke... ali za Bosnu znam jer odem i ja :lol: (ali ja nisam sportista)...
A u Argelini na C'vili je stalno... ritual poslije treninga... iako ne pusi uvijek nargilu... tamo mi radi jedan od boljih drugova (pa znam)... jbg sarajevo je mahala... i to ne bas toliko velika...

Izlazi i Miro... ali ni blizu toliko cesto... ali za razliku od njih Miro ce to nadnoknaditi tako sto ce ustati ujutro, istrcati se i otici u teretanu... a lendra, ugljesa i jos neki nece sigurno...

Ali dokle god Lendric igra kako igra necu toliko to spocitavati... vec ovo pisem iz najbolje namjere jer on moze napraviti poprilicno dobru karijeru samo da se vise posveti sportskom zivotu... jer znanja ima...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 23 jan 2017, 13:52

Stone Island je napisao/la:Koja je fora sa tim nargilama u Šeheru ? :)
cigare su haram, pipe nisu.. :o

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 jan 2017, 14:13

Davno sam pisao da je stvoren mit da Stevanovica trazi 12k..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 23 jan 2017, 14:15

samirr je napisao/la:Davno sam pisao da je stvoren mit da Stevanovica trazi 12k..
Ja bolan lupio, svi se uhvatili price na kraju, kako ce ko znati koliko je trazio? ni za jednog igraca se nista ne zna ali eto kao za njega se zna, cifra je mnogo mnogo veca ...

Nego kakvi su vam ovi dresovi iz Uzica? :lol:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 23 jan 2017, 14:17

Hrasno1921 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Davno sam pisao da je stvoren mit da Stevanovica trazi 12k..
Ja bolan lupio, svi se uhvatili price na kraju, kako ce ko znati koliko je trazio? ni za jednog igraca se nista ne zna ali eto kao za njega se zna, cifra je mnogo mnogo veca ...

Nego kakvi su vam ovi dresovi iz Uzica? :lol:
Dovoljni da vas popisamo i ove sezone.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.