Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hvala, jest bilo gusto fakat do zadnjeg dana, ja sam cak morao dodati dva igraca da budem u punom rosteru za zadnji dan. A to za Ronda si morao pretpostaviti ali sta je tu je haha, sretno u nastavkuSlatinash_7 je napisao/la:Bayhawks cestitke! Bilo gusto do zadnjeg dana a onda si me prekucao..zafrkao me Irving,jedan DNP,fola IL,ajd da probam sta izvuci,aktivni skokovi i asistencije ja kreten uzmem Ronda,i on DNP,sinoc Rivers i to je bilo to..al zanimljiva sedmica svakakosad protiv luisa,imam cak i igraca vise,morao sam Nurkica odma zamjeniti jer ima samo jednu tekmu,da bi tako mogao i Gallu al hajde..bit ce gutavo
Nikad bolje, ko sto i vidis :piceTATA je napisao/la:Jesmo tihi, svi sutimo i mutimo hahaha, kako ide narode?
Isti sam ti, KAT i Jokić razbiše (da ne ureknem), Russel još šteka, ali ako on još proradi onda će biti više nego ok..dino-92 je napisao/la:cetvrta pobjeda u nizuopet dobra sedmica mojih, samo bi od bayhawks izgubio, ostale bi dobio. tako se moze nastavit
E, nevjerovatno, zijani ipak na kraju:) Ipak, vjerovatno si sad ispucao onu jednu peh sedmicu koju svako ima, kad protivnički igrači igraju kao nikad u životu, a tvoji ili potpuno zakažu ili nemaju svoje redovne brojke.scarr je napisao/la:Ko bi rekao da cu najneizvjesniji matchup sezone igrati sa zadnjim na tabeli, Young 15 stealova, Green 11 blk, Biyombo 7 blk. Vodim 300 poena razlike ali dzaba..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.