PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
nije Stoke City, a ni Milwall nego Tusanj hooligans...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Za ovu sliku respect FukaramaMocMahale444 je napisao/la:
vise nisu fukare sad su kozlici jarici
- MocMahale444
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Druze nije to nista novo navikli ste se vi lizati s fukarama, tako ste i dobili naziv fupi'sLakoste je napisao/la:Za ovu sliku respect FukaramaMocMahale444 je napisao/la:
vise nisu fukare sad su kozlici jarici
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tribine se dizu,pojacanja stizu,titula ce da se slavi igrajte za kamatara Sarajevski plavi !!!!!!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Samire ko se ljuti uliva mu se kruti. Relax

Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 23 jan 2017, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
jao jao mozda fakat u vama cuci neki novi mesa selimovic,ivo andric...
samo sam se salio, kakvi vi, ni za pritisnut kupusa niste ****.
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da se ovdje kriju novi naucnici, intelektualci i slSariel je napisao/la:jao jao mozda fakat u vama cuci neki novi mesa selimovic,ivo andric...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
najjaca iz plave sehare:
Tokom pregovora, menadžer Stevanovića, Menaf Kodro ni u jednom trenutku nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogućnostima Kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub u BiH, a vjerovatno ni u regiji.
Hahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahhhahahahahhahahahahha
Kakvi su mitomani
Tokom pregovora, menadžer Stevanovića, Menaf Kodro ni u jednom trenutku nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogućnostima Kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub u BiH, a vjerovatno ni u regiji.
Kakvi su mitomani
Tvoje ne ucinilo te legendom 
Moze li jedan avatar za Virtu
Moze li jedan avatar za Virtu
Sta je tu smijesno?
Vi ne mozete Duljevicu da dadnete novac koji trazi na ruke da bi produzio a vlasnik vam milijarder 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Zeljo92 je napisao/la:Sta je tu smijesno?Vi ne mozete Duljevicu da dadnete novac koji trazi na ruke da bi produzio a vlasnik vam milijarder
Boli vas **** imate stadion
ni Mujagić im nije šarno, ne daju djetetu da ide na probu....MACMUDAN je napisao/la:najjaca iz plave sehare:
Kakvi su mitomani
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Taman tako.. Em smo najtrofejniji, em smo najveci.MACMUDAN je napisao/la:Zeljo92 je napisao/la:Sta je tu smijesno?Vi ne mozete Duljevicu da dadnete novac koji trazi na ruke da bi produzio a vlasnik vam milijarder
Boli vas **** imate stadion
Puca nama ku.rac.
nemoj izmišljati, fakti su da vi ne možete, šta FKS može vidjet ćemo dotad se koprcajteZeljo92 je napisao/la:Sta je tu smijesno?Vi ne mozete Duljevicu da dadnete novac koji trazi na ruke da bi produzio a vlasnik vam milijarder
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Normalno, nema probe. Klub koji hoce igraca na probu ne moze, jedini nacin da se igrac dovede jeste kupit ga i tjt. Vasa greska je sto ste pustili Nedima u Benficu umjesto da ste ga gurali u prvi tim i tako da ga prodate za 3x vece pare nego za pare sto ce mozda otic u Benficu.
-
PiazzaGrande
Javna je tajna, a evo potvrdilo se i danas, da Stevanović jedva čeka da završi svoju epizodu u Željezničaru i da ide dalje...Sreća je Želji što je čovjek baš pravi profesinalac pa, unatoč tomu što mu baš ne godi boravak na Grbavici, odradjuje svoj posao kako najbolje zna i umije...
Volim te bola'!
Zeljo92 je napisao/la:Normalno, nema probe. Klub koji hoce igraca na probu ne moze, jedini nacin da se igrac dovede jeste kupit ga i tjt. Vasa greska je sto ste pustili Nedima u Benficu umjesto da ste ga gurali u prvi tim i tako da ga prodate za 3x vece pare nego za pare sto ce mozda otic u Benficu.
idi doma, isključi zaporku na modemu02.05.2016 - Perspektivni napadač FK Željezničara Ajdin Mujagić otputovao je u Rim, gdje će nekoliko dana trenirati s mladim nogometašima Vučice.
Ja idalje stojim iza svog misljenja, a ti se drzi smajli brigade po mogucnosti da ih dobro iskombinujes kad pokusavas izblamirat nekog 
Duljevic ce produziti ugovor 8)
Miro Stevanovic - manijak do kraja! Ili bar jos par mjeseci.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.