Pravi igracPiazzaGrande je napisao/la:Jamak potpisao...

zao mi je iskreno sto je vas pojaco
Pravi igracPiazzaGrande je napisao/la:Jamak potpisao...
Veci talenat od dzeke bio u juniorima, igro se sa svima tada u cijeloj drzavi, nije veceg talenta bilo, igra odlicno kad je ramazan i ne pije (predmetmrznje je napisao/la:Može malo opširnije o Jamaku?
Veliki-veliki majstor ali isto toliko veliki klosar. Kao sto kolega iznad rece, ako bude kakvih utakmica za vrijeme ramazana, hladno moze biti najbolji igrac lige.PiazzaGrande je napisao/la:Jamak potpisao...
Mislio sam da nam je bliži jedan drugi veznjak, ali izgleda da malo zatopljavaju odnosi na relaciji MO-ŠB, pa ništa od toga...Thetraphak1921 je napisao/la:Veliki-veliki majstor ali isto toliko veliki klosar. Kao sto kolega iznad rece, ako bude kakvih utakmica za vrijeme ramazana, hladno moze biti najbolji igrac lige.PiazzaGrande je napisao/la:Jamak potpisao...
Malo ko u ligi ima znanje u nogama kao sto Jamak ima, medjutim, on ima problema sa nekim drugim stvarima. Klosar, mrtvi..
Sigurno je Žera prvi pick za odlazak, dolaskom Jamaka (samo da ne bude Tomić)...a od ove trojice mislim da su dvojica out (pretpostavljam), po meni Fića i Sivrić, ybg. za Klaudia smo platili odštetu i dobro se napatili oko papira, a i mlađi je od ove dvojice dvije-tri godine...Vjerojatno će se sve riješiti do odlaska u Medulin...fanaticoszg je napisao/la:cisti se broj stranaca...umjesto Zeravice
ima ih jos na listi za odstrijel...Sivric,Kouadio,Filipovic...
A ne znam, kad mu Željo nije mogao udovoljiti finansijskim zahtjevima, kako ćemo Mi...mara1905 je napisao/la:Stevanović od ljeta slobodan igrač, nadam se da naši već sada kreću u akciju.. jučer ga vidim na kavi s Bilbijom u Međugorju, valjda će ga nagovoriti da dođe kod nas![]()
![]()
ŠupljPiazzaGrande je napisao/la:Kakva je ono priča u današnjem večernjaku, navodno bi pored Kajkuta, iz Krupe mogao doći i Salko Jazvin?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.